Zo verkoop je een Abarth 500 [video]

Auteur: , 66 Reacties

Fiat USA heeft het licht gezien. Sexy auto's verkoop je niet met een Puerto Ricaanse veertiger op haar retour, maar wel met een pittige Italiaanse tante in een mooi jurkje. Bye bye J-Lo, en ciao bella!

Sex sells, het is een algemene wet die ouder is dan de weg naar Rome. En dus wordt er een flinke dosis sexy in de nieuwe reclame voor de Abarth 500 gepompt. De ingredienten: een ‘bella’ met een bek als een scheermes en een sukkelig mannetje. Check de video op autojunk!

P.S. Misschien dat we in Europa ook maar eens zo’n reclame moeten doen, Fiat presteert in Europa het slechtst van alle automerken. In oktober noteerde de Italiaanse automaker een min van maar liefst 13% in Europa.

UPDATE – uit de comments: ze is Roemeens en heet (Catrinel Menghia). En zo te zien loopt ze het liefste in lingerie rond66 reacties

Lekkahh
@Northwestern: Weinig inhoudelijke informatie maar het voegt even in een woord de reclame bijeen.
@Northwestern: leuke reclame! Keer wat anders dan die saaie informatie over müsli auto’s!
And that’s why I love Italians. Maakt direct mijn dag goed! :D
Voel me als man steeds meer gediscrimineerd door ‘manonvriendelijke reclames’….we worden altijd neergezet als sulletjes…..snif…snotter…

Maar WHAT een schoonheden !!!!!!!!! (vrouw & auto)…YAM.
Now this is how to make a commercial…
Belgian (and Dutch) advertisers… Start doing something like this….
@Dimglor: Waarom? Die 500 verkoopt als een tierelier hier dus met de marketing zit het wel goed. Beetje geld over de balk smijten om dan toch zo’n reclame te maken vind je zelf ook niet? En praat maar gewoon Nederlands. Dank u.
@pininfarina: Ik had het over reclamemakers in het algemeen…
En het klonk gewoon beter in het Engels… Lighten up bro…
@Dimglor: Tjah :P Je kunt moeilijk een dergelijke reclame voor bisonkit of borrelnootjes maken.
@pininfarina: Waarom niet ? Geef toe, je zou toch meer naar de reclameblokken kijken ;-)
@Dimglor: Ja toen ik het typte dacht ik eigenlijk bij mezelf ook “waarom niet eigenlijk”. Maargoed, ik heb ook een prima dame naast me op de bank ’s avonds hoor ;)
@pininfarina: Daar wilde ik nog even aan toevoegen dat ik denk dat anno 2011 spraakmakende dingen (dit kan iets verrassends zijn maar ook met humor) beter verkopen sexy vrouwen. Sexy vrouwen kunnen op hun beurt weer spraakmakend zijn maar ik geloof dat de meeste mensen wel over die tijd heen zijn.
Vreselijke kapper auto’s die 500’s. Kunnen ze nog zo’n lekker wijf opzetten, maar mij krijg je niet in zo’n ding. Ik ga voor een auto met ballen, de Wiesmann bijvoorbeeld.
@midasracer: Juist ja, omdat een Wiesmann hetzelfde kost als een Fiat 500!
@jzaero: Nou dan gewoon wat langer doorsparen!
@midasracer: maar je wilt toch rijden, niet sparen?
@betonstaal: Ergens voor sparen is het mooiste wat er is. ’s Avonds in bed nog even de autobladen of brochures doorspitten en dromen van je brok staal en kunststof. Dan heb je 2x lol van je droomauto. Zolang je hem nog niet hebt en als je hem hebt. Ik heb 2 jaar naar mijn droomautootje gezocht en pas na 40% winst op mijn aandelenpakket kunnen kopen.
@midasracer: Wiesmann dat is ultra-gay ,als BMW fan schaam ik me. En nogmaals RCZ-Z4-SLK-TT-Mini-500-MX5 deze moeten verdwijnen uit de autowereld.
@quattroporte: De Mini en 500 zijn juist ontwerpen waar de autowereld veel van heeft geleerd. In plaats van het conventionele systeem te volgen, bedacht men iets niets. Een stadsauto voor vier volwassenen, waarbij nieuwe technieken uitgeprobeerd konden worden. Een totaal nieuw concept was dat toen in de jaren 60. Tegenwoordig is een auto zo gelimiteerd op bepaalde veiligheidseisen waardoor het ontwerpen van een auto nu vooral in het uiterlijk zit en veel minder in een revolutionair nieuw concept.. Nieuwe aandrijflijnen, dat zijn wel enigzins interessante ontwerprichtingen, maar wat dacht je van een totaal nieuwe auto zoals wij die nu niet kennen? Dan doelen we niet op een kleine verandering in de koets, maar het totaal plaatje van een auto omgooien, waarbij slechts één doel voorop staat, mensen vervoeren. Alles eromheen is vrij.
@jzaero: iets nieuws * my bad
@jzaero: een elektromotor kan in een wiel worden ingebouwd, dat kan nog hele interessante concepten opleveren.
@betonstaal: Dat is nog relatief conservatief! Wat dacht je van actieve veiligheid, in plaats van passieve veiligheid? Auto’s hebben dan geen airbags meer nodig, minder gewicht, we slepen 1.5 ton aan auto mee, waaronder 500kg aan ongebruikte passieve veiligheid. Tot het moment dat je het nodig hebt natuurlijk, maar wat als je het nooit nodig hebt? In plaats van een ongeluk te verzachten, ga je hem proberen te verkomen!
@betonstaal: En door veiligheid te veranderen, heb je opeens ook veel meer vrijheid in het ontwerpen van vormen etc. Maar goed, het blijft in de huidige situatie een moeilijke ontwikkeling.
@midasracer: Doe dan gelijk een Shelby GT500! Zo kan ik het ook..

Ontopic.. Ik zou hem wel overwegen hoor! Zeker met dat zwart en rood! Alleen jammer dat ze niet meer RWD zijn.. Dan had die vrouw in de clip ook nog eens D’s ;)
@midasracer: Ja zoiets had ik laatst ook maar dan met twee andere auto’s. Ik wilde een Daffodil aanschaffen maar die had te weinig ballen bij nader inzien. Uiteindelijk ben ik voor de Bugatti Veyron SS gegaan. Ja kijk, dan kunnen ze wel een lekker wijf bij die Daf zetten maar daar trap ik natuurlijk mooi niet in.
melkschuim tussen de tieten +1.
Wel grappig dat ze hem daar als Fiat 500 Abarth verkopen en in Europa Abarth op de markt proberen te zetten door hem als Abart 500 te verkopen.

Fiat in de US lijkt me ook niet z’n heel sterk merk.
Eerst klappen uitdelen en dan verleiden. Doet mijn vriendin ook vaak. Overigens die Italiaanse schone vind ik toch wel knapper dan J-Lo.
Ik denk niet dat nederland ooit zulke reclames durft te maken. Wij moeten het doen met reclames waar meer humor in zit dan verleiding. Anders krijg je namelijk PETA achtige / vrouwenrechten organisaties over je dak.
@bempi: peta? Wat heeft bont ermee te maken??
@Svenska_Aeroplan_AB:

Helemaal niks. Het gaat mij hier om organisaties die altijd lopen te zeiken over dit / zus & zo mag niet. We voelen ons beledigd, gekwetst of onderuit gehaald. Indien er een obsceen reclame wordt gemaakt wat licht onvriendelijk kan zijn voor 1 partij en de ander weer niet. :)
@bempi:

Wij moeten het daarom altijd doen met commercials die voor iedereen vriendelijk oogt. Het doel van een reclame is om op te vallen, alleen hier op de tv is dat een kunst vanwege alle censuur. :(
JA!!!! DIE WIL IK MAAR DAN IN HET TESTA ROSA ROOD MET WIT INTERIEUR!!!!!!
Coole tattoo
Sex sells.. Krijg ineens wel zin in zo een Abarth :)
Leuke meid, maar wanneer ik dan de stem van Blue & Me er bij bedenk, past plotseling m’n broek weer…
@jack_abarth: Blue & me is inderdaad verschrikkelijk…
Wie wil er nog meer een kijkje in de Abarth fabriek!?
@Benjamin1:

Verklaar je nader…
@jack_abarth: Inderdaad! ??? Do tell.. ik ga wel mee..
Ik zal nooit meer zeuren over ongewenste intimiteiten. Zij mag mij altijd lastig vallen!

500 Abarth blijft een leuke auto. Verkoopprijs in USA (23.000 US)valt niet mee. Ik denk een kansloze auto in Amerika.

Als voormalig eigenaar van een 106 Rallye lijkt mij dit een leuke opvolger.
Krijg je reclames nog suffer?
Mooie vrouw, leuke retro auto.
Dat musicalgedans op straat is nog oubolliger dan de eerste thriller clip .
Zo mochten alle reclames zijn, in plaats van te zitten zeuren over co2 , bijtellingen, automatische deurvergrendeling, airco,… Ubersaai.

Geef mij maar een lekkere sexy vrouw :D
en waar is die room op de auto nou gebleven?
daar is geen spoor van te zien!
@stekel: pakken we even de saliva-lamp van Top Gear erbij.
Moet je eens bedenken hoeveel moeite het kost voor hun om een Fiat aan iemand te slijten.
briljant.
@theblackdude: Wat is briljant?
@bowie: een diamant.

Paar jaar geleden zei iedereen nog: Ge-wel-dig, geheel volgens hun leesplankje,
Ze is roemeens, Catrinel Menghia.
@ive1: +1 dat je dat weet!
Erg leuke reclame! Mooie vrouw ook en een leuke auto.
Inderdaad, ik zou alleen liever aan der tieten/> haar willen likken, want de mooie kleine hatchback heb ik al ;)
Seat ibiza ;)
@euro95: Zo, dat gaat vies fout. Der tieten moest doorstreept, en de rest recht! Sorry, jongens ;)
@euro95: haar tieten! Het zijn haar tieten! En jammergenoeg niet van mij. :-(
Mooie ta-toe ta-toe ta-toe heeft die dame in haar lekkere nekje.
@betonstaal: Die viel mij ook meteen op.. hoe vet is dat.. gewoon de Abarth schorpioen als tattoo laten zetten. Ik speel ook met dat idee.. dat meen ik. Als ik eens een tattoo neem wordt het een automerk logo.. zeker weten. Maar.. en dat is de pest.. ik ben geen specifieke fanboy.. dus wat zou het dan moeten worden..
@Freewarefreak: Het internationale petrolhead-logo, natuurlijk.

http://www.deviantart.com/download/146477500/Piston_Tattoo_by_DanielleHope.jpg
@ricardo: @Freewarefreak: damn – om het er even in te rammen
@ricardo: Wow vet.. “piston fever” heel mooi.. maar niet op de hand.. ik ben IT-er.. beetje lelijk met de overhemden en pakken.. ;)
Ik heb al een Abarth 500 maar anders zou ik er bijna nog een kopen
Gelukkig vandaag mijn grotere turbo binnen gekregen
Op naar de 225pk (of 250 of 275)
Op het einde dan, die zogenaamde RWD drift, om te lachen.
Die reclame moeten ze hier ook doen!
@Nico94: prima, doe ik die dame
Die mag mij ook zo teasen.. Laat ik niks meer van haar over..
(.)reclame(.)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).