Zoveel sneller is de Nissan GT-R geworden [video]

Auteur: , 114 Reacties

Zo'n beetje elk jaar komt Nissan wel met een 'facelift' of update van de GT-R op de proppen waarbij ze elke keer weer claimen dat de GT-R nog beter, sneller en superderder is geworden. Dat klinkt natuurlijk allemaal heel erg leuk, maar het is nog veel leuker om dat ook even in de praktijk te testen.

En dus heeft het Japanse Best Motor TV drie verschillende GT-R’s op een rijtje gezet en gekeken welke het snelst was. Daarvoor namen ze een modeljaar 2009 (485 pk), 2011 (530 pk) en 2012 (550 pk) exemplaar. Het resultaat? Dat is zeker opmerkelijk te noemen. En je weet na het zien van deze video ook waarom de eigenaar van een ‘oude’ GT-R keihard wordt uitgelachen door bezitters van een nieuwe GT-R.

De oude GT-R is zo langzaam dat hij een beetje doet denken een een Porsche 911.

Nissan GT-R vergelijking114 reacties

Blijft echt één van men favoriete supercars van het moment! Wat een machine toch.
HAI

Gekke jongens. GTR tsja, raket. Bizar snel en dat voor 60k minder dan die blauwe smurf van Wouter.
@umadbrah: Blauwe smurf? Hij rijdt toch in een Volvo S60 Vibrantcopper??
@euro95: http://corporate.autoblog.nl/hq/server075/my_documents/2011/10-google-vragen-over-wouter-karssen

Dat zegt ie zelf wel
@lemster: Oh ik zie dat vale86 rekenen niet zijn beste vak was. Het is 21.

Maar ik heb hem wel is een foto van zijn auto zien posten, een koperkleurige volvo.
@lemster: Weet ik, daar heb ik mijn info ook van verkregen. Ik ben niet zo pro BN’ers.. Ook niet tegen, maar ik verdiep me er niet in. Dus hoe zou ik anders kunnen weten dat wouter de volvo rijd?
Brute auto! Ook 1 van mijn favoriete auto’s van deze moment
Dus even voor de duidelijkheid…je stopt er meer pk’s in en dan gaat hij NOG harder?!? Ik vind het typisch dat ze in het begin (’08/’09) aan het zaniken waren over die keramische turbo’s die tuning moesten bemoeilijken terwijl NISMO nu zelf elk jaar een schepje bovenop doet bij een auto die presteert op een manier die ze vroeger zelfs niet met 1000 pk voor elkaar kregen.
Om met de legendarische woorden van Top Gear coryfee Jeremy Clarkson te spreken: je loopt een bar binnen gaat naast die knappe dame zitten en legt stoer je sleutels op de bar… Nissan… dussss
@Henk_he:
Als je je autosleutels nodig hebt om indruk te maken op een mooie vrouw doe je toch iets fout.
Ik vind het geen mooie auto, geen bijzonder mooi interieur of geluid, maar de prijs/prestatie verhouding is ongekend goed.
@remkov: Inderdaad! Er zijn mooiere auto’s dan de GT-R, maar dit is en blijft gewoon een auto die ik ooit nog moet hebben.

Zelf zou ik nooit een supercar ala Lambo of Ferrari willen hebben (Nee, kan hem ook niet betalen…), maar de GT-R spreekt mij gewoon véél meer aan.
@widodh: “Zelf zou ik nooit een supercar ala Lambo of Ferrari willen hebben”
laat me niet lachen, als jij tussen een gtr een 458 en een Gallardo Superlegerra mag kiezen, dan kies je toch niet de GTR?!?! de GTR is leuk en erg knap. maar de andere 2 zijn in alle opzichten beter (uiterlijk, beleving, geluid, naamsbekendheid behalve de lauch control.
@lambo4all: Erhm ik wel o.o ….. 458 en Gallardo is zooooooooooooo mainstream *cough* ik vind de GTR veel mooier + het is de geestelijke opvolger van R34 wat sinds kleins af aan al m’n droomwagen is. oh en de GTR heeft een achterbank…
@Osca: Haha zo denk ik er ook over. Van kinds af aan groot fan geweest van de R34. Zag er ooit een door de stad rijden in het zwart met zwarte velgen. Was meteen verkocht! Ik vind de Italianen ook prachtig maar m’n liefde ligt bij Nissan
@burninrubber: haha ik zag de R34 in Hong Kong als klein ventje, Pearl white R34 in de nacht. Achterlichten zijn echt gaaf en al helemaal als er een bruut geluidje eruitkomt :D
@Osca: en een grote koffer ruimte.
@lambo4all: De Lamborghini Gallardo Superlegerra :P hier zeg je me wat hierop kan bijna geen enkel sportwagen op zelfs geen Pagani of een Koenigsegg :P

Gallardo Superlegerra en de GT-R zijn samen mijn favo supercars en ja de 458 zou ik laten staan voor de GTR

1. Gallardo Superlegerra
2. GT-R
3. Op plaats 3 staan er meerdere dus moeilijk om een te noemen.
@lambo4all: De Lamborghini Gallardo Superlegerra :P hier zeg je me wat hierop kan bijna geen enkel sportwagen op zelfs geen Pagani of een Koenigsegg :P

Gallardo Superlegerra en de GT-R zijn samen mijn favo supercars en ja de 458 zou ik laten staan voor de GTR

1. Gallardo Superlegerra
2. GT-R
3. Op plaats 3 staan er meerdere dus moeilijk om een te noemen.
@Henk_he: zielig
@Henk_he: @remkov: Jongens, als je met een auto een vrouw wilt aantrekken, koop dan gewoon een audi.. ;)
@euro95: of een lada niva ha ha ha
@euro95: Volkswagen Touareg
@Henk_he: Dat is net als een auto kopen voor de buurman… net zo triest. Koop gewoon een wagen wat jou het meest aanspreekt punt einde discussie.
@Henk_he: tenzij die dame Jeremy Clarkson heet, maken sleutelhangers geen bal indruk op 99,9% van het vrouwelijk geslacht.
@Henk_he: Jeremy Clarkson zegt ook dat lamborghini rijders een string dragen…..

http://www.youtube.com/watch?v=eoyBnuP0K9w
@Henk_he: http://www.nissanpartszone.com/accessory-images/large/gtr-remote-control-keyfob.jpg
Ik vind het knap als je op de sleutels een NISSAN-logo vindt…
Try again.
@AutomotiveDesigner:

Haha idd +1 ;)
@Henk_he:

Dus de Porsche is voor mensen die geen vrouw kunnen krijgen?

Bovendien, dat soort vrouwen moet je niet willen.

http://singlemomseeking.com/blog/wp-content/uploads/2007/12/was-his.jpg
Bij de Autovisie deze week zat een DVD met de Autovisie Supertest met onder andere de snelle 530pk GT-R. Zou t graag uploaden maar krijg je gezeur met auteursrecht. Maar de Nissan is echt super.
I love this machine !
@Megakix: Me 2! :P
Dat de GT-R retesnel is hoefde geen bewijs meer.
Wel een behoorlijk groot verschil tussen het 2009-model en het 2012-model. Komt volgens mij grotendeels door de tractiecontrole want de race is al verloren na 50 meter.
Die extra 65 pk zullen er ook wel voor iets tussen zitten, maar in mindere mate.
Waar ik telkens weer van onder de indruk raak, is dit: Toen de GT-R uitkwam, dacht ik dat ie als het ware helemaal doorontwikkeld en doorgetuned op de markt kwam. Zodat er geen of kleine stapjes zouden volgen.
In plaats daarvan zetten ze jaar na jaar grote stappen – en dat allemaal zonder meerprijs, in hun basismodelletje.
Moet je bij Porsche eens kijken. Als er een moertje van een ander materiaal is, wordt het een modelvariant of actiemodel. Bij een 911 Carrera verbetert er niets over de jaren – op een stripje LEDs en een velgje na.
GT-R 09 was lastig voor Porsche, modeljaar 12 is al zoveel beter dat zelfs de nieuwe generatie 911 op achterstand begint.
@mout: Achterstand in wat? In pure prestaties misschien, maar qua beleving, uiterlijk, sound en afwerking blaast de nieuwe 911 de GT-R naar mijn mening weg. Sowieso moet de directe concurrent voor de GT-R, de turbo S, nog komen en deze zal waarschijnlijk weer een stuk sneller zijn dan de Nissan.
@pexiges: In afwerking en ruimte is de Audi A4 ook niet gek. In dit topic zijn pure prestaties de benchmark. Daarin lag de 911 Turbo in modeljaar 09 al achter. Áls die nog leverbaar is, loopt ie nou serieus achter de feiten aan. En de opvolger is op dit moment vapourware: Zit er vast ooit nog wel eens aan te zullen komen, maar tot die tijd…
Met een beetje mazzel is Nissan nog eerder met een opvolger. En zo niet: Als Nissan zo doorgaat, is de 911 Turbo ingehaald voor hij verschijnt.
Maar gelukkig met mooie materialen op het dashboard. Dat dan weer wel.
@mout: uhh nee, de turbo s is wel degelijk een stuk sneller dan de 09 GT-R en ook dan de 11 GT-R. is zelfs nog een video van hier op ab verschenen. Neemt niet weg dat hij dubbel zo duur is, maar nogmaals vraag aan mij 991 of GT-R en ik zeg 991. Belevenis gaat boven pure acceleratie.
@pexiges: +1, helemaal mee eens! ;)
@pexiges: En hoeveel met die über-Porsche gaan kosten? Juist ja…
Niet zo’n groot verschil tussen de 2 recentste versies… Wel nog een groot verschil met de 1ste… Had daar niet zo’n “groot” verschil verwacht…
Prachtbak! En grappig, dat Japans :D
@Carreza: Maken de Jappen stiekem niet al jaren de beste auto’s? Duitse degelijkheid is het volgens mij niet meer, imho maken de Jappen kwalitatief toch al tijden de betere auto’s.
@widodh: Duitse degelijkheid bestaat en is er nog steeds hoor. Alleen willen de meesten niet toegeven dat de Japanners tegenwoordig net zo goed en net zo degelijk kunnen bouwen. De Nissan GT-R bewijst het en laat het zien.
Alleen heb je met een elfje meer luxe en kwaliteit :) Oftewel GT-R GFY! Volgens mij wordt je sowieso met een GT-R uitgelachen, of het nu het nieuwe of oude model is! En dan helemaal als je em naast een prachtig 911-je ziet ;)
@euro95: eens
@euro95: Ik vind een 911 maar saai en traag en duur, die auto’s zien er al tientallen jaren hetzelfde uit en ik zie ze dagelijks in het verkeer dus ook niet exclusief, ik lach die mannetjes uit als ik ze met mijn impreza van 10K al versla met een wedstrijd, laat staan een GTR.
@Search: Absoluut dat is de kracht van de GT-R met alle respect voor de 911, maar naast een GT-R oogt de 911 “gewoontjes, normaal en een tikkeltje saai”. De GT-R is gewoon agressief, stoer, bruut en mooi.

Verder zijn de rondes en prestaties van de GT-R onvoorspelbaar goed zo goed zelfs waar je “u” tegen zegt.
@Search:

In Need for Speed of Forza?
@euro95: Nou vraag ik me sterk af of jij weleens een GTR in het echt gezien hebt, ze zijn namelijk een tikkeltje exclusiever dan een cayenne;)
@euro95: oneens
Dus de GT-R is nu stock een 10-second-car? Gruwelijk snel!
erg leuk ding hoor, met leuke prestaties, maareh.. ook wel klaar nu? http://felixcheung.spaces.msn.com/mmm2006-06-03_15.39/rte/emoticons/smile_yawn.gif
Dit geeft eigenlijk alleen maar meer kracht aan de stelling dat de GT-R een rijdende playstation is. Net zoals bij een playstation denk je vandaag het beste van het beste gekocht te hebben en morgen is er alweer een nieuwe en verbeterde versie. Begrijp ook waarom dat ding goedkoop is. Ik bedoel als je elk jaar weer een nieuwe GT-R moet kopen om erbij te kunnen blijven horen…
@Rick-dos: Kan me prima vermaken hoor met mij PS, zal met de GTR ook wel het geval zijn. Maar begrijp je punt wel. Tis net als met motorfietsen. Ff ander kleurtje op het Tupperware en nieuw modeljaar is geboren.
@Rick-dos:
Onzin…. Playstations blijven meer dan 7 jaar onveranderd.

Ik vind het super dat nissan niet lui achterover gaat hangen maar gewoon door blijft ontwikkelen
@RudyV: Oh ja? mijn ps3 heeft 40Gb, geen dual shock controller maar glimt wel mooi. Tegenwoordig zien ze er iets anders uit plus steeds een grotere harde schijf en goedkoper
@Rick-dos: Blijf jij maar lekker bij je Xbox360 met al zijn typische Amerikaanse problemen en die verre van betrouwbaar is. Geef mij maar een betrouwbare Japanner.

Forza Playstation!
@agera: je hebt nog geen eens forza op een playstation…noobs
@pexiges: Volgende keer zou ik eerst 2x nadenken voor je zo’n domme reactie plaatst. Forza is een game op de Xbox360 dat weet ik, maar Forza heeft meerdere betekenissen. Als je je interesse had in voetbal zou je het weten. Zuid-Europese voetbalploegen worden door supporters vaak beschreven met Forza. Het woord wordt vaak voor de clubnaam gezet om aan te tonen voor wie je bent.
Vandaar dat ik Forza PlayStation zei, vanwege het feit dat ik mij erg bezig houd met voetbal en een daarmee een linkje maakte.
@agera: je denkt serieus dat ik dat niet begrijp? ik vond de combinatie van forza en playstayion wel grappig, vandaar de opmerking;)
@Rick-dos: Een playstation heeft een lifecycle van 10 jaar, dus je vergelijking gaat volledig mank. Daarbij zijn er wel meer modellen die een facelift en powerupgrade krijgen na een paar jaar lijkt me zo.
Maar toch nog niet sneller dan een turbo s! :P
@sebasjuhh: de turbo S is anders wel een ton duurder…
@bigcar: Ja.. Dat jij niet slim genoeg bent te begrijpen waarom is niet mijn probleem toch?
@sebasjuhh: Bottom line, als de Turbo S een ton meer kost, mag je in ieder geval verwachten dat ie even snel is als de GT-R. En dat is ie niet.
@Jochempie: waar haal jij je info vandaan dan?
@sebasjuhh: en een turbo-S is weer veel langzamer dan een top fuel dragster of een willekeurige motorfiets.
Je mag best appels met peren willen vergelijken maar het is eerlijker als je dat in dezelfde prijsklasse en/of doelgroep doet.
@tinnemans: Hmm. Het zijn ook geen concurrenten ofzo toch?
@tinnemans: als je qua snelheid een nissan gtr kiler wil in dezelfde prijsklasse blijft er alleen de ultima gtr over maar die is dan weer veel minder bruikbaar, maaaar s,eller, and as we know speed is everything ;)
@sebasjuhh: met het prijsverschil tussen de GTR & de Turbo S kan je met een kitje dat snelheidsverschil zo goedmaken.
@Osca: waardoor je de (al slechte) duurzaamheid nog meer omlaag haalt. Mag jij best doen van mij, feit blijft dat de 911 (welke dan ook) langer door blijft rijden dan die Nissan.
@sebasjuhh: Rijden anders nog genoeg opgevoerde skyline’s rond.. de duurzaamheid ligt echt aan hoe je ermee omgaat als je de auto helemaal op zn staart trap maakt het niet uit of er nou porsche of nissan erop staat..
@Osca: mwa ik zou hier maar op houden met reageren, want je toont wederom aan dat je deze discussie verloren hebt.
@sebasjuhh: Bepaal jij dat? Jij presenteert zaken als een feit die je helemaal niet kunt bewijzen
@sebasjuhh: hoe heb ik deze discussie verloren?
feit is en blijft dat een auto stuk gaat als je ‘m constant op z’n staart trapt.
@autoblog:de ondertiteling is weggevallen. Kunnen jullie dat repareren ?
In elke dubbeltest of triotest moet eigenlijk een dragrace in voorkomen!
wat is ie toch lelijk, die GT-R
De GT-R is nu al een legende, de plaats van een Porsche 911 is nu ingenomen door de GT-R.
Het is persoonlijk maar voor mij is de GT-R mooi echt mooi zelfs mooier dan de meeste supercars.

Ik heb veel heel sympathie voor de GT-R, in elke wedstrijd of race hoop ik stiekem dat de GT-R als winnaar eindigt!
@agera: stop met lijm snuiven aub; zo’n johnnybakken hebben niks te maken met een 911. Is enkel voor losers die geen 911 kunnen betalen en geen smaak hebben. :)
@9114life: Ook al zou ik het geld hebben voor een Porsche 911 Turbo S zou ik een GT-R willen :P Smaak bestaat niet, het is gewoon persoonlijke voorkeur.

Ik heb niks tegen de 911 was van jongs af aan mijn jongensdroom, maar nu gaat mijn voorkeur uit naar de GT-R. Ik vind de GT-R stoerder, mooier en bruter dan een 911.
@9114life: er rijden wel heel veel losers in 911’jes rond :b
@Osca: Natuurlijk, krijgen we weer van dit soort mongolische reacties: Alsof in de GTR alleen normale en positief bezienswaardigere personen rijden?
@euro95: nee natuurlijk niet. Ik denk wel dat er meer auto liefhebbers in rond rijden
@euro95: ik citeer @9114life wel even:
@agera: stop met lijm snuiven aub; zo’n johnnybakken hebben niks te maken met een 911. Is enkel voor losers die geen 911 kunnen betalen en geen smaak hebben.

mijn comment was een reactie op dat stukje, maar dat is zeker geen ‘mongolische’reactie omdat het over een 911 gaat?…

DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDe why so serious?

http://chzderp.files.wordpress.com/2011/01/hurr-durr-derp-face-why-so-serious.jpg)
@agera: “De GT-R is nu al een legende, de plaats van een Porsche 911 is nu ingenomen door de GT-R.”
kortgezegd, BULLSHIT. de skyline was ten opzichte van zijn concerrenten misschien zelfs wel beter dan de gtr nu, maar vergelijkt iemand die met de 911? nee, mensen nu zien het als een tuninghok waar je oneindig pk’s in kan pompen. meer niet. dit zal ook met de GTR gebeuren (sterker nog het gebeurt al). de 911 zal door mensen die meer in een auto zoeken dan alleen pure snelheid nooit een groter icoon worden als de 911.
@lambo4all: Daarmee bedoel ik dat de GT-R de maatstaf geworden wat eerst de 911 was.
De GT-R is gewoon ongekend goed heeft een hele goede prijs/prestatie/kwaliteit verhouding.

Nissan moet gewoon net als Porsche de GT-R beter en beter maken ipv om de tijd met een heel ander model te komen.
Als de GT-R een Duitse of een Italiaanse auto was geweest, had hij veel meer lof, respect en waardering gekregen.
@lambo4all: Neuh, de meelopers zonder verstand van techniek kopen een 911 op “imago”. De echte liefhebbers maken een individuele keus: een GT-R dus
????SO??????????.
@barryb: hmnnn, AB kent geen Japs?
Qua prijs is de GTR ongekend maar de 911 verslaan? TOen ging waarschijnlijk de wekker bij Nissan. De 997 Turbo S maakte gehakt van de GTR 2011. Ja, de Porsche is duurder maar in mijn ogen ook de betere auto. 4 Van de 5 geproduceerde Porsches rijdt nog steeds rond. Maar goed smaken verschillen alleen denk ik wel dat de Porsche stijlvoller is, de Nissan is toch een geliefd object voor tuners.
En als ze dit willen verslaan moeten de tuners van Nissan nog even:
http://www.youtube.com/watch?v=4IQZinlzrPc&feature=related

En met 20 pk minder is de TurboS nog steeds sneller…


http://www.youtube.com/watch?v=G1dURDtM9Uw&feature=relmfu
@rufctr01: maar je hoort die Porsche amper, de Nissan komt er ver boven uit bij dat 2de filmpje
@rufctr01:

Het mag dan zo zijn dat veel van de Porsches nog rijden (is bij Ferrari en Lambo niet anders), maar vraag niet hoe. Veel die te koop staan, zijn in slechte staat. Achterstallig onderhoud, opgelapte schadebakken. Dit komt simpelweg door de relatief hoge waarde.
Fucking pathetic zijn jullie allemaal.. Waarom altijd die eeuwige strijd hier over welke beter is? GT-R en de Turbo S zijn beiden geweldige auto’s, waarom altijd versus elkaar?
Kutpubers.. Zo niet; des te zieliger!
@MLTB: +1, Die denigrerende woordjes zijn wat minder. Maar ik moet toegeven dat je een goed punt hebt.
@MLTB:

vergelijkinginsmongolerij is een vrij normaal verschijnsel rond de kerst ..

every day is x-mass ..
@MLTB: true !!
@ rubenpriest: Maar de Nissan wint niet;-)
@ Agera: als de Nissan een Italiaanse auto was de auto waarschijnlijk stijlvoller geweest.
Ik vind de GTR erg mooi maar het is geen 911. En Nissan doet eigenlijk stiekem hetzelfde wat Porsche met de 911 doet: door ontwikkelen.
Alleen vraag ik me wel af hoe de electronica over 10 jaar is in de Nissan. Het is een rijdende PC.
@rufctr01: Als de GTR een italiaanse auto was geweest…. Zou de motor ruimte spontaan in brand vliegen? …. :b
@rufctr01: kijk naar het gewicht van beide auto’s dan merk je dat als de GTR hetzelfde gewicht heeft als de 911, er niks van de 911 over blijft… ondangs al het gewicht wat de GTR heeft zijn het verbluffende resultaten.
Gtr boven 911!
Gtr heeft ook een heerlijke sound,
Bij porsche klinkt alleen de gt3 rs lekker.
Maar als ik mocht kiezen de AMS alpha 12 of de 9ff Gturbo 1200 ;)
Volgens mij ben ik 1 van de weinige die de gtr gewoon een dikke stoere mooie bak vind. Zag er pas 1 bij van dijk, echt een mooi ding mooier dan de pics.

Zag net weer een porsche turbo, prachtige bak maar gewoon te veel gezien, gtr pas enkele keren gezien in nederland.

Ik vind het gewoon ziek dat als je in je lambo of iets zit en een gtr naast je komt dat je toch ff nadenkt of je hier wel aan wilt beginnen.
@amgpowerrr: Indd, Een GTR is in mijn ogen veel zeldzamer, een 911 zie ik elke week wel:P
@maseratizzzzzzzz:

Tsja hoe zou dat nouw komen…. Ze kosten hetzelfde maar toch koopt iedereen een 911? Er is een reden waarom je zoveel 911’s ziet en maar zo weinig GT-R’s. De meeste mensen die zou een auto kopen zijn geen mannetjes van 20 die als eerste weg willen zijn bij het stoplicht. Meer mensen van 30-40 jaar. Die zijn opgegroeid met de 911 , willen een goeie en snelle auto , en een status symbool. Als je kan zeggen dat je een Porsche rijd zegt al dat je het goed voor elkaar hebt , als je zegt dat je Nissan rijd zal je eerst moeten uitleggen dat het om de GT-R gaat en hoe snel die wel niet is. Zelf als ik zou moeten kiezen tussen de 991 of de nieuwe GT-R zou ik voor de GT-R gaan , maar als de keuze zou liggen tussen GT-R of GT2 , GT3 RS , Turbo dan zou ik het wel weten.
@SuperVeloce:
Klopt een gtr is ook van de laatste tijd en ik snap wel dat oudere mannen niet in een gtr gaan zitten, is toch meer een auto van deze generatie.

Maar qua status vind ik de porsche nou ook weer niet zo sterk daarin, een ferrari of een lambo is een headturner de porsche bij mij in ieder geval al niet meer. Hoewel ik ze nog steeds wel erg dik vind maar helaas te veel gezien.

@SuperVeloce:
Snelheid vind ik gewoon humor dat je een 2x zo dure auto wegtrekt, puur voor dit haal ik hem niet.

Ik haal hem voor de looks en originaliteit.
Als ik een porsche zou halen en voor je thuis bent al 4 hebt gezien is het toch wat minder.

Interesseert me net zo weinig dat als ik nissan zeg dat je wat moet uitleggen want als je dat ding laat zien zegt het al genoeg :-)
deze discussie is een joke, zonder dat ik mijn voorkeur ga uitspreken welke auto ik nou mooier of beter vind, vind ik het grappig dat iedereen maar over prijzen gaat praten wanneer een porsche met een nissan wordt vergeleken, vergeet het jongen maar de prijs is totaal onbelangrijk in deze prijsklasse, 9 van de 10 mensen die hier reageert zal nooit een van beide auto’s kunnen betalen, deze auto’s zijn alleen voor miljonairs weggelegd en het maakt die mensen niet zoveel uit of ze nou 150k of 250k voor een auto betalen, sterker nog, sommige betalen misschien nog 100k meer voor dat kleine beetje status wat ze erbij krijgen
daarnaast zijn zowel de porsche als nissan erg snel en kwalitatief goede auto’s, als je ze niet waardeert ben je geen autoliefhebber, de acceleratie is waanzinnig en kan je vergelijken met het onderbuikgevoel wat je krijgt in een 100 meter hoge achtbaan, echt een kick!
Porsche trekt de wat meer conservatieve kopers denk ik. Prima kwaliteit, erg goed geleid bedrijf, maar ook een (relatief) wat saaie en voorspelbare keuze.
Poche is een icoon in de autowereld. Sportief, degelijk en geschikt voor dagelijks gebruik.
Superauto.. en ja.. je rijdt in een 2009 versie echt voor schut.. uhuh.. ;)
Even kijken,uuuhhhh, doe ze maar alledrie.
Nissan maakt met de GTR Porsche (spijtig genoeg) belachelijk…
Vergelijking prestaties/prijs …
Porsche heeft wel veel meer klasse…
GTR = vet maar heeft spijtig genoeg mij part ietsje te veel een “playstation-gehalte”
Waarom doen de meeste mensen alsof de GT-R R35 de eerste sportwagen van Nissan is?
Ze maken al meer dan 50 jaar de GT-R reeks, van zodra de techniek bestond stak men er elektronica in.
Hoor je dan zoveel verhalen van R34’s die niet meer werken omdat de elektronica het begeven heeft, of omdat ze niet starten omdat de motor kapot is?
Zo’n wagens zijn gemaakt om met stock onderdelen 400+ pk te halen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).