Zo gaat de Audi RS7 eruit zien

Auteur: , 26 Reacties

Waarschijnlijk.

Audi RS7

Het was het grootste nieuws van afgelopen week en een van de grotere noviteiten die je binnenkort kunt gaan aanschouwen op de IAA over een paar weken. We hebben het natuurlijk over de gloednieuwe Audi RS6. Het is een van de meest ultieme familieauto’s op dit moment.

Omdat het geen grote SUV is, kun je ook echt behoorlijk wat met die 600 pk’s. Wat wellicht het meest verrassend was aan de RS6 van deze generatie is dat Audi er bewust voor gekozen om er echt wat bijzonders van te maken. Daarmee bedoelen we niet alleen de 22″ inch wielen, maar in dit geval ook de deuren en natuurlijk de neus van de auto. De RS6 heeft namelijk de koplampen van de Audi A7.

Dan rijst natuurlijk meteen de vraag: hoe zal de RS7 er ongeveer uit gaan zien? Daar hebben de digitale kunstenaars van CarLifestyle zich mee bezig gehouden. Het resultaat is vrij logisch. Een Audi A7 met A7 neus en RS6 kenmerken. Het zou wel heel opmerkelijk zijn als ze de RS7 de koplampen van een A6 gaan meegeven. Helaas is er (nog?) geen afbeelding van de achterkant, dus we kunnen niet checken hoe de achterzijde eruit ziet. Dat is toch de grootste dissonant qua styling bij Audi’s nieuwste, aan de achterzijde doet de RS6 denken aan een iets te mollige dame, die haar ietwat te kleine string enigszins te strak heeft getrokken, als was het een rollade.

Audi RS7

Overigens, er gaan geruchten dat de RS7 al heel snel zal volgen na de RS6. De IAA is wellicht te vroeg (sommige bronnen spreken daar wel van), maar Detroit over een paar maanden lijkt het meest plausibel. Ondanks dat de RS6 nu ook voor het eerst op de Amerikaanse markt leverbaar wordt, zullen alleen Doug DeMuro, Johnny Liebermann en andere gearheads er eentje kopen. In de Verenigde Staten is men welhaast allergisch voor stationwagons.26 reacties

Ietwat te lomp spoilerwerk wmb.
@drdre1: ik vind een A7 überhaupt lomp.
Ik ben nu al benieuwd naar de dougscore !
@enricoleerdam: Here’s Why the Audi RS7 is the best new Audi
@deduitsedrie: THIS!!! is the 2020 Audi RS7.
@loserboi932:… And it’s THE Audi every tailgater on the left lane has been waiting for! 👍🏻
Ze waren zich nog niet aan de achterkant. Is ook lastig om te bepalen hoever je moet gaan overdrijven
@lompey: als ze het aanpakken zoals bij de RS6 … correctie “overdrijven”
Zou wel stijl zijn als ze hier dan A6 koplampen inhangen
Ik vind de A7 (in het echt) helemaal geweldig en denk dat dit front hem erg goed staat. De achterkant zal een vraagteken zijn maar ik denk dat deze koppendraaier dat wel mag hebben. Misschien maar een dagje naar Frankfurt op en neer?
Ik vind de nieuwe RS reeks een beetje als karikaturen eruit zien. De wielen wel erg groot…
@brammetjedeb:
Ja, kunnen zo in een Cars film als boze schurk.
@brammetjedeb: snap wel wat je zegt, maar ik denk dat de design ontwikkeling gewoon weer een sprongetje maakt, gedreven door elektrisch aangedreven modellen en drang naar verandering. Kijk naar de BMW 5 serie van Alpina van afgelopen week, model is nog geen 4 jaar oud en ziet er uit als een 10 jaar oud model. Ik denk dat Audi het niet verkeert doet op deze manier en zich aankomende jaren het rijk alleen heeft in deze categorie.
@bitd: ik blijf het fascinerend vinden dat het woord verkeert /verkeerd zo vaak verkeerd gebruikt wordt. Op Marktplaats kom je in de advertentie vaak “auto verkeerd in goede staat” tegen.
@monsieurleloure: zoals Bredero al zie: ‘t kan verkeren.
@monsieurleloure: ik ook… kan er maar niet aan wennen
@bitd: het zal wennen zijn, maar vooralsnog ben ik er niet kapot van. Voorbeeld van iets wat ik in het begin afschuwelijk vond en nu prachtig is de Ferrari 458 italia.
Hallo, ik ben een mislukte Lambo.
Doet het vast goed bij de Adidas badslipper doelgroep.
De keer dat Obesitas wel mooi is. Lekker vet!
Het is verre van subtiel maar qua lijnenspel klopt het helemaal en past het bij het type auto.
@willeme speciaal voor de VS : https://youtu.be/g8gw8B939Eo
@dutchdriftking: prachtig! Afgekeken, en dat is met mijn spanningsboog uitzonderlijk… Maare… Zouden ze er ook maar één auto extra door verkopen???
@brammetjedeb: wie weet.
Heb je wel eens bij de orthodontist gezeten om een beugel aangemeten te krijgen? Waarbij je dan van die lipbeugels in je mondhoeken krijgt? Zo ziet deze auto eruit..
Gaaf apparaat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).