Zo wordt een Veyron gewassen in Italië

Auteur: , 32 Reacties

Niks geen fancy shmancy vertroetelbeurt met gedemineraliseerd water en andere ingewikkelde zaken. Gewoon ff door de autolavaggio halen en klaar is Mario.

Autojunk bezoeker paere kwam dit bizarre tafereel tegen tijdens zijn vakantie. Hieronder zijn verhaal:

staan we te wachten bij een vw dealer in dezenzano, italië (auto stuk) zie ik ineens twee luchthappers boven de bosjes uitkomen. rijden we weg zien we hem gewoon door de wasstraat gaan!

Of we hier alleen met de voorwas te maken hebben en dat de auto daarna nog een complete wasstraat door moest is helaas niet te zien op de foto, maar het zou kunnen.

De trend om je Veyron el cheapo te wassen zagen we voor het eerst opduiken in de VS, waar het zelfs een epidemie leek te worden. Gelukkig kan je je Bugatti nog wel gewoon laten wassen voor duizenden euro’s (via autojunk.nl).32 reacties

’t is ook maar een auto :p
OOooeee !! Niet een duikje in de zee ???
WTF Gevonden op zomoto.nl ->
‘Bugatti Eb 16/4’ als beschrijving en vervolgens allemaal Dodge Ram’s…
Het is ook maar een auto. Ik ben ook ERG zuinig op mijn auto. 2x per jaar netjes in de was en voor de rest lekker met de tuinslang/wasstraat. Net als er mee rijden. Wel netjes warmrijden maar daarna moet hij afgestampt worden, daar is hij voor gemaakt! Als ik een auto in showroom staat wil zien ga ik wel naar een dealer of museum.
“staan we te wachten bij een vw dealer in dezenzano, italië (auto stuk)” is er een andere reden dan “auto stuk” om bij een VW-dealer terecht te komen?
@Jansen: ik zat erop te wachten tot iemand die opmerking zou maken ;)
@Jansen: Zou kunnen dat de beste man plotseling verschrikkelijk veel zin had om de nieuwe VW Caddy te bezichtigen.
@xilver: lol :D
@Jansen: Is VW kwaliteit soms slecht?
@Fidenza: nee
@Fidenza: Nou echt slecht niet, maar vroeger waren ze toch echt beter, en daarvan profiteren ze nog volop.
De 2.0 TDI eerste generatie en de TSI zijn echt niet goed.
@bofkont: oh wij rijden met een 1.9 TDI en die gaat nog goed hoor. Zeer goed zelfs, wij rijden vaak naar Duitsland (Van kust België naar gebied dicht bij Frankfurt Am Main) en we deden gemakkelijk constant 140 km/u in de zomer! In 4,5 uren waren we daar!
Ik vind VW motors echt goed, service is ook veel beter dan bij een Japanse merk. Maar duur kan het wel worden.
@Fidenza: De 1.9 TDI is inderdaad oerdegelijk, maar deze motor is ook nog uit de tijd dat VAG zeer degelijke motoren maakte.Vandaar mijn opmerking vroeger ;) Tegenwoordig is het echt stukken minder geworden.
@bofkont: oh de onze is nog maar van 2009. Is dat oud?
@Jansen de brandstofleiding tussen de brandstofpomp en de injectierails was gesprongen, om precies te zijn de nippel van de brandstofslang. En omdat de nippel niet alleen kan worden besteld moet er eem hele nieuwe brandstofpomp besteld worden uit duitsland. Dus dat duurt tot dinsdag.
Laatst was er bij Fifth Gear een vergelijking wat nou echt funest is voor je auto. Daar kwam de wasstraat niet zo erg uit als ik had verwacht maar natuurlijk nog niet goed genoeg.
Weet je wat pas wen bizar tafereel is? Iemand de zijn auto voor duizenden euro’s laat wassen door 1 of andere beunhaas. Het blijft een auto hoor.
@sjon: Vind dit wel wat anders als de Twingo van de buurvrouw. Behoud van de lak en dergelijke lijkt mij belangrijk voor de waarde. Maar aan de andere kant, tsja, het is maar een auto.
Haha lolz auto stukxd ach bekijk het zo: elk nadeel heeft zijn voordeel!
Een echte baas zou natuurlijk gewoon een nieuwe kopen wanneer z’n wagen vuil is…
@jack_abarth: Dat is idd mogelijk… maar slechts met 300 stuks mag je je wagen niet te snel vuil maken.
Maar wat we stiekem allemaal echt willen weten is of Paere z’n auto gemaakt is en of hij z’n vakantie al heeft kunnen vervolgen !?

Dat de Veyron ook door de regulier wasstraat kan of zelfs met een emmertje sop gewassen kan worden, is geen nieuws. Ook miljardairs schijten geen diamanten …
@dawwg: paere en zijn vader moeten hun vakantie verlengen tot dinsdag want een brandstofpomp moest besteld worden uit duitsland.

En ter jullie informatie hierna reed hij gewoon door de wasstraat met lappen!

Ik vond het een echte baas!
Waarom niet… ik laat mijn wagen nu wassen bij een stel Paki’s bij mij in de buurt… mocht ik een Veyron hebben dan zou ik nog steeds bij hen gaan want ze leveren prima werk en ze zijn vriendelijk, meer moet je toch niet hebben.
Zag hem ook in Desenzano; echt een prachtige Veyron: http://www.autogespot.nl/bugatti-veyron-164/2012/07/23#img1
Zou ik denk ook gewoon doen als ik geen zin had om hem tr wassen en je moet nog ff snel naar een nette gelegenheid.
Paar keer wasstraat/krasstraat en je auto zit onder de hologrammen en swirls. Ik was en wax altijd met de hand, kost een middag maar dan heb je wel een hele berg zelfvoldoening. Leasslet gaat wel door de wasstraat elke 2 weken :’)
@civicfk3: Elke twee weken? Dan krijg je ook krassen. Mijn lease bakkie gaat elke 10.000km. Het straatvuil vormt immers een beschermlaag.
Joh doe gwn door de wasstraat die veyron, ieder half jaar poetsen/polijsten en hij blijft er netjes uitzien. Als je de auto gaat verkopen, dan behandeling met swissvax, smartwax of protecht en hij staat er weer als nieuw bij!
Alsof een wasstraat zo slecht is. Sommige mensen zijn echt ziekelijk zuinig op hun auto, wél roken en veel vreten maar owee als de auto een kransje heeft.
@ AB
Een wasstraat gebruikt gedemineraliseerd water.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).