Vrouwen willen mannen met witte busjes

Auteur: , 66 Reacties

De tijden dat dames alleen op- of omkeken van een exoot liggen achter ons, heren. Vaalwitte busjes zijn George Clooney op wielen. Goed nieuws voor timmerlieden, aannemers, @norge en pakjesbezorgers!

Uit een onderzoek onder 1.000 Britten blijkt dat de gemiddelde vrouwpersoon zich het meest laat imponeren door een man in een klassieke auto met een zilverkleur, bij voorkeur een Mercedes. Dit betekent natuurlijk dat 300 SL Gullwing-bezitters de gelukkigste mannen op aarde zijn (vandaar de koosnaam Geilwing?). Niets vreemds aan tot zover. Een logische eerste plek, mannen met klassieke Mercedi hebben smaak en zitten doorgaans niet snel krap bij kas.

Alleen voor playa's

Een stuk opvallender is de tweede plek uit het onderzoek “soppen op wielen”. Die is namelijk vergeven aan de terreur van de linkerbaan: witte busjes. We kid you not. Bovendien, onderzoeksresultaten liegen nooit! [/sarcasme]. Het typische witte busje, al dan niet voorzien van reclameteksten, heeft een grote aantrekkingskracht op de vrouwen in Groot-Brittannië. Die rijdende gereedschapsboxen hebben gewoon swag. Daarnaast bieden de typische Transits en Transporters genoeg ruimte voor bijkomend hand- en spanwerk, maar of dat er iets mee te maken heeft is onbekend.

Ook opvallend: de man die zich verplaatst per moderne sportwagen is maar weinig in trek bij de vrouwelijke respondenten. Ze werden beschreven als een “turn-off”. De dames die meededen aan het onderzoek van Carcraft geven meer de voorkeur aan een praktische auto met veel ruimte. Stationwagenvolk zit dus geramd.

Zegt u het maar: ligt dit onderzoek dicht bij jullie perceptie van wat vrouwen wel zien zitten qua auto?66 reacties

Denk dat ik de Volvo en mijn moeders azuurblauwe Fiat 500 maar wat vaker laat staan, en mijn vaders’ werkpaard wat vaker ga meenemen, een ’98er Transit. Ja, een witte.
Zilvergrijze klassieke auto: check
Ach, en dat Mercedes fop je wel met een sticker en grilletje?

Helaas geen station, anders zat ik helemaal geramd
Is dit onderzoek gehouden onder de tokkie-vrouwen van de achterstandswijken ofwat?
@akrapovic: ja, want daar stikt het van de 300 SL Gullwing’s he? ;)
een beetje onderzoeker neemt natuurlijk een divers aantal vrouwen van verschillende achtergronden en posities in de sociale laddert. Da’s regel 1 van elk onderzoek, dus ga er maar vanuit dat dit wel klopt.
@kliko: Geen Gullwings, maar dat word ook alleen door Autoblog gesuggereerd. Officieel is een klassieker 25 jaar of ouder. Waneer je het zo bekijkt is die tokkie wijk opmerking helemaal zo gek nog niet. Oude mercedessen (E190?) en witte busjes.
@kliko: een beetje onderzoeker onderzoekt iets zinvols, niet of vrouwen op mannen in witte busjes vallen…
@kliko: Ga er maar van uit dat dit niet klopt. Een beetje onderzoeker doet z’n onderzoek idd goed, maar krijgt daar geen aandacht voor. Alleen onderzoeken met een ‘leuk’ resultaat krijgen aandacht in de media. Ik kan hier zomaar een ‘onderzoek’ uit mijn mouw schudden, daar wat cijfers tegen gooien, en in de conclusies zeggen dat mensen die autogerelateerde sites bezoeken Veel Meer Sex hebben dan mensen die dat niet doen. Wedden dat het morgen op AB staat? En AW, en AB.com, en …
@akrapovic: nee, de melkboer rijdt ook in een wit busje.
Dat vrouwen een dikke sport auto een turn-off vinden zie ik wel voor me. Die zijn gewoon bang dat ze zelf dan geen aandacht meer krijgen, om dat deze volledig opgaat aan de auto. (herkenbaar :lol:)

Van de stationwagen kan ik het begrijpen, daar past namelijk ook met gemak het toekomstige gezinnetje in. En dat is waarschijnlijk waar de meeste vrouwen oog voor hebben.

Van die witte busjes is gewoon onzin. punt.

Leuk die referentie naar @norge :lol:
@kliko: Vrouwen vinden de auto van hun partner/vriend het mooiste. Ze weten meestal niet wat voor auto het is. Als er twee auto’s van dezelfde kleur staan, willen ze in de verkeerde (afgesloten) auto stappen. Merken interesseren ze zich niet voor. Wel is in hun ogen (heb zelf een VW LT28 gehad) een bestel wagen ideaal vanwege het shoppen. Dus een porsche/Audi/Lambo koop je voor jezelf, en zal je daarmee verkeerde (materialistische)wijven scoren,zg bimbo’s dus.
@audicoupe84: Er komen 2 blondjes bij de nissandealer en ze kopen een nieuwe nissan. Aan het eind van de middag gaat de eigenaar van het bedrijf naar huis en hij ziet de 2 blondjes op de uitrit. De eigenaar denkt van noujah en gaat naar huis. De volgende ochtend ziet hij dat de 2 blondjes er nog steeds staan en hij gaat naar ze toe en hij vraagt: “dames waarom staan jullie hier nou nog steeds?” Een van die blondjes zegt: “ja wij hebben gehoord dat als je hier een auto koopt dat je dan flink genaaid wordt en daar wachten we nu op!”
Hmz… Ik heb een redelijk moderne sportauto, een klassieke Mercedes (maar geen zilverkleurige) en een wit busje. Maar woon in Nederland.
Whut teh Hell?! Dacht juist níet busjes en klassieke wagens.. Wie zoekt er ’n 3er??
@kaasboerin: wat zijn de specs? ;)
@kliko: Zie 6-serie vizualizer topic, paar topics geleden.. :D
Britse vrouwen zijn dik en hebben geen zelfvertrouwen. Ze passen niet in een sportauto en maken geen kans bij de welgestelde mannen.
@Benz65: :lol: Lopen beste varkens rond daar ja. viel zwaar tegen in de pubs tijdens m’n weekendje London vorig jaar. ;)
@kliko:
verkeerde pub uitgekozen :)
He kak, ik heb net mijn Scudo weer ingeleverd. Gelukkig heb ik nog een stationwagon.
Een witte mercedes-turkenbus met zilveren striping zal echt een chickmagnet zijn dan.
Toch maar de witte Vivaro meenemen in plaats van de Insignia dan??
hmm, lijk me sterk!
ik krijg het toch eerder warm van een man met een Ford Mustand of andere dikke wagen dan van een man met zo een ‘lelijk’ busje!
Nou ik versier ze wel als ik links en rechts drift met mijnford gt
the-budel-guy
dus ze zien liever dit.
http://www.schadeautos.nl/autos/138/540323.a.jpg

dan dit
http://1.bp.blogspot.com/_lTVfb4qUtJk/TTZnZZu7JDI/AAAAAAAABKI/x9-ldbaOBck/s400/8c-Competizione-Alfa-Romeo-Maserati-V8-engine-Sports-Car.jpg
@the-budel-guy: Precies, dat onderzoek slaat echt nergens op. Ik durf te wedden dat de vrouwen eerder in de Alfa zouden stappen, ben ook beniuewd wat voor vrouwen aan deze test meededen….
@the-budel-guy: In dit voorbeeld moet ik toegeven dat ik ook liever het witte busje zie dan de italiaanse zuurpruim goudvis…
mij lijkt het alleen aantrekelijker is als er een bubblebad in zit of een TV
Reken maar dat NLse chicks wél zitten te soppen voor de mijne.. :D
doet me denken aan dat mopje over een mannen-warenhuis

http://www.pprune.org/archive/index.php/t-214997.html
eh jongens, het blijven wel britten he. in engeland een supercar hebben betekent dat je arabier bent.
Oude Mercedes: check
Zilveren Mercedes: check
Witte auto: check
Ford Transit: check

Maar allemaal niet gecombineerd. :(
Die Gullwing blijft een prachtige wagen.
Wat een plaatje.
Ik zie vrouwen het liefst in een witte keuken.
@pieterveer:

Hahaha goud! :D
Maakt mij het nou uit wat de vrouwen vinden! :) Sinds wanneer doe wij mannen alsof vrouwen verstand hebben van auto’s? Ik laat ze mij toch ook niet vertellen welke voetbalclub het beste is, of welk biertje het lekkerst :)
Het leven is goed, alleen jammer dat mijn busje rood is :) :)
Gelukkig… Krijg ik die Britse zeugen niet achter me aan! Doe mij maar Zweedse dames!
@Svenska_Aeroplan_AB: Dat is een dikke +1……. Blond en lekkere dikke tettehhhghhh…
@Svenska_Aeroplan_AB: Blond en …
@norge: kerngezond?
dus de alfa en audi maar de stalling in drukken, en meer met de ducato op pad:)
OT, geen idee maar een vrouw die voor een man valt vanwege zijn auto heeft in de regel het IQ van een garnaal.

Dat neukt dan wel weer lekker weg, maar je hebt er zo weinig aan.

Ik pass voor deze Britse vrouwen.
“..Uit dit onderzoek onder 1.000 Britten..” nuff said. Volgende.
insinueren dat vrouwen uberhaupt op auto,s vallen is al een mega-fail ..

domme lulpraat van reclame lui en marketingsboeren ..
je sex-appeal verhogen door je geld aan hun te geven .. yeah right ..

zo dom om daar nog in te trappen is niemand ..

toch ??
vergeet garagehouders niet :D zie je ook vaak een wit busje, waar ik werk sowieso :) zal er binnenkort eens mee op pad..

maar even serieus, nou zitten we in een crisis, en dan gaan we mensen betalen om zo’n onderzoek te doen ?
Dat meisjes geen verstand hebben van auto merken ben ik het mee eens, meisjes/vrouwen die bij mij instappen denken dat mijn BMW e60 525d een Mercedes is..-_- ik rijd taxi en echt de meeste vrouwen weten niet eens dat het een BMW is.. Pas als ze naar de stuur kijken en het logo’tje zien..

En ook vinden veel meisje BMWs niks aan snap niet waarom, dan hoor je, ja BMW rijders zijn aso en rijden hard en zijn laag (hoor ik vooral over de e36 en e46) meisjes hebben geen verstand! Dat zijn de top auto’s :)
Ohja OT:

Witte busjes? Onzin
Witte DIKKE auto’s oke, dat hoor je meisje vaker zeggen dat dat mooi is..
Het zijn britse vrouwen dat zegt genoeg.
De favoriete wagens van britse vrouwen en zelfmoord terroristen dus
Niet om het één of ander… Maar waren britse vrouwen gemiddeld ook niet de lelijkste vrouwen van europa?
En euh… wat dit onderzoek betreft, whahahaha die gast(en) waren vast erg stoned en zagen ze vliegen. Vrouwen vallen op auto’s is 1 ding, laat staan op busjes!
Wellicht begeef ik mij niet in de juiste kringen… Ik ken geen enkele vrouw die een busje verkiest boven een ‘normale’ wagen.

@potjak:
Ik heb in mijn studenten jaren een Van gehad. Mijn vriendin vond hem super, gans europa rond reizen met een matras er achteraan in. Ik kende veel mensen (meisjes) die het ook een droom auto vonden.
@six-trey: best wel een dubbelzinnige zin nu ik hem zo lees
@six-trey: dat kan ik me heel goed voorstellen, het primaire doel is de wereld verkennen. Je bent student en dat wil (kan) je niet tegen elke prijs doen. Logisch dat een busje dan uitkomst biedt en in dat perspectief de tofste auto is die er is. Als dat meisje van toen nu een leaseauto gaat uitzoeken en ze kan kiezen tussen een witte Transit of een BMW 1 cabrio?
Logisch toch?

Die meiden zijn niet dom hoor. Die laatste dan bedoel ik. De domme blondjes, dat is die eerste categorie, zilvergrijze klassieke Mercedessen. De slimste wijven zitten in de nummer twee, de ‘White Van’.

Heel eenvoudig. Sportwagen = kosten. White Van = inkomsten…
@Esprit_de_Flandre: ja, als schilder met je witte bussie heb je lekker inkomen…
@Svenska_Aeroplan_AB: Niet dan? Ben jij schilder?
Oja, ik voel mij vanaf nu moreel verplicht om dit boek te promoten telkens er een ‘onderzoek’ (zeker als het Brits is) passeert.

‘Goochelen met getallen’, over statistiek in de media, en hoe vaak ze de verkeerde indruk geven. Echt interessant. Ga eens weg van je pc, ga een bib binnen en leen het uit.

http://www.vanmaanen.org/hans/boeken/gmg.html
@Esprit_de_Flandre: +1

En dan ook de boekjes van Joris Luyendijk erachteraan “het zijn net mensen” en die laatste over het Binnenhof correspondentschap,
utr1984 via Android app
Ik merk dat vrouwen mannen interessant vinden in auto’s die zij ook leuk vinden: Mini, Evoque, Audi’s, cabriolets/roadsters (SLK bv).
Er ligt nog geen sneeuw, maar zijn wel sneeuwblind.
Mijn Volvo 240 is gewoon de ultieme swagmobiel. De gouden combinatie tussen praktische ruimte en klassieke uitstraling ;)
jenn via Android app
@isobmw ik voel me bijna beledigd. Ik ben toevallig een echte auto fan, ik lees de autoweek kijk elke dag op autoblog en andere autosite’s en ga ook regelmatig naar automeetings. Dus geld niet voor alle meiden, Maar indd meerendeels van de meiden vinden het dus echt niet interresant. Erg jammer maarja het is nu eenmaal zo
Ja, voor net gescheiden, lelijke vrouwen. Die zoeken een sukkel met gouden (timmer)handjes om hun flatje een beetje op te knappen……..om daarna er vandoor te gaan met die kerel in de Mercedes.Copper-diggers heten die ipv gold-diggers.haha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).