Sleutel zender audi a6 c5

VraagbaakCategorie: TechniekSleutel zender audi a6 c5
Kara vroeg 2 jaar geleden

Ik heb een Audi A6 uit 2003. De sleutels die openen de auto alleen via het slot bij de deur dus de deuren worden niet allemaal vergrendeld. En de sleutels zijn gewoon ingeleerd. Dus ik heb mij laten vertellen dat het een storing is in de zender wat ergens in de auto ligt. Alleen ik kan niet vinden waar. Weten jullie dat toevallig? Want door de centrale vergrendeling doet mijn parkeersensoren etc ook niet.

1 Antwoorden
willeme Staf 2 jaar geleden beantwoord

Hallo Kara,

Dat klinkt inderdaad als een probleem met de elektronica van de auto. Het zou kunnen zijn dat het inlezen van de sleutels niet correct is verlopen, want in principe moeten de transponders het gewoon doen.

Het kan liggen aan de regelunit (die zit bij een A6 volgens boven/achter het linkervoorwiel). Echter ben ik geen monteur en is het van een afstand heel moeilijk te bepalen wat het probleem kan zijn.

De beste optie is om bij de Audi langs te gaan en de auto daar even uit te laten lezen. In 99% van de gevallen kunnen ze zien wat de problemen zijn en als dat niet het geval is, kunnen ze ze wel vaststellen wat de volgende stap moet zijn. (nieuwe kabelboom, ECU, etc)

Geef een antwoord:

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden, registreren kan HIER (ook via Facebook).