Yes-R heeft een gepimpte Mitsubishi ASX

Auteur: , 74 Reacties

"Ik ben geen kuddedier en hecht weinig waarde aan een dure auto. Maar ik werk hard en dan mag je best in iets moois rijden. De ASX is standaard al een stoere bak, maar die extra’s maken ‘m echt af. Moet je er nog effe een rappie van horen?"

Ik kom voorbij in een flits Dit is Yes-R in de spits Je ziet me rijden in een Mitsubishi Niet zomaar een, maar een ASX
*facepalm*

Yep, dit is dus de manier waarop Nederlandse rappers rollen… Nadat de gebroeders Saunders al het verkeerde voorbeeld hadden gegeven door te kiezen voor een Mitsubishi ASX besloot ‘rapper’ Yes-R (op aanraden van Dean Saunders) om ook zo’n vet coole ASX op te halen.

Persoonlijk wist ik het niet, maar Dean Saunders en Yes-R zijn dikke maten van elkaar. Toen Dean dus tegen Yes-R vertelde dat hij vast wel met dikke korting een ASX kon krijgen bij zijn dealer, hapte Yes-R waarschijnlijk meteen toe.

En daardoor kon het dus gebeuren dat Yes-R sinds afgelopen woensdag de trotse eigenaar is van een witte ASX 1.6 Intense met 18″ velgen een uitlaat die afkomstig is van een Lancer EVO. Yes-R is er in elk geval blij mee:

“Ik viel voor dit model toen ik met Dean in zijn ASX onderweg was naar een optreden. Ik vond de auto echt lekker rijden en Dean vertelde razend enthousiast hoe goed de auto hem beviel. We zijn naar Pieter gereden en tien minuten later was de koop gesloten!”

En Dean Saunders ziet zichzelf al als een ware ASX ambassadeur (hoe sneu):

“Dat heeft Pieter aan mij te danken, hoor. Ik ben een echte ambassadeur van de ASX!”

Voorheen reed het Amsterdamse neefje van Ali B overigens in een Opel Insignia.

Voor de liefhebbers nog de laatste “hit” van deze ASX rijders

En hier een complete gallery:74 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ze kunnen nog veel leren van de Amerikaanse rapperts.. Wat een pauperbak die ASX!
@crackdavid: Wou hetzelfde zeggen, maar kijk, in Amerika kost een leuke mustang natuurlijk ook helemaal niets.
@crackdavid: gevalletje wat de boer niet kent vreet die niet.
@pikes83: Precies, dit is weer eens wat anders, goed dat hij geen Golf (al heb ik niks tegen die auto) neemt maar tenminste iets anders ”durft” te kopen dan zijn vrienden/collega’s.
Ik snap echt niet wat ze in die auto zien….
@kimi100: ze krijgen heel veel korting en/of rijden gratis ;)

Met een duur woord noemen ze dat: sponsoring ;)
@robbie: Heeft Wouter niet een gesponserde Volvo S60? ;)
@AutomotiveDesigner: yep…en hij komt er niet vanaf (!?) ;-)
@Megakix: You just made me smile! :D
Asx is gewoon een leuk alternatief voor de gaapgolf ,goede keuze kerels.
@norge: Hadden ze keus dan?
Kon Misschien beter een nieuwe Saab (9-4X?) halen.. ;)
@philipzuidijk: Die 9_4x is dan ook al een pak mooier :)
@philipzuidijk: een auto die niet wordt gebouwd? Knap.
het kan aan mij liggen maar dit model heb ik nog nooit zien rijden op de nederlandse wegen, volgens mij ook niet echt een succes dat model…
En nu ik dit lees geloof ik ook niet dat het er beter op gaat worden.
@tuning: er rijden er 3.000+ rond in Nederland als het goed is.
@robbie: hmmm raar, want ik zou toch echt zweren dat ik ze nog nooit heb zien rijden, ook al rijd ik veel. achja, het is ook niet echt een merk dat opvalt, misschien is het dat…
Hmm.. Best sneu. Denk hij nu dat hij de gangster is, verzieken wij zijn leven weer. Maar terecht.
het is een leuk autootje alleen weegt tie 1450kg, en heeft tie 140pk, trekt op voor geen mtr en is vrijduur, dus als ze er nouw is een 1.8l of 2.0l blok in stoppen met 150/160pk dan word die auto een stuk interessanter, nu is het een een leuke auto die eruit word gereden door een scootmobiel…
@tunefuldjmike: vrijduur = vrij duur, edit knop?¿
@tunefuldjmike: “edit”. Tsja, en de rest…
Die achterkant van die ASX is zo vercrackt, rijdt dan in een Dacia Duster die echt veel mooier is.
-edit: check!-

En het is waar je maar blij mee bent!
Net 17 en nu al een ASX-R…
In die auto wil ik niet eens dood gevonden worden…
@Johnnnyboy15nl: 1
Koop dan een Lancer Evo X, als je het geld er toch voor hebt en niet een SUV met een grasmaaier voorin.
vind het helemaal geen lelijke auto, maar was toch 100 keer liever in een Insignia blijven rijden!
Wat een arme zielen hier op de site zeg.. dat ze nog bestaan. “Niet dood gevonden willen worden in die auto”, “Ik snap niet wat ze in die auto zien” of “Koop dan een Lancer Evo X” Zelfs “pauperbak” kwam voorbij. Man man man, zoiets heet sponsoring. Deze vent rijdt nu goedkoper in een gloednieuwe auto dan jullie in je stink golf 3 met dubbele pijp. En kom nu alsjeblieft niet aan met verhalen dat je een Maserati GranTurismo S en een FFX onder de carport hebt staan.
@pininfarina: hulde voor jou comment, meerendeel van de zeikerd hier mag nog geen eens autorijden.. Erg jammer dat de realiteit niet bestaat uit AMG RS en M series..
@pininfarina: Ik behoor niet tot de arme zielen van die groep die je omschrijft. Maar geloof jij echt dat ie die ASX zo fantastisch vindt? Platte commercie. Of ‘sponsoring’, als je het zo wil noemen.

Kneuterigheid als je het mij vraagt. Die gasten gaan nooit groot worden, laat staan Groots, als ze zich voor een auto al te koop aanbieden…
@Esprit_de_Flandre: Natuurlijk vindt hij die auto geen reet aan, maar hoe sommige individuen gewoon alles afzeiken wat niet minimaal €500.000,- kost is gewoon om simpel van te worden. Lach me altijd kapot als ik zie waar ze zelf in “rollen”, voor zover ze dat uberhaupt doen.
Een 1.6 in zo’n ding?
Moet ik daar nog woorden aan vuil maken of deelt iedereen hier m’n mening?
Goedkope Rota’s eronder zo te zien, erg jammer weer :(
@Robbie: je had bij *facepalm* kunnen stoppen, hoor. Nuff said ;)
Zo rol je net je nest uit om ff te autobloggen, krijg je een nummer van Dean Saunders en Yes-R om je oren!! Wat een baggernummer zeg, ik duik mn nest weer in!
Denken jullie nou echt dat rappers en artiesten alleen maar in custom of merkwaardige autos rond rijden? Ze hebben toch ook iets nodig om eventjes normaal inkopen te gaan doen zonder teveel op te vallen lijkt mij. Dan past de ASX of een vergelijkbaar mobiel prima in de garage. Wij horen alleen maar over de “bijzondere” aanschaffen van de sterren omdat ze daarmee willen opvallen. Een “normaal” aanschaf hoor je zelden iets over omdat die is juist bedoelt om niet op te vallen. Enigste wat ik niet begrijp, is waarom Yes-R hiermee wel wilt opvallen? Reclame voor de dealer? Of sponsor obligatie? Had een perfecte “undercover” auto kunnen zijn.
@featherlight: in Nederland rijdt je als ‘dit type artiest’ alleen maar in gesponsorde auto’s rond….zijn weinig centjes te verdienen voor die gasten. Wil niet zeggen dat ze stilzitten, integendeel, maar echte knaken worden er niet verdiend.
@Megakix:
Heb net naar de liedjes geluisterd. En ehm : “I feel you breh!” Met dat soort “geluid” zou je inderdaad niet ver mogen komen. God, wat een verkrachting van een oorspronkelijk mooie lied.
http://www.youtube.com/watch?v=hESyXjTM36c
the-budel-guy
wat hebben pauper rappers tegenwoordig met fouten pakken??

OT: je had bij *facepalm* idd beter kunnen stoppen.
Mooie reclame toch, slim bezig Mitsubishi. De voorkant is opzich wel gaaf, alleen de achterkant zorgt weer voor een anti-climax.
Wat een stelletje zeikerds hier zeg. Normaal gesproken heb ik niks op met deze gast maar het kan toch dat hij die Mitsubishi echt geweldig vind? Niet iedereen met geld houdt van een snelle dikke Mercedes, BMW of iets dergelijks. Ieder zijn eigen smaak.
@750i: Ieder z’n eigen smaak ja. Ik vind mij auto ook leuk. Maar ik ga dan niet belachelijk zitten doen met een fotoshoot bij de garage.

Je kan die mannen toch niet serieus nemen? Dit is sluikreclame, platte commercie, het zichzelf prostitueren. Van een rapper zou je net het tegengestelde mogen verwachten. Een rapper geeft (maatschappij)kritiek, verpakt in muziek. Geloof jij nog iets van wat die gasten vertellen?
@Esprit_de_Flandre: Je gaat me toch niet vertellen dat je ooit gelooft hebt in dit soort rappertjes? Ali-B, Lange Frans, Yes-R en al die mannetjes, van begin af aan is dat commerciele onzin geweest
@BobbyD: Ach, al die ‘Ollandse rappertjes ken ik niet. Sorry hoor, maar Nederlands op z’n Nederlands klinkt afschuwelijk irritant, zeker als ze dan nog eens gaan rappen. Dus ik weet niets van hun ‘oeuvre’…
Zodra je dit boven een Insignia verkiest, dan maakt (sponsor)geld gewoon echt gelukkig.
@rikus: +1
Haal dan een evo of zoiets. Dat lied is ook tering slecht, helemaal in het engels en komt die yes-r met nederlandse rap er door heen, bah en dat rijdt dan veel te stoer rond in een ASX.
*stapt binnen op Vooroordeel Centraal*

*kijkt rond*

*gaat weer weg*
@bozewolf: klopt…want óók de NS rijdt niet op tijd.. :lol: Vooroordeel was ook te laat..
Als Yes-R daar blij mee is dan is het mooi toch, sponsorauto zou ik niet zo snel over klagen, dat je zelf een andere voorkeur hebt is een ander verhaal maar om het nou zo af te kraken… Ik rijd ook niet allerdaags of AMG/M/RS maar ik rijd ze er vaak wel uit… :D
Mooie auto ik snap niet wat de meeste zo zitten te zeiken.
De enige manier waarop Mitsubishi haar auto’s kan slijten?
Serieus?? Maken ‘Ollandse rappers sluikreclame (met rapjes!) voor een Mitsu? Hoe kan iemand nog die mannen serieus nemen? Als ze zich zo openlijk prostitueren, welke waarde hebben ze dan nog? Horen ze niet het schijt te hebben aan alles, commercie in de eerste plaats? Van een schlagerzanger zou je dat nog kunnen aanvaarden, maar een rapper?

Het is erg gesteld met de ‘Ollandse scene…
@Esprit_de_Flandre: deze jongens rappen niet omdat zij het volk willen vertegenwoordigen of om zich af te willen zetten tegen de politiek e.d. Deze jongens doen dit puur uit eigen belang voor de poen, dus zijn zo commercieel als de neten. En ja daar kan een sponsor contract ook nog wel bij. Maar goed, welke beetje bekende Nederlander (in de entertainment) heeft geen sponsor contract? Ik denk alle.
@Esprit_de_Flandre: Ik durf te wedden dat je dat ook in België hebt.
@masterstig: Ja, bij Schlagerzangers. Die zijn van zo’n niveau dat ze zich niet meer kunnen verlagen…
@Esprit_de_Flandre: Vast ook wel bij de wat ”hogere” mensen….
@masterstig: Hangt er van af wat je onder ‘hoger’ verstaat. Daarnaast is ook de verhouding persoon/product van belang. Ik vind er niets vreemd aan dat een acteur plots reclame maakt voor kaas, of een zwemmer voor schoenen, of een zangeres voor parfum…

Als een atletiek-loopster echter plots reclame maakt voor Pizza-Hut (lees: vettigen brol), dan vind ik dat een brug te ver.

Kijk, ik begrijp heel goed dat dit gewoon marketing is. En ‘een bedrijf’ doet dit om zich voor een deel te vereenzelvigen met ‘de persoon’, zodat het lijkt alsof ‘het product’ ook een beetje is als de persoon, bvb cool, betrouwbaar, hip, sportief, jong, sexy …

Het werkt echter van twee kanten. Als het product echt heel suf is, en je zet er een ‘coole’ gast naast, dan wordt dat product niet veel cooler, maar die gast des te suffer.

Niet dat een ASX heel suf is, en Yes-R waarschijnlijk ook niet (weet niet, ken hem niet), maar het is de combinatie. Die past niet. Het is niet geloofwaardig.

Mijn punt is dus vooral geloofwaardigheid. En die ontbreekt hier volledig. Als je er dan nog een reeks van 20 foto’s tegenaan gooit, met steeds dezelfde ‘coole moves’, waarbij je ziet dat ie bij elke foto iets minder spontaan lacht, dan zelfs niet meer lacht, en dan op de laatste foto’s toch nog een lach forceert… FAIL. Dikke Marketing Fail.

Tenzij we terugvallen op ‘alle reclame is goeie reclame’…
@Esprit_de_Flandre: Ik begrijp je punt, btw Yes-R is helemaal niks.
Wat een lelijke auto is het toch, zeker met die glimmertjes er onder. WIe heeft bedacht dat het leuk is om 10 keer dezelfde foto bij het artikel te zetten? Kon de amateurfotograaf geen keuze maken?
@rahpor: Ik wou eigenlijk ook even de achterkant zien, misschien is daar nog iets veranderd….
Ik zie de auto van die Saunders zo nu en dan rijden, maar word er niet warm van… En volgens mij bedoelen ze Peter ipv Pieter?
@135i: nee. Je hebt Peter & Pieter.
Ik vind het een lelijke auto. Voor de rest moet iedereen het zelf weten waar die in rijdt.
Welke Mitsubishi dealer kan het zich anno nu nog veroorloven om allerlei auto’s weg te geven aan B artiesten?
Ben niet zo’n fan van dat apparaat, maar in het wit doet hij het wel goed. Alleen die velgen die hij eronder heeft zitten zouden beter passen onder een evo of zo denk ik
wow, een 1.6 intense!!!
Volgens mij had die Saunders er ook al één. Ali B heeft een opel insignia in het wit met zwarte velgen en nu Yes-r een asx.
Koop liever een 2de hands BMW dan ben je beter af.
@bempi: artikel niet gelezen? Er staat duidelijk in dat de gebroeders Saunders allebei een ASX hebben. Staat ook nog onder “Relevante artikelen op autoblog” (rechterkolom)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).