Zo scoor je een nieuwe Renault met waanzinnig voordeel

Branded content, 10 Reacties

Direct wegrijden in een nieuwe Renault met deze aantrekkelijke actie. Dat klinkt goed!

Een nieuwe auto aanschaffen is een grote beslissing. Maar wanneer je eenmaal hebt gekozen dan heb je geen zin om lang te wachten. Het proces van een nieuwe auto configureren en bestellen kan zomaar enkele maanden in beslag nemen. Wat dat betreft kan een auto uit voorraad een mooie oplossing zijn. Renault heeft de oplossing! De Franse autofabrikant heeft een toffe actie lopen op bijna al haar voorraadmodellen. Het mooie is dat deze compleet nieuwe auto’s ook al voor je geconfigureerd zijn.

Tot en met 30 juni krijgen klanten namelijk de kans om een nieuwe auto uit voorraad te kopen met extra voordeel oplopend tot 3.700 euro, zolang de voorraad strekt. De actie is van kracht op het brede gamma van het merk. Of je nu een compacte auto als een TWINGO, een hatchback als een CLIO of MEGANE, of juist een hogere auto als de CAPTUR overweegt. Dan is er ook nog keuze in modelvarianten, zoals een CLIO of een CLIO Estate. De overstap naar een volledig elektrische auto kan eveneens gemaakt worden door te kiezen voor een ZOE uit voorraad.

Via de website van het merk zijn alle voorraadmodellen te bekijken.
Daar kan geselecteerd worden op persoonlijke wensen. Zo kan een budget worden opgegeven, welk model of modellen je overweegt en of je zoekende bent naar een benzine, diesel of elektrische auto. Omdat het aanbod zo groot is, is de kans wat dat betreft groot dat de nieuwe Renault die jij in je hoofd had beschikbaar is als voorraadauto. Het gaat hier letterlijk om tientallen pagina’s aan voorraadauto’s. Daarom is het handig dat je van elke auto direct een korte beschrijving vindt, zo kun je zien hoe de auto geconfigureerd is. Bijvoorbeeld of je te maken hebt met een automaat of een handgeschakelde versie, of dat de auto een achteruitrijcamera heeft of een bijzondere kleur.

Je ziet direct bij elke auto het voordeel van deze actie. Duidelijker kan niet. Wie voor 30 juni beslist kan deze zomer al een nieuwe Renault rijden met een aantrekkelijke deal. Surf naar de site van Renault voor meer informatie en het actuele aanbod.10 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
volgens mij krijgt u normaal gesproken ook wel deze korting op de MEGANE CAPTUR of CLIO, helemaal omdat de MEGANE CAPTUR of CLIO helemaal niet zo lekker verkoopt op het moment,
Die 3700 kan je bewaren voor de vele reparaties
@baklava: Roest en narigheid achtervolgen u lange tijd.
@dutchdriftking: De roest hebben ze nu onder controle, de narigheid is echter alleen maar erger geworden.
@techniekmeneer: vertel! Ik begrijp dat je ervaringsdeskundige bent?
Andere merken hebben betere voordelen op de moment.
Waarom is het mooi dat de compleet nieuwe auto al voor je geconfigureerd is? Vinden mensen het een vervelende klus om een compleet nieuwe auto zelf te configureren. Juist het helemaal naar eigen wens kunnen samenstellen is een argument bij het kiezen voor een compleet nieuwe auto. Het lijkt me dat zo’n voorraad model andere voordelen heeft, snel leverbaar en een leuke korting.
In plaats van max. € 3.700,- voordeel kun je als fabrikant er ook voor kiezen om de gehele lijn goedkoper te maken en de klant zelf te laten samenstellen. En je spaart ook nog eens advertentiekosten uit.
Niets tegen een advertorial op zijn tijd. Gelijk maar even naar de site van Renault doorgeklikt. Clio en Megane hatchback aangeklikt en gekozen voor benzine en een prijs vanaf € 20.000.

Ik hoopte een paar smeuige RSje voorbij te zien komen… maar er kwam maar één auto uit. Een Clio 90 Bose 😭

Correctie: bij de Megane kwamen er ook een paar net de 140 of 160 pk motor uit..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).