Wat doet Sebastian Vettel hier?

Auteur: , 15 Reacties

A) Hij leert de pimp slap van een vrouwelijke collega B) Hij jaagt een carrière als handlezer na C) Hij doet een reclameding met een vechtchick voor Infiniti

Dat kan natuurlijk alleen maar het laatste antwoord zijn. Het sympathieke Duitse lachebekje a.k.a. Kimi Raikkonen-imitator, dat dit seizoen nog een beetje op stoom moet komen, moet naast racen ook wat sponsordingetjes doen, onder andere voor Infiniti.

En in plaats van suf te glimlachen in een reclamespotje gaat Vettel (aan de vooravond van de Chinese Grand Prix) spelen in een heuse Kung Fu-film. Dit verklaart meteen de aanwezigheid van de zeker niet onappetijtelijke brunette. Wie zij is? Celina Jade, een martial arts beoefenaarster (en meer).

De film heet, we shit you not, ‘Kung Fu Vettel: Drive of the Dragon’, en dit meesterwerkje met Jackie Bruce Lee Chan Jet Li Vettel moet begin mei uitkomen. Tot die tijd moeten we het met de foto’s doen. Toch geinig, dit zie ik Ferrrrnando ‘monobrow’ Alonso nog niet zo snel doen.15 reacties

hah prachttig, hier zie ik de oud symatieke vettel weer terug
@undifined1:
ik bedoelde: haha, hier zie ik de oude sympathieke Vettel weer een sterug, dit ben ik van hem gewend, altijd vrolijk
@undifined1: altijd vrolijk valt wel mee heb hem van het jaar nog niet echt vrolijk gezien nu de redbull niet zo oppermachtig meer is
Wist je dat…
…ik zowel de Infiniti G35 als de G37 nog nooit op de weg gespot heb? Terwijl het zulke onwijs gave bakken zijn, waarom?!
@alcantara:
misschien wel daarom, veel nederlanders willen niet een opvallende auto, vooral in de lease, daarom is de passat ook zo populair hier.
@alcantara: Omdat Nederlanders een auto kopen voor de buren (/sarcasme), oftewel ze kopen een liever een BMW ofzo. Hoef je niet aan je buurman uit te leggen wat een G37 is, onder welk concern Infiniti valt en uit welk land het vandaan komt.
Ik ga voor optie A, ik denk dat Vettel de nieuwe verstappen is.
Optie D
Zichzelf belachelijk maken?
@norge: Ik kies D in ieder geval..
Ik denk dat het een verschrikkelijke poepfilm wordt.
@audir8v10:

Ik zou wel lachen als dit de slogan wordt van deze commercial: Infiniti If you like driving shit. :D
gelukkig staat: “Clown Bassie koopt een nieuwe auto” in de sidebar klaar!
Hahaha baas!!
Ik had dit seizoen meer van vertel verwacht, misschien komt het nog of het ligt gwn aan de auto.
Juist ja… Reclame maken voor Infinti met Renault op z’n mouw, lekker slim van Infiniti.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).