Waarschuwing! Jos Verstappen komt morgen vrij [updated]

Auteur: , 54 Reacties

Hou vanaf morgen vrouwen & kinderen weer binnen! En kijk zelf ook een beetje uit als je gaat oversteken, want Jos "wifebeater" Verstappen is morgen weer op vrije voeten.

Het nieuwe jaar begon niet al te best voor de Limburgse autocoureur, want op 4 januari werd hij door de politie achter de tralies gezet omdat hij ervan werd verdacht dat hij zijn ex-vriendin overhoop wilde rijden. Justitie heeft Jos zelfs poging tot doodslag ten laste gelegd.

Het voorarrest werd uiteindelijk zelfs met 14 dagen verlengd en we kregen ook nog te horen dat naast “poging tot doodslag” Jos ook nog word verdacht van 3 andere strafbare feiten. Wat dat precies is weten we nog niet. Wel heeft de raadkamer van de rechtbank in Roermond vandaag besloten dat Jos morgen weer op vrije voeten is.

Uiteraard zal het onderzoek naar dit ‘voorval’ wel worden doorgezet en zal er ongetwijfeld nog een rechtszaak volgen waarbij beide partijen hun verhaal kunnen doen. Jos Verstappen zelf ontkent (uiteraard) dat hij ook maar ergens schuldig aan is. (via: telegraaf.nl)

UPDATE 20-01
Volgens advocaat Knoops is de poging tot doodslag van tafel en is er ook geen bewijs is voor poging tot zware mishandeling. Wel blijft Jos verdacht van een eerdere mishandeling en vernieling. De rechtbank legde Verstappen bij zijn vrijlating ook nog bijzondere voorwaarden op, maar ook daarover geeft het OM geen extra informatie.54 reacties

josje misschien maar richting iran verhuizen
Ik heb al grindbakken rond mn huis aangelegd..
@dutchiehd: Ai… dat trekt hem nu juist aan!
@dutchiehd: Je kunt beter zoals ik de finish vlag buiten hangen, die haalt hij namelijk bijna nooit
@sketcher: LOL!
@sketcher: Of een strookje asfalt om je huis…
@sketcher: +1 :D!!
@sketcher: LOL!
@sketcher: Dat was idd een hele goeie :) Nice
@sketcher: Whaha! LOL! :)
@sketcher: Jij wint vandaag!
@dutchiehd: je weet dat die dingskes josje juist aantrekken. Dan zou ik als ik jou was in ieder geval zorgen dat het drijfzandbakken zijn
Haha, überplaatje.. Carmageddon.. Goo’ ‘ole times. Kwestie van tijd en hij gaat weer de fout in..
@kaasboerin: Carmageddon, brings back memories! Wat een discussie destijds om dat spel! En heel wat uurtjes mee vermaakt!
@BobbyD: Er schijnt weer een nieuwe Carmageddon in de maak te zijn, zelfs door de orginele game-studio … misschien komt er wel een Special Jos Verstappen Collectors Edition ;)
@dawwg: Lijkt me bruut, ik hoop niet dat ’t net z’n fail wordt als die ‘nieuwe’ Duke Nukem.
Carmageddon, wat een game was dat..
bedankt voor dit bericht, zal mn ex op de stoep zetten..

zou me trouwens niks verbazen als hij niks gedaan heeft, zal wel geld willen..
Humanspectrum
Waarschuwing! Tendentieuze zwartmaker actief op Autoblog! Serieus: waarom zo’n bericht?
@Humanspectrum: inderdaad
@Humanspectrum: Ja, erg aardig om ons na twee weken nog een keer een herinnering te sturen.
@Humanspectrum: Laten we nou niet net doen of Verstappen van onbesproken gedrag is. Hij is in 2009 al eens veroordeeld voor het bedreigen van zijn ex-vrouw en het overtreden van een contactverbod. Zijn ex-vrouw heeft ook al meermalen aangifte gedaan van mishandeling, dit kan alleen niet bewezen worden omdat er nooit getuigen zijn.
@steiger: Dus moet dat hier zo vaak mogelijk herhaald worden? Volgens mij heeft niemand hier met de zaak te maken of meer informatie dan wat er in de media gemeld wordt.
Ik ben er helemaal voor dat mensen met losse handjes aangepakt worden, maar kennelijk is dit al bij de politie bekend, dus de rechter zal wel oordelen. Hebben ze autoblog denk ik niet bij nodig.
@jolig: Er “moet” helemaal niets. Autoblog brengt echter veelzijdig autonieuws en daarin wordt ook wel eens melding gemaakt van prive-aangelegenheden van coureurs. Voorbeelden zijn bv. Jos die z’n vrouw lastig valt en Hamilton die met 200 kmh over de openbare weg racet. Wedervraag is dus: Waarom zou je er niet over schrijven/ waarom zou je er geen grap over mogen maken? Jos heeft een voorgeschiedenis van bedreigingen en geweldplegingen en het amuserende verhaal hier geschreven is gebaseerd op feiten. Ik zie derhalve geen enkele reden dit onderwerp te mijden.
@Humanspectrum: Gewoon omdat het kan……..
De getoonde afbeelding komt niet overeen met de werkelijkheid. Jos Verstappen is nog nooit OP de weg gesignaleerd!
Hij wordt nu al voor “wifebeater” uitgemaakt terwijl hij nog niet eens vervoordeeld is.
Dat labeltje wordt in mijn ogen een beetje te vroeg aan hem gehangen…

Verder:”Hide yo kids, hide yo wife” :lol:
@kliko: voor dit incident is hij niet veroordeeld zal je bedoelen. Kijk anders even naar het verleden van Jos V.
via: telegraaf.nl….. ik weet genoeg.
@Bartus: Vertel!
@Bartus: wat is je probleem? Wil je soms ontkennen dat de raadkamer van de rechtbank in Roermond vandaag besloten heeft dat Jos morgen weer op vrije voeten is?

Is dat het punt dat je wil maken? Of wil je gewoon domme opmerkingen maken?
@robbie: Telegraaf mag dingen nogal graag aandikken/verdraaien. Zolang de rechter nog geen vonnis heeft gesproken geloof ik niemand.
@Bartus: geloof je ook niet dat hij vrij komt? Want daar gaat dit artikel over. En dat is wat in het artikel van De Telegraaf staat.

Lekker kortzichtig ben jij.
http://www.youtube.com/watch?v=xB7iz1HTh9U&feature=related

Zijn vriendin (hier nog herstellende van het gebeuren) heeft zich inmiddels tot de tanden bewapend!! (Als ze die nog heeft)
@E34M5Touring: Nou, dan mag ik toch echt hopen dat ie haar weer eens komt “opzoeken”……….(ha ha +1)!
@E34M5Touring: Haahaha, da ziet er toch nie uit.. kek d’r maaie.. ze ken da ding nie eens stil houwe..

Het valt me nog reuze mee dat ze niet in haar voet schiet.. en haar kunstgebit is volgens mij los gerammeld, want ik versta er geen klap van wat ze zegt. Met dank aan de ondertitels. Één ding is zeker, met deze oma op je oprit blijft Jos wel uit de buurt. ;)
Oh man… mijn pa speelde dat 24/7! Carmageddon…
al dat geschreeuw en gescheur van de banden :D nice ^^
@G-Ammo: lol, toen ik klein was het zoontje van onze tandarts een kameraadje van mij. Tandarts, die lui zaten wel goed in de slappe was, hij had thuis consoles en een dikke pc enzo. Wij veel Red Alert spelen destijds, en ze hadden ook Carmageddon. Wij mochten dat eigenlijk niet spelen van die moeder, maar die pa had de game destijds gekocht en speelde het zelf het meest intensief. Goldeneye op de N64 of Red Alert of Sim City vond ie geen reet aan, maar mensen doodraggen vond ie wel leuk.

Heeft me altijd gemindfucked dat die nette tandarts dat zo cool vond, lol.
@bozewolf: Hahaha Jaaa! Red Alert :D
kaasboerin via iPhone app
@bozewolf: Klassiekers.. Wekenlang gespeelt.. Ken je Tiberian Sun nog op de PC?
HIDE YOUR WOMEN!
Carmageddon 1 & 2. Good ol’ times!
@RacerX: Eén van de weinige games waar 2 duidelijk beter was dan het origineel. Vooral omdat je in de 2de alle auto’s kon unlocken!
Haha, Carmageddon! Speelde ik vroeger ook altijd, als moeders binnenkwam snel op de knop drukken dat alle koeien en mensen weg waren.
Dit is wel heel erg kinderachtige stemmingmakerij en dit is het tweede bericht dat puur draait om Jos Verstappen zwart maken. Autoblog schrijft wel vaker op wat lager niveau, maar dit lijkt toch wel op de kleuterstukjes van GeenStijl. Erg jammer…
@CJ: Ik ben het helemaal met je eens. Ik verbaas me er regelmatig over dat Autoblog de tactiek van de Prive en dat soort bladen door wenst te trekken richting autonieuws.

@autoblog: Dit is een dieptepunt. Ik wilde er nog een gevatte reactie op geven maar het lukt me gewoon niet. In en in triest dit.
Hij zit ruim twee weken in de bak, en wanneer puntje bij paaltje komt worden de belangrijkste aanklachten ingetrokken omdat er eigenlijk helemaal geen bewijs is. Dan ben je toch genaaid.

http://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/273592/jos-verstappen-vrijdag-weer-op-vrije-voeten/
@topless: Helemaal gelijk. Jos mag best iets niet goed hebben gedaan, maar zonder dat het tot een rechtszaak is gekomen is het vooral doodslag gewoon niet meer ten laste gelegd. Zelfs het OM geeft toe dat dit niet bewezen kan worden, zelfs niet door de omstandigheden. Het is gewoon niet zo gegaan als die meid het gezegd heeft.

Er is wel iets gebeurd, Jos zal wel boos zijn geweest, of erger. Maar de uitspraak in Roermond gisteren duidt erop dat hij een beetje te snel veroordeeld is in de media.

Laten we iedereen een beetje ruimte gunnen, ook Jos. Da’s nog steeds een geweldige coureur, en Max heeft zijn Pa nog wel een paar jaar nodig – althans, ik denk dat Jos’ zijn steun aan Max gewoon erg goed is.

En Max, over een jaar of 5,6 wordt er in Autoblog over hem veel meer geschreven (denk ik – die komt er wel) en vergeet dan aub niet dat Jos zijn eigen carriere heeft opzijgezet en inplaats daarvan max alles heeft gegeven wat hij nodig heeft.

Zo, dat moet ik ff kwijt :-)
@presic: Als iets niet bewezen kan worden wil dit niet automatisch zeggen dat het niet gebeurd is…
Alle kinderen uit de zandbakken halen!
Heeft tie zijn rijbewijs mogen houden?
UPDATE
Volgens advocaat Knoops is de poging tot doodslag van tafel en is er ook geen bewijs is voor poging tot zware mishandeling. Wel blijft Jos verdacht van een eerdere mishandeling en vernieling. De rechtbank legde Verstappen bij zijn vrijlating ook nog bijzondere voorwaarden op, maar ook daarover geeft het OM geen extra informatie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).