Zijne koninklijke scheldheid Juan Carlos

Auteur: , 60 Reacties

De Spaanse koning Juan Carlos is weer eens goed door de bocht gegaan. En dat terwijl de auto gewoon stil stond. Alleen op de verkeerde plek, vond hij.

De juichende fans kunnen het blijkbaar niet echt boeien, maar de 74-jarige Juan Carlos is niet bepaald een lieverdje. Eerder dit jaar ging hij nog op olifantenjacht in Botswana (maar had meer spijt van zijn gebroken heup), nu is hij gefilmd terwijl hij zijn chauffeur verrot scheldt.

Gisteren vereerde de koning zijn minister van Binnenlandse Zaken met een bezoekje. Natuurlijk was de roddelpers aanwezig, want zelfs de scheten van koninklijke leden zijn groot nieuws en moeten worden vastgelegd. Maar dat ze deze keer aanwezig waren, is maar goed ook. Juan Carlos valt uit tegen de chauffeur van zijn dikke Audi RS6. Niet omdat het zo’n hufter is (de chauffeur dan), maar omdat de auto te ver geparkeerd staat. Die extra stapjes naar de voordeur zouden de edele benen te veel zijn.

Natuurlijk is het niet fijn om veel te lopen als je nog herstellende bent van een gebroken heup. Maar maken die twee stappen echt zo veel uit na 4 maanden? En moet je daarvoor je trouwe chauffeur uitfoeteren? FILMPJE!60 reacties

Dat overkomen chauffeurs van een Equus nou nooit…
@norge: kun je nagaan wat er gebeurd als ze met n equus aan komen sturen…. geen ‘exquus’ om dat goed te praten… ;)
@norge: Nee want die komen niet aan..
@norge: Ik vind dat je een punt hebt
@norge: Overkomt, much?
Omdat hij koning is, is dit dus nieuws?
Volgens mij het gedrag van een gemiddelde Audi rijder, ik zie geen verschil….
@jrk68: ff uitleggen graag… gedrag van gemiddelde Audi-rijder…? Waar baseer je dat op, want je zult dit vast niet uit je duim gezogen hebben… toch?!
@wobwobgaserop: Dat vraag ik me af……
@bbroek:
Volgens mij is hij een keer geschept door een Audi. Is niet de eerste keer dat hij zo’n reactie over Audi geeft.
@JamesBond007: haha, geschept en nog n keer in z’n achteruit ;)
@JamesBond007: Ik zou m lekker laten… Die gast wil dat je hapt. Sneu om altijd met hetzelfde te komen…
@wobwobgaserop:
Nu heb ik een vrij grote duim maar die had ik in dit geval niet nodig.
Het is toch algemeen bekend dat de “gemiddelde” Audi rijder een arrogante diknek is met een iets te laag EQ.
Of moet ik die term ook uitleggen….
@jrk68: EQ, wat is dat?
@bbroek: of bedoel je IQ;)
@bbroek:
Nee het is EQ, Dat is de term voor je emotionele intelligentie.

De vijf belangrijkste EQ-eigenschappen zijn:
1.Zelfkennis. Mensen met een hoog EQ zijn zich bewust van wat ze voelen
2.Optimisme. Mensen met een hoog EQ denken positief over hun eigen mogelijkheden en laten zich niet snel uit het veld slaan.
3.Kunnen afzien. Mensen met een hoog EQ kunnen het opbrengen om te werken aan iets wat ze op lange termijn willen.
4.Empathie. Mensen met een hoog EQ kunnen zich goed verplaatsen in de gevoelens van anderen.
5.Sociale vaardigheden. Mensen met een hoog EQ kunnen goed met zowel bekenden als vreemden omgaan.

En dan in dit geval de nadruk op punt 4.
@jrk68: typisch Juan Carlos dus.
(ik ken hem niet maar aan dit artikel en de reacties te zien heeft hij idd een laag EQ)
@jrk68:

mooi stukje knippen en plakken van Wiki, dan uiteraard wel even de bron vermelden ….
@jrk68: haha, die grote duim van je, die had je niet nodig… of was’ie bezet… je zat er al op… ;)
EQ bestaat ook, maar bedoelde je dat ook? Het onderzoek naar Audi-rijders waaruit jouw beweringen blijken heb je nog niet bekend gemaakt… tijd voor TTM? Thumb To Mouth?!
@jrk68: harder proberen, dan gaat norge je misschien nog cool vinden! heb je eindelijk een vriendje
@jonathan: als je voordat je zo’n reactie plaatst nou is bij zijn vrienden kijkt zie je dat @norge al zijn vriend is en had je deze nutteloze opmerking niet hoeven maken!
@bbroek: Zjef, als je met je phone reageert kun je niet iedere zeverzak ff natrekken op z’n profiel, laat staan dat je daar überhaupt tijd in wil investeren..
@jrk68: Ah het “algemeen gekend” argument, dat we moeten aanvaarden zonder enige bewijsvoering… Als ik niet beter wist is het algemeen gekend dat mensen die slecht over een ander praten, dat dit mensen zijn die jaloers zijn en een laag zelfbeeld hebben. Om dit te compenseren gaan ze hun laag EQ proberen goed te praten door andere mensen in een slecht daglicht te plaatsen. Zoals jij, ja toch? Het is algemeen bekend, je kan dan toch moeilijk nee zeggen.
@wobwobgaserop: Heb je toevallig zelf een audi?
@jrk68: Behalve dat Juan Carlos niet zelf die Audi bestuurt… ;)
@maru: Hij is de eigenaar, daar ging het mij om.
@jrk68: Dat snijdt geen hout. Bij de meeste Audi’s die je op haantjes gedrag betrapt is de bestuurder niet de eigenaar maar de leasemaatschappij.
@jrk68: :)
Ach, spaans temperament.. hij roept gewoon iets van: “Zeg vriend, kijk nou toch eens waar de beste man staat. Als je ziet dat hij DAAR staat, waarom stop je dan hier? Denk nou toch eens ZELF na… DAAR moet je stoppen want hij staat DAAR”
Dat Audi rijders arrogant zijn weten we wel,maar hij moet z’n chauffeur dankbaar zijn dat hij de auto zo ver weg zet,zo kunnen er ook minder deuken/krassen opkomen.
Waarom zou je je rs6 door een chauffeur laten rijden, dan kan je beter een a8 pakken!
@bbroek: die johnny carlos, verrekte tomatenplukker, zouden ze in n onbetimmerde crafter moeten jonassen en daarmee t lompste hobbelpad van Spanje moeten afstampen…. heeft’ie nog in n premium auto gereden.. de bofkont… ;)
@wobwobgaserop: hahahaha +1
Leuk deuntje op de achtergrond
Wat nou raar? Zo ga je om met dat paupervolk wat pronkt met de kar van de baas….. (voordat iedereen er weer overheen valt, dit was SARCASTISCH bedoeld).
@E34M5Touring: Hoe durf je!!!!
O, wacht sarcasme.
@E34M5Touring:
Was het maar sarcastisch.
Het is toch paupervolk dat pronkt met de auto van de baas, of ken jij heel veel mensen die zo’n hok privé koopt?
Ik ken er maar 1 in mijn kennisenkring.
@jrk68: Klinkt altijd zo lekker opschepperig maar ik ken er wel een paar. Vooral vrienden van mijn pa. En een chauffeur in dienst, kan niet echt anders he. Reken dr op dat dat leuker lijkt dan het is. Volgens mij ben je net een Stewardess, lijkt leuk, lekker reizen etc. Maar volgens mij is het meer gescheld en abuse incasseren.
@E34M5Touring: ..klopt, dus niet perse een baan waarin ik een goede ‘incasseringsscore’ zou neerzetten :)…zou toch bij de eerste keer al een hele leuke andere aktie bedenken, met een schelden koning naast me !
@Megakix: Ja ik vind dat altijd erg knap. Vlieg best regelmatig en als je soms hoort wat die meiden te verduren krijgen….. Ik had zo’n persoon de hele vertrekhal doorgetrokken (al heeft wOoOdy ook wel een punt, als je niet zomaar weer werk hebt zal je toch wel 2x denken).
@E34M5Touring: slaaf zijn is erger dan arm…
Ah joh die man is ook een mens. Hij kon er gewoon bij zijn verstand niet bij dat ”een koning” 2 stappen verder moet lopen als revaliderend persoon. Of misschien liet zijn chauffeur wel een scheet in zijn premium RS stoeltjes? Zou ik ook niet fijn vinden.
Zie hier, één van de hoofdredenen dat ik een zéér lage dunk heb van welke koninklijke familie dan ook. Omhoog gevallen gedrag, bah!
ik zou volgas zijn weg gereden en hem 4 straten verder op er uit ge gooit.

dat zal ook de reden zijn waarom ik geen beroeps chauffeur ben.

los van het fijt dat ik nog geen rijbewijs heb :P
@the-budel-guy: ik denk dat je bij ruim 25% werkloosheid wel iets minder ballen zou hebben dan dat…
the-budel-guy via iPad app
@w0o0dy: denk het wel. Zou jij je zo door je baas laten behandelen??
@the-budel-guy: Nee, zeker niet, maar als je verantwoordelijk bent voor je hele gezin dan laat je de bom pas klappen als je iets anders hebt… dus z.s.m. iets anders zoeken en daarna kun je zeggen dat hij er in mag stikken…

Overigens geld het “cultuurverschil” hier wenl. Spanjaarden doen dat anders dan noord-europeanen
@the-budel-guy: haha, zie mijn reactie hierboven ! +1
Ik vind het gewoon ontzettend bazig dat hij zich in een RS6 laat rijden! Hij kan ook lafjes achterin een saaie 760i protection gaan zitten….
Zo te zien heeft die ’t aardig op de heupen…
Aaaaaaaand smile for the camera.
Nou zou ik geen enkele stuiver meer richting Spanje sturen… maar ik heb dan ook geen klote over onze belastingsknaken te vertellen…
@moondustfocus: Je bent niet stemgerechtigd? Binnenkort zijn er weer verkiezingen, de oersaaie debatten vooraf zijn al begonnen, ik verheug me al op de verkiezingsavond waar de Ferry van Mingelen weer een eindeloze parade aan bewegende staafdiagrammen op het TV scherm zal toveren.
@mashell: Heb wel stemrecht, maar ik heb er niet mee ingestemd om voor 100 miljard de zuid europese landen uit de problemen te helpen.
Sja die koningshuizen zijn nou eenmaal ver over datum…
Graag echt nieuws over AUTO’s….
” Vive la Republique “
En we weten natuurlijk allemaal wat hieraan vooraf gegaan is omdat we allemaal zo schaaps de boekjes gelezen hebben.

Wie weet wat hij die dag gegeten had of wat die chauffeur al allemaal had uitgestoken.
Ik zal wel blind zijn maar in het filmpje zie ik niets wat de ophef moet rechtvaardigen. Voor hetzelfde geld zegt hij tegen de chauffeur: “Lul, had je nou niet even wat dichter bij de stoep kunnen parkeren?” met een jolige schouderduw.
Waarom rijdt hij eigenlijk Audi? Best cheap! En premium is het al helemaal niet! 4 cockringen gebruiken om vervolgens dat te gaan botvieren op zijn chauffeur is natuurlijk not done!
Wim-Lex heeft er ook een handje van………
@Emile_Benz: mc T-Lex ook…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).