Winnaar Shell prijsvraag Abu Dhabi

Auteur: , 22 Reacties

De strijd was hevig en graag hadden we het credo "meedoen is belangrijker dan winnen" doen gelden. Echter, er was maar één plek beschikbaar in het vliegtuig naar Abu Dhabi en dus moest er één winnaar komen. Dat is dannyvaessens geworden dankzij zijn video op Autojunk.

Hij gaat met het Shell Network of Champions naar Ferrari World in Abu Dhabi. Lucky b*stard. Uiteraard verwachten we mooie foto’s en video’s van hem op Autojunk zodat wij ook nog een beetje kunnen meegenieten. Have fun!22 reacties

Terechte winnaar vind ik.
Geniet van Abu Dhabi! Passeer zeker eens langs Dubai ook als je er toch bent.
Ik weet niet wat de regels waren. Maar als er een filmpje gemaakt moest worden vind ik dit geen terechte winnaar. Het zijn wat foto’s achter elkaar geplakt..
@crackdavid: Heb je de andere filmpjes gezien? Dit was dan toch wel de beste.
Ach hij kan er maar geniet van hebben.
@crackdavid: Jaloers :D?
@crackdavid: Ik was zelf finalist en hoewel zijn filmpje (net zoals die van mij overigens) misschien geen hoge productiewaarde heeft straalt deze wel de meeste passie uit. Al die baby en kinder foto’s langs het circuit is toch priceless, ik zou willen dat ik ze had. Ik gun het Danny in ieder geval van harte.
zo onneerlijk, er mochten niet eens belgen aan mee doen, pfff
ben er vorige week geweest, en moet eerlijk zijn. vond er niks aan. het enige leuke waren de simulatoren.
@spykerboy: Ik ben niet in het attractiepark zelf geweest omdat iedereen die indruk gaf dat het wat teleurstelde. En het is best wel veel geld, niet? Ik ben vergeten wat de prijs was.
Ik was meer onder de indruk van het gebouw zelf. Dat was pas indrukwekkend :p
@adyton: klopt je betaald 50 euro. en je krijgt er maar 3-4 echte attracties voor. de leukste zijn de simulators, en de film waar je meerijdt met alonso (ook simulator. gebouw was inderdaad ook erg indrukwekkend.

okal is het teleurstellend. ik vind het wel een must voor een carenthusiast om het gezien te hebben… tis toch een groot deel van de auto magie..
@spykerboy: is de entree ‘maar’ 50 euro? Kan me voorstellen als je met de familie gaat, ok, dat is duur. Had van ferrari nog wel een wat hogere, absurdere prijs verwacht,
@bmwmaaktrijdengeweldig: volgens mij betaal je eerst een bedrag om binnen te komen, en dan nog weer eens, blijkbaar 50 euro, om in een attractie te mogen.. word wel duur.. :P
@bmwmaaktrijdengeweldig: `klopt maar als je binnen komt, ben je echt aan de beurt. want je tas word gechecked op eten en drinken. niks mag naar binnen genomen worden en daar binnen vragen ze ook echt hoofdprijzen! voor 1 colatje was je 5 euro kwijt om maar wat te zeggen…
@spykerboy: Tsja.. dat doen ze hier in Nederland ook wel hoor. Je mag nergens eigen consumpties nuttigen en dan vragen ze in een gemiddelde bioscoop ook al snel 4 euro voor een cola. Natuurlijk is het absurd maar je bent nou eenmaal (tenminste ik dan, jij woont daar als me ik niet vergis) op vakantie en dan is alles gewoon (te) duur..
Overigens konden ze natuurlijk ook 75 euro entree vragen en lagere consumptie kosten, maar dan kom je al snel weer erop dat de entree te duur is. Opzich goed over na gedacht maar niet prettig voor ons.. :P
@spykerboy: Ticket voor Disney kost ook al gauw €60 voor 1 dag, vind het bedrag echt meevallen en vooral vergeleken met de prijzen die ze daar hanteren.
@Benz65: Ik vind 50€ best ook nog veel eigenlijk. Het is echt niet groot. Dat is niet zoiets als Disney of andere pretparken waar je hele dag rondloopt.

Prijzen die ze daar hanteren? Alles is er meestal goedkoper hoor.
@Benz65: die 60 euro is Disney waarschijnlijk meer waard dan 50 euro voor dat Ferrari ding
@spykerboy: Ja car-enthousiast niet perse. Vooral toch Ferrari enthousiast. Ik vond het de moeite niet echt. Hetgeen me wel altijd gaat bijblijven is dat in die standjes met souvenirs alles van Ferrari te vinden was en plots hing daar heel absurd 1 groene vest van Aston Martin Racing tussen. Vast een flauwe grappenmaker dat ertussen gehangen :p
Dat doek wat op ferrari world zit is door een nederlands bedrijf gemaakt.
terechte winnaar, vond ik toen al :) gefeliciteerd!
@dennisr: Jep. We waren het toen unaniem eens. Heb ook op Danny gestemd. Hoop dat hij veel plezier heeft daar. Enne.. Danny.. wel foto’s en filmpjes maken hè? We willen wel meegenieten.. ;)
Prima, blijf ik lekker in dit koude kikkerlandje! Serieus, het is hier 0 graden.
Leuk filmpje, liefhebber dat zie je wel.
Maar the final countdown? Seriously?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).