Welke autosleutel zou jij kiezen?

Auteur: , 47 Reacties

Stel je toch eens voor dat je elke ochtend een keuze zou moeten maken uit deze enorme verzameling autosleutels. Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Range Rover, Rolls-Royce, Porsche, Lamborghini en nog veel meer. En dan ook nog eens meerdere modellen per merk. Lastig kiezen hoor!

Maar wat moet je met zo veel auto’s? Je kan onmogelijk in alle auto’s tegelijk rijden. Daarom worden ze ook verhuurd, want dan verdien je er tenminste nog een beetje geld mee.

Herinner je nog die knul die probeerde sneeuw te ruimen met een Audi R8? Zijn papa heeft een verhuurbedrijf (Platinum Executive Travels) en hij vind het leuk om een beetje op te scheppen met de auto’s die ze hebben.

Zo hebben ze 8 Phantom’s in hun voortuin staan, naast het nodige andere speelgoed. Komen sommige auto’s je bekend voor? Dat kan kloppen, want we zagen ze onder andere voorbij komen bij deze trouwerij in Engeland.

Als je wil zien welke auto’s er allemaal bij deze sleutels horen (en meer) horen dan kan je de video bekijken. Wel een kleine waarschuwing: het filmpje bestaat uit foto’s en niet uit bewegende beelden.47 reacties

Als hij nog maar de juiste sleutel voor de juiste Rolls vind.
Wat past die scirocco mooi in de collectie :p
@deesam: dat is zijn eigen auto ;)
Ik hou van grote autocollecties maar zoveel dezelfde auto’s hebben (en dan ook nog eens met hersenloze nummerplaten) is gewoon dwaas. En er dan zo over opscheppen….
@kapiteinaudi: Het is een bedrijf dat zich specialiseert in huwelijken. Dan is het normaal dat je meerdere van de zelfde hebt…
@Preske: Weet ik maar wie heeft er nu 8 Phantom’s nodig? Idd, niemand.
@kapiteinaudi: misschien acht huwelijken tegelijk die een RR willen?
@4991: Ja, of ze kunnen bijna de hele familie laten gereden worden in Phantoms.
@fkbmw @4991 @Preske: Ik zie het al aankomen….
Ik heb geen tegenargumenten meer dus ik zal me dan maar moeten aansluiten bij jullie. Idd, echt cool en nuttig, 8 Rollsen.
@kapiteinaudi: mooi zo
Voor een multi-miljoenen bedrijf te zijn heeft hij wel maar een 5 euro website
Audi :)
Ik wist niet dat Ferrari de sleutels zo te zien inkoopt op de spare-parts afdeling van *noemhiereengoedkoopmerk*.
Je kan geeneens zelf rijden bij hem… je word alleen maar gereden, zelfs in de supercars. Niks aan dus
“Ballin ain’t a hobby. It’s my occupation.”

Wat een sukkel. Krijgt ws die Audi R8 voor zen 18de verjaardag om die dan een kwartier later in de prak te rammen.
@pjp911: En dan krijgt hij gewoon een nieuwe…
Helaas is de hoofdprijs van de Staatsloterij (’s lands meest succesvolle verkoper van teleurstelling) weer niet op ons adres gevallen, dus ik moet het nog steeds doen met 1 sleutel van een tweedehands Alfaatje (geen straf, met zo’n V6 in het vooronder, maar toch).
Hoe kan je dit nou serieus nemen? Quote van de site:

“We offer Rolls Royce Phantom cars, Lamborghini Gollardo, Ferari, Audi R8 and many other luxury cars for chauffeur driven hire.”

Wat een belachelijke spelfouten. NEXT!

http://www.platinumet.co.uk/service.htm
@rubenpriest: Spelfouten maar wel succesvol .lekker belangrijk dus….
@rubenpriest:

spelling-nazi,s bezitten hooguit een ouwe fiets ..
er is geen enkele spelling-nazi met zakelijk inzicht .. geen 1 ..
@lincoln: ik ben zeker geen spellings nazi, hoewel ik nu wel een shirt draag met een hakenkruis erop.. dit shirt heb ik gekregen van een Thaise vrouw dus draag ik het met trots.. binnenshuis..
@rubenpriest: geloof me; dat was zeker geen vrouw!
Waarom staan al die wagens bij trouwens? Zo blijven ze poetsen.
Een lamborghini !
poets die dingen eens varken nog te vies om aan te zien
Die Ferrari sleutels zien er een beetje lullig uit. Niet dat ik ze niet zou willen hebben of zo….maar toch
@bennyweisz: Dat is inderdaad waar. Juist hetzelfde met Maserati sleutels. Eigenlijk zijn de sleutels van een Fiat 500 nog mooier.
Voor een keer/uur/dag/week? De Lamborghini… Ondanks dat het een lullig vw polo sleuteltje is!
@lamborgfan:
Zegt idd niet veel zo’n sleutel, een Elise heeft een lullig Opel sleuteltje en zelfs dat staat er niet op.
Zo die man heeft veel reserve sleutels !!
Kan toch ook niet zuivere koffie zijn, zoveel dure auto’s als verhuurbedrijf. Of zou hij echt zoveel Rolls-Royces verhuren per dag?
Doe mij maar een M5…
Wel even goed verzekeren voordat je bij dit bedrijf een auto met chauffeur huurt. Alle schade waarvoor je als huurder aansprakelijk gesteld kan worden wordt je in rekening gebracht. En de gederfde inkomsten van het bedrijf voor de periode dat de auto uit roulatie is. Je zou maar, uit gewoonte, zelf de deur van zo’n Phantom opendoen terwijl er een auto aankomt. Dan heb je zo een schadeclaim aan je broek hangen waarvoor je een aardige middenklasser zou kunnen kopen.
@moveyourmind: bwua – je kan die claims verdelen – zoals verzekeringen zowiezo werken – jij kan met uw wagen ook tegen een rr rijden – dan gaat uw premium gewoon omhoog ter bestraffing
@Pieter-Jan: Klopt, de schade aan de Rolls is dan igg verzekerd en het kost me hooguit mijn no claim en een hogere premie na het ongeval. Stel dat je een auto huurt bij dit bedrijf dan zitten er nogal wat haken en ogen aan. Kijk maar eens bij de voorwaarden op de site van deze verhuurder.
Zo lang je nog geen labeltje met t kenteken aan je autosleutels hoeft te hangen, komt t wel goed toch met kiezen. Gewoon met de dobbelsteen!
die sleutels kunnen me gestolen worden… wat mij meer interesseert is de auto die er aan verbonden is…
@xilver: idd, miss wel sleutels van renaults… Met dure merken behuizingen
Hahahahaha de middelste 5 zijn volgens mij van de standkachel, en dus geen sleutels.
Ik kies voor Ferrari
Welke ik zou kiezen? Rolls
Ik zou voor de RR sleutel kiezen.
Wel een domper, dat je de gehuurde auto niet zelf kunt besturen
Zo herinner ik me de sleutel van mijn Alfa van 3 auto’s terug eigenlijk nog het best. De sleutel opzich was al een kuntwerk. Vuurrood en vreemd gestileerd en verslaat gegarandeerd elk logo van welke contactsleutel op de bar/kroeg dan ook.

Ik denk dat ze daarom bij BMW tegenwoordig de sleutels in interieurkleur leveren, hoewel dat eigenlijk te vaak zwart zal blijven.
Aah, ik had al zo´n vermoede dat dit om een verhuurbedrijf zou gaan! Het leek mij al niet logisch om zoveel de zelfde auto´s te hebben!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).