Zelfs de schermen in de Range Rover ruiken heerlijk

Auteur: , 20 Reacties

Auto's als de Range Rover moet je eigenlijk van binnen bekijken in plaats van van buiten. We doken in het gloednieuwe slagschip, dat dankzij een streng aluminiumdieët iets minder zwaarlijvig is. Groot is hij echter nog wel.

Zoals je kunt zien waren we niet de enigen die op het idee kwamen eens in de Britse SUV te klimmen. Logisch ook, met name in de Autobiography-uitvoeringen kijk je je ogen uit. Dit specifieke model is mij wat te druk met al die streepjes, maar het ziet er allemaal wel solide uit. En comfortabel ook, met van die grote lappen leer.

Wel doen mensen rare dingen in en om de nieuwe Range Rooney. Van binnen gevuld met monitorsniffers, terwijl de mannen buiten zich er zonder gêne onder werpen. Classy as fuck.

Voor de volledigheid: dieselen kan met een 3.0 TDV6 HSE (258 pk/190 kW), of een 4,4-liter SDV8 (339 pk/250 kW). Leuk, maar echte bazen gaan natuurlijk voor de 5.0 V8 Supercharged met de volle 510 pk’s. Raaawr! Owh, en natuurliefhebbers kunnen vanaf volgend jaar met een onbezwaard geweten aan de Range: in 2013 verschijnt namelijk een diesel-hybride Range Rover, de zuinigste RR ooit.
20 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Die kerel die onder de RR ligt ook… Zou het daar nu lekker ruiken?
@SanS:

Die is bij het parkeren op de stand overreden, dus die ruikt helemaal niet lekker meer.
Vind deze generatie toch echt niet zo mooi. Heel Amerikaans en veel te nadrukkelijk gestyled op de groeimarkten, (en geef ze is ongelijk…) Maar niet meer zo smaakvol, zoals twee generatie’s terug.
@appelsenperen: Zo hoort het wat mij betreft, zonder die slinger kerstlampjes in de voorlichten. Classy British.
http://www.catflapfootball.com/Football-Blogs/Football-Blog/content/binary/range-rover-vogue.jpg
Haha, op de beursstand ligt er al een monteur onder te sleutelen! (zie gallery)
Lol… die vent die daar onder ligt draagt een Lamborghini-vest, en dan in het achterhoofd houdend dat Lamborghini bezig is met de Urus… Kijkje nemen hoe de professionals een SUV bouwen?
Daar hebben we een woord voor: RR-fetisjisme
je kunt een auto goed aan de tant voelen maar om er nou gelijk onder te gaan liggen is ook wel overdreven.
Nu nog ff likken, omnomnom.
Dat ruikt naar meer…..
Veel te futuristisch.. Ze spelen goed in op de markt. Mooie auto’s worden nu wel zeldzaam. Doe mij die vorige maar.
Aardig roestige remschijven!
Nee, de auto is niet mooier geworden dan de vorige generatie. Het interieur, vooral het stuurwiel, vind ik absoluut niet mooi. Verder is het wel beter dan voorheen. Ik heb het genoegen gehad om een Land Rover Discovery 3 en een Range Rover P36 Autob. in mijn bezit te hebben en moet zeggen dat in die RR uit ’99!! een interieur zat waar je u tegen zegt! Maar verder over deze auto, de achterkant is niet mooi en die koplampen die lijken op die nep-RR, de kapsterwagen tot en met, heel erg jammer. Ik zou voor de vorige generatie gaan.
erg mooie wagen, heeft zijn classy-stijl behouden maar ziet er toch weer nieuw en fris uit.
Jammer dat ze de spannende interieurtjes thuis laten. Foto 54 en 64 zijn absoluut mooier als het saaie zwart.
Roestige remschijven!
Klagers: ik weet niet hoe oud jullie zijn maar bij elke modelwijziging van de RR klaagt iedereen dat vorige RR mooier was. Veel plezier over een jaar of 7.
De nieuwe Range Rover is echt lelijk geef hem teminste andere achterlichten
Ziet er best wel toppie uit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).