help met keuze nieuwe auto

VraagbaakCategorie: Autoverkoophelp met keuze nieuwe auto
auto vroeg 2 jaar geleden

hallo ik wil en nieuwe auto aanschaffen alleen is de keuze ruim en kan ik niet kiezen wie kan mij helpen? auto moet en lekkere geluid hebben en moet ook comfortabel zijn. dit zijn de auto’s van welke ik geen keuze kan maken!

1 audi rs3 2016
2 audi s3 2016
3 mercedes a45 4matic 2015
4 bmw m3 2015
5 bmw 335i 2015
6 volkswagen r 2016
7 bmw m5 2011
8 bmw m4 2016

auto moet niet veel problemen opleveren.

1 Antwoorden
willeme Staf 2 jaar geleden beantwoord

Hallo auto,

in principe kan ik vanuit hier helemaal niets zinnigs zeggen. De BMW M5 is een compleet andere auto dan de Golf R. Wat je verlangt van een auto is compleet onduidelijk, evenals waar je hem voor gaat gebruiken. Ook liggen de prijzen enorm uiteen.

Als je comfort wil zou ik alle opties compleet negeren, overigens. Die Duitse auto’s met grote velgen zijn in principe allemaal niet bijster comfortabel. Sterker nog, op de 335i zijn het allemaal sluiterbakken. Tip: ga niet voor de topmodellen, maar die auto’s eronder. Een 550i High Executive is zoveel comfortabeler dan een M5. Wil je een lekker geluid dan kun je beter alle auto’s in het lijstje overslaan. Ze maken kabaal, maar echt fraai is het niet. Scheetjes en slofjes hoor je wel, maar echt een mooi geluid is het niet echt. Andere tip: kijk eens naar een Alpina B3 BiTurbo. Voldoet aan al je wensen.

Als je daadwerkelijk een AB-advies wenst, kun je dit aanvragen door dit formulier in te vullen.

Aanvragen Autoblog-advies

Geef een antwoord:

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden, registreren kan HIER (ook via Facebook).