Wat vinden we van Jerry Seinfeld’s autoshow?

Auteur: , 17 Reacties

Autofanaat Jerry annex 'die grappige meneer uit de jaren negentig' is terug. Hij doet opnieuw een poging met een zelfgemaakte show die ditmaal alleen op het internetse verschijnt. De ingrediënten: komieken, koffie, en klassieke auto's. Dat trok dus automatisch onze aandacht. Inmiddels is de eerste aflevering online te zien.

We weten dat de bedenker van de beste sitcom ooit een groots autohart heeft, die hij graag verliest aan vierwielers met een Porsche-logo. In zijn garage staan onder meer de eerste 993 Turbo S ooit gemaakt en de originele Porsche 917 K uit het filmwerk Le Mans. Ergens is het dus ontzettend logisch dat hij in de eerste episode van ‘Comedians in Cars Getting Coffee’ de auto centraal zet waarmee Dr. Ferdinand Porsche begon: de Kever. In dit geval een Beetle uit 1953 met split-windows.

Dan de aflevering. In een filmpje van 13 minuten zien we hoe Jerry zijn BFF Larry David – medeproducent van de show Seinfeld – ophaalt in de bewuste Kever en door Los Angeles kachelt. We horen feiten over de 59 jaar oude Volkswagen, we zien hoe de uitklaprichtingaanwijzers werken, Jerry bewondert de Veyron die permanent op Rodeo Drive staat en wat opvalt is dat Larry eigenlijk niets om auto’s geeft. En daarmee komt het eerste woord uit de showtitel aan bod: comedians. Grappige situatieschetsen en komische opmerkingen die veel op de stand-up acts van Jerry lijken hebben de overhand. Aangekomen in het restaurant gaat het eigenlijk helemaal niet meer over auto’s. De lunchperikelen zijn belangrijker, en waarschijnlijk ook grappiger dan oeverloos zwetsen over auto’s. Eindelijk heeft Jerry zijn show about nothing.

Ondergetekende is fan van Seinfelds komediemanieren, maar Jerry creëert hiermee wel een love-it-or-hate-it sfeertje. Wie standaard wegzapt bij de serie Seinfeld zal wellicht moeite hebben de 13 minuten uit te zitten. Daarom de vraag: wat vinden we van de eerste aflevering Larry Eats A Pancake? Bekijk hem HIERO.17 reacties

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.
Het is een beetje alles opnoemen wat je ziet en als je dan maar zelf om je grap begint te lachen dan doet de rest hopelijk mee.
Oke hier komt tie ,mooie Volkswagen zeg !
Het zelfde idee als Seinfeld, je kan 5 afleveringen achter elkaar kijken en geen een keer lachen maar het buist lekker weg.
Seinfeld is zo’n goede serie,vooral met de alledaagse problemen erin.
Wat is een BFF?
@rotarypowah: best friend forever ;)
Vervelend en slaapverwekkend.
Ge-oh tussen twee oude vrienden over thee of koffie drinken en pannekoeken.
Pannekoeken. nota bene.
Niets te vertellen over de Kever zelf.
Is ook moeilijk voor twee jongens die Joods zijn.
Kan ik me helemaal voorstellen, want je moet dan ene Adolf H. aanhalen, die uiteindelijk verantwoordelijk is geweest voor het ontstaan van Volkswagen.
En die Kever?
Waarom ligt’íe zo idioot laag van voren?
@desjonnies:

Jezus wat een negativiteit jonguh.
Tiet veur ’n paar piepkes aight!
@desjonnies: omdat ie verlaagt is??
Dit is niet echt mijn genre.
De volgende aflevering is een Healey met Ricky Gervais, dat is al wat beter denk ik zo.
Foto: volkswagen combo hahahah
Ik ga misschien kijken want ik ben zo’n Seinfeld wegzapper. Larry David heeft ook een eigen sitcom en daar bulder ik van het lachen en heb alle episodes op dvd.
Larry zelf rijd in zijn sitcom een Prius. Hij had eens een lekke band en dat leverde natuurlijk hilarische beelden op. Ook komen in zijn sitcoms veel autogerelateerde autoshots voorbij waarbij bij een hij moest uitleggen aan zijn vrouw van wie die vrouwenbillen waren die op een foto stond van een bekeuring.
Haha heerlijk! Ben een grote fan van z’n serie, ben dus absoluut geen wegzapper. Maar vind het voornamelijk leuk omdat het mij doet denken aan mij en mijn beste vriend. Het is een talent die je moet hebben om zulke gesprekken te voeren haha.
Fantastisch! Ongescript ouwehoeren, subtiele humor, top!
Nobody can waste time like you and me..
Dat heb ik nou ook met mijn beste maat
Zal het is een keer kijken. kan altijd om Seinfeld lachen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).