Win een droomrit in de Opel Astra GTC

Branded content, 24 Reacties

Hij heeft twee deuren minder dan de ‘normale’ Astra, maar is ook lager, heeft meer spoorbreedte, standaard tot 20 inch lichtmetaal in de wielkasten, en een vooras die ook onder de Insignia OPC ligt. Of dat een beetje strak stuurt? Dat mag je ons zelf vertellen.

Opel heeft namelijk onze eigen vlamkoning Wouter weten te strikken om als co-piloot te fungeren voor een aantal ritjes. Hij offert zijn kostbare tijd in om jouw kostbare tijd bruut te verstoren. Indien je je opgeeft natuurlijk. Gelukkig staat daar tegenover dat jullie de GTC samen aan de tand kunnen voelen. Als een van de allereersten in Nederland. Impress him.

Hoe werkt dit? Ga naar Opels Facebook-pagina (like!) en geef je op voor een droomrit in de Astra GTC. Hierna wacht je af. Ben je een van de gelukkige winnaars, dan rolt Wouter in de extra sportieve Astra jouw straat in om je uit de comfort-zone te halen voor een blokje om. Het adrenalineniveau mag je zelf bepalen, want jij zit achter het stuur en de pedalen.

Maar dit is nog niet alles: als bonus maken de vijf mensen die het leukst of het snelst open doen ook nog kans op een OPC training. Biggety-bam! Dus zorg ervoor dat je er snel bij bent als er een grijsaard aan je deur staat te rammelen, maar doe ook een beetje creatief open. Succes!24 reacties

Eerlijk moet ik bekennen dat ik een 5-deurs Astra mooier vind, eindelijk een auto van Opel die een VW Golf op de achtergrond kan houden.
Tof! Like!
Als je 525 pk’s weet te temmen, moet dit een makkie zijn…. ik doe mee ;-)
Droomrit?
Deze is mooier dan de 5deurs
Dit artiekel “vind ik leuk”! :)
@kliko: ????!
@maheey: oke… oke… laten we er artikel van maken. ;)
Sinds wanneer is die spelling veranderd? :’)
I Like … meteen ingeschreven :-)
opel & droomrit? alleen als er een speedster staat :mrgreen:
Advertorials verschijnen nu ook al in de app?
Een droomrit in een Audi R8 oké, maar in een astra.. :roll:
Don’t like, kut (Kortom Uitermte Teleurstellend) facebook en al die kut social kut media.
Of acht ik mijzelf als een dusdanig niet bedreven bestuurder, dat ik Wouter niet naast mij in de auto durf te laten zitten?? ;)
Een droomrit in een Astra, is dat geen contradictio in terminis?
@smokin: Jep.. volle bak: “van een contradictio in terminis spreekt men als uit een bepaalde verbinding tussen woorden al kan worden afgeleid dat zoiets onmogelijk is.”

Leuk voor diegene die meedoen, maar ik sla over. Ik heb niks met Opel. Moet bekennen dat ik de rijtest ook (nog) niet gekeken heb. Zal het een keer doen voor Casper.. maar verder..
@Freewarefreak: Ik moet mijzelf even verbeteren voor iedereen over mij heen valt.. ik heb niks met moderne Opels. Ik heb mij in het verleden namelijk al meerdere malen zeer positief uitgelaten over de Manta A (heerlijk) de Opel Kadett C Coupe GT/E (heerlijk) de Manta 400 (wat een kanon) en de aloude Opel GT (the poor man’s Corvette.. prachtig!)
http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw

“Yeah; you know what it is..
black and yellow black and yellow yellow? and black lets take it up a level”
>It’s the opel banana on black wheels by a devil.

“I got the pedal to the metal”
>let’s corner this Astra like Sebastian Vettel
Like !!
Leuke actie!
Ik kan niet `Liken!` maar ik wil zo graag de nieuwe Astra rijden!
Ik zou Autoblog al vrolijk rondsturend, graag willen verbleiden met visie over de nieuwe Astra GTC, maar ik kan geen opel liken op facebook. Dan zou iedereen dat zien en is mijn reputatie al petrolhead omzeep.
Hoe dit op te lossen?
Eh…. Win een droomrit? Want onze wouter zit naast je?! En??? Pakt ie m in de mond of waardoor word dit zo’n droomrit? So gay autoblog!!
Wat voor reclamebureau heeft opel eigenlijk in de arm genomen? Ik ken geen enkel ander merk dat in zo’n korte tijd zoveel debiele reclame’s over ons uitstort. Doe is stoppen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).