WTF: Belgische verkeersruzie beslecht met bosmaaier

Auteur: , 63 Reacties

Er zijn vele manieren om een verkeersruzie af te handelen. Kijkend naar Rusland zien we dat conflicten vaak met de vuist danwel de standaard in de auto aanwezige knuppel worden uitgepraat. Britse gents gebruiken liever woorden, en een zieke geest uit België besloot zijn opponent met een bosmaaier te lijf te gaan.

Dit gebeurde gisteravond in Sint-Niklaas. Een verkeersruzie waar een personenauto en een busje bij betrokken waren liep totaal uit de hand. De twee heerschappen kregen het om nog onbekende reden aan de stok op de E17, waarna ze een afslag namen, en aangekomen bij een rotonde verhaal gingen halen. Althans, de man uit de personenauto liep naar het busje, waarop de hovenier geen moment aarzelde en -volgens een ooggetuige in koelen bloede- de bosmaaier in het been van zijn slachtoffer zette.

Volgens Nieuwsblad.be raakte de man hierbij zeer zwaar gewond, dus die maaier heeft niet op ‘off’ gestaan. Brrr, horrorscenario. De geesteszieke hovenier werd direct opgepakt. Op het videoverslag is daarnaast te zien dat de brandweer de weg aan het schoonspuiten is, waarschijnlijk niet vanwege een olielekkage…

De bekende pliesiesmart

Met dank aan Spoetnikske voor de tip.63 reacties

only in Belgium
@vintrist: Zwijg gewoon. Je maakt je helemaal niet interessant.
@vintrist: ongepaste reactie.
@Carreza: ben Belg en ik stoor mij niet aan die reactie.
@9114life: Komt wel goed, is gewoon onwetendheid.
@9114life: ben ook Belg en stoor er mij aan.
@9114life: Ben geen Belg en stoor me er niet aan.
@Carreza:
Only in Russia mag dan wel?
Is het hier de gewoonte, kritiek te geven op de eerste comment?
Grtjs
@Stijn Torfs: tuurlijk mag dat, omdat daar elke dag wel iets vreemds gebeurt op de weg.

Hier is die “Only in …” uitdrukking totaal verkeerd gebruikt.
@Carreza: Internet cops
Bah!
Rob de tuinman gaat even los… Erg triest dit, hoe ver wil je gaan?
Ja zo heb je een straf van 3000 zweepslagen snel te pakken…
@VeniVidiVici: haha, lol
Bah maar die foto… Een smart in politie trim met zwaailicht…
@Jipp:
en als ze met een M5 rijden heb je weer wat te zeiken over ‘je belastingcenten’……………………..
@desjonnies: heb jij mij daar ooit over horen klagen? Ik ben
Juist voorstander van politieporsches ed.
@Jipp: Ik geloof dat die in sommige korpsen worden ingezet als voertuig voor de wijkwerking, en dus niet als eerstelijnsvoertuig. Het kan natuurlijk altijd dat zo een voertuig toch als eerste ter plaatse is, of dat een Officier van Dienst of dergelijke ermee ter plaatse gaat. Maar ze worden in de regel dus niet gebruikt door de interventiedienst (noodhulp genoemd bij jullie).
@luxaeterna: in Nederland moet een politievoertuig voldoen aan de eis; 4 deuren..
@Jipp: rijden er al jaren verschillende rond in Sint-Niklaas.
Zal wel een terechte aktie zijn…..vanuit de bosmaaiermijnheer…
Het gras is altijd groener bij de (Zuider)buren……
@E34M5Touring: das toch logisch, dat gras heeft ook bloed nodig om mooier te worden, die meneer deed het allemaal om het gras groener te maken. Hij wou helemaal geen ruzie………
@The_Gent: België heeft Two Tone gras!
@E34M5Touring: haha! Onder het mom van: f*ck yolo, need of better grass is more important;)
@Jipp
Dat was indd het eerste wat mij opviel :) lekker boeven vangen in de smart
Als ik aangevallen wordt pak ik ook het eerste de beste wat in handbereik ligt, maar svaffelen is jammer genoeg ook strafbaar…
Belachelijk. Bah! Totaal overdreven reactie van die grasknuffelaar. Ik wil het verhaal wel eens van twee kanten horen. Had die ander een knuppel? Een mes? Waarom meteen zo agressief? Ik hoop dat die een flinke straf krijgt.
@Freewarefreak: Misschien riep ie wel heel hard: Kappen nou!!!! En is die hovenier gewoon aan het werk gegaan.
@E34M5Touring: Hahaha veeet! Mooie woordgrap! Ik heb je geplust! :)
Pas als je bedenkt hoe dit zou kunnen, komen pas de echte vraagtekens. Stel je voor, zoiets hoor je vaak met knuppels en of messen, iig iets dat je snel kan pakken en iemand mee verrast. Een bosmaaier heb je nu niet zomaar op de bijrijders stoel. Eenmaal in je handen moet je die eerst aanslingeren en dan nog eens richting je slachtoffer lopen/rennen. en echt makkelijk kun je er ook niet mee rennen. Denk dat het slachtoffer verstomd van verbazing of angst is moeten blijven staan, anders kan dit toch gewoon niet? Of er waren 2 hoveniers? Zoveel vragen.
@KUYL: Lijkt mij nie zo heel moeilijk te bedenken eigenlijk, na eerst wat gescheld en geroep pakt de ene zijne bosmaaier, waarop de andere zegt: ‘kom maar af jong, da durft ge toch nie’ vervolgens trekt hij hem aan: ‘och jong wa gaat ge doen’ waarop de man met de bosmaaier korterbij komt waarop de andere nog eens roept: ‘da durft gij nie’ en dan ineens zaagt hij zijn been af…
Ik zeg het al jaren: busjes verbieden.
Dit is wel een vrij extreme vorm van ‘iemand neermaaien’
@rijbewijzer:
Inderdaad, met een machinegeweer is dat zo extreem niet…
Bosmaaier=Kettingzaag?????

Gekke belgen ook
@d1zzje: Er is een groot verschil tussen een bosmaaier en een kettingzaag… jij gekke Nederlander ;-)
@stanny: hahahah dankje :D
Ik hoop voor het slachtoffer dat het er zo een was zoals op het voorbeeldplaatje, dan valt het misschien nog mee. Je hebt er ook met messen…:
http://www.maxxtools.be/nl/trimmerbosmaaier/15258-vd-tech-cg43-bosmaaier-43cc.html
@Revvji: dit zegt misschien meer: http://www.bergentuinenpark.nl/Afbeeldingen/AFB%20bosmaaiers/130H.jpg
@Revvji: bwah, zou toch liever dat mes hebben dan, kwestie van een iets rechtere wond, die dan dus makkeleijker geneest. maar toch liever geen van beide :s
@iiprototype: Of je scheenbeen dat doormidden is.. Toch nog wat ernstiger dan een lelijke snij-/vleeswond, vermoed ik.
@Revvji: k denk dat je met een slagaderlijke bloeding ook wel even bezig bent hoor
@nsmeijer: Ook waar, maar die kan je met beide soorten maaiers veroorzaken.
@Revvji: Het was er eentje met messen, de verwondingen waren dan ook zo ernstig dat zijn been geamputeerd moest worden…
@ag3ra: Ook gelezen deze namiddag. Zwaar erover gewoon… Beide bestuurders wilden het op een woordenwisseling houden, maar de passagier van de bestelwagen stapte uit,zonder dat die andere kerel het zag, haalde de bosmaaier uit en ging hem even ‘bewerken’. De bestuurder van het busje deed zijn best om het slachtoffer te helpen terwijl de aanvaller rustig een sigaretje stond te roken..
Bron: het “immer betrouwbare” Clint.be http://www.clint.be/actua/%E2%80%9Cik-was-aan-het-doodbloeden-en-hij-rookte-rustig-een-sigaretje%E2%80%9D
als k t zo lees stond de bosmaaier niet aan, een profesioneel heeft een stalen blad, als dat je been ingeslagen wordt is ook niet zo best.

maar de bijrijder had natuurlijk het welzijn van zijn medeweggebruikers op het oog, die gast reed waarschijnlijk als een maniak en komt er anders met een waarschuwing vanaf, nu rijdt hij een tijdje niet :D
@nsmeijer: In het opvolg artikel staat dat de man effectief in het been sneed van het slachtoffer. Dus het zal wel degelijk een model met blad geweest zijn.
@nsmeijer: Nu gaat hij inderdaad een tijdje niet rijden, anngezien hij zijn been kwijt is lul!
Leuk idee voor GTA V!
Ben toch altijd zó blij in Sint-Niklaas te wonen! Eerlijk gezegd ben ik niet eens verbaasd.
@SimonMc: ik ook! enigste wat nog inbreekt is dat er iets zou staan van tzijn buitenlanders… wss beu aan te schuiven aant rond punt. maar verbaasd neen, idd.
@9114life: eh… Vrijdagmiddagborrel vroeg begonnen??
@flippert: neen, vanwaar uw vraag? Sint-Niklaas zit VOL buitenlanders die geschifte zaken in het verkeer uithalen, dagelijks. feit. Aan ‘het’ rondpunt is het dagelijks miserie. Vandaar mijn reactie.
Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt over de reden waarom die man was uitgestapt.

Verder is dit gewoon pure waanzin. :s
Beetje triestig dit, verkeersagressie loopt echt de spuigaten uit laatste tijd. Iedereen denkt dat hij gelijk heeft terwijl 90% niet eens de verkeersregels kent, ook niet moeilijk aangezien je echt niks moet kunnen in België om je rijbewijs te bemachtigen. Vaak is de eerste reactie nogal offensief ook, gewoon triest en zinloos. Het is net alsof mensen iemand anders worden eens in de auto.
Gewoon de snelheid omlaag en allemaal botsauto’s dan kunnen we nog eens lachen :).
De bestuurder van die personenauto is wel erg traag van begrip geweest.

Voordat die hovenier zijn bosmaaier achteruit de bus heeft gehaald en aangetrokken, had deze belg zich allang uit de voeten kunnen maken.

Maarja wie met vuur speelt moet op de blaren zitten.
@desoper: wat een belachelijk kortzichtige reactie! Er is nog niets van details bekend. Trouwens bij verkeersagressie als het bloed kookt wordt niet snel weggelopen maar om dan te voorzien dat de ander ipv zijn vuisten iets levensgevaarlijk als wapen gaat gebruiken?! Wss was hij geen mentalist en ook geen hardloper! Kalf
UPDATE: het slachtoffer is zijn been kwijt. http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20121109_00362954
@spoetnikske: gewoon blijven zoeken, kan niet ver weg liggen, toch?
@flippert: Amai wat een humor! Gaap. Ff serieus. Hopelijk zaagt er morgen wel iemand jouw been af in het verkeer. Niet erg. Zal san ook wel niet ver liggen… Lul
Voor alle duidelijkheid: het slachtoffer is zijn been kwijt (hoogst waarschijnlijk een bosmaaier met messen). Zie ik nu echt een Smart in politie-outfit?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).