Laatste reacties

jaapiyo reageerde op: Statistiek! Wie waren de beste F1-coureurs van 2016?
@driver38: eerder vandaag stond er al een dergelijke comment onder dit artikel op een wat zuurdere manier. Met een tikje naïviteit zal ik er maar vanuit gaan dat die niet van dezelfde persoon afkomstig was en antwoord geven op je vraag: simpelweg omdat het geen copy paste is. Het enige wat 'overgenomen' is van de bron die je noemt is het idee om een 'eindejaarsreview' te doen van de coureurs en enkele cijfers. Dat lijkt me nou niet bepaald een nieuw idee waar we iemand credit voor moeten geven. Niet eens alle cijfers komen van formula1.com, want sommige matchups hadden ze niet inbegrepen en die heb ik dus opgezocht in andere bronnen. Bijvoorbeeld onze eigen verslagen van de races. Daar zetten we overigens ook niet bij dat we naar RTL + of Ziggo of Sky hebben zitten kijken, omdat het verslag de eigen interpretatie van de beelden is. En dat laatste is in dit geval ook zo. Wellicht heb je het artikel niet gelezen, anders zou je namelijk gemerkt hebben dat álle tekst in dit artikel van mezelf komt. Met uitzondering van bepaalde informatie in de tabellen (wat we toch wel als publieke informatie kunnen beschouwen) en de insteek van het artikel is er niks vertaald of gekopieerd van Formula1.com. Als sommige meningen overeenkomen is dat alleen zo omdat zij dan hetzelfde gezien hebben als ik. Wat opzich niet heel vreemd zou zijn natuurlijk als je beiden dezelfde feiten beschouwd. Als er dingen letterlijk overgenomen worden, linken we altijd naar de bron, zie bijvoorbeeld dit artikel http://www.autoblog.nl/nieuws/zo-praat-ecclestone-over-trump-en-verstappen-93051.

pomoek reageerde op: Deze 18 merken zijn tegen milieuvriendelijke auto's
@desjonnies: daar ga je weer. Als de toename van de bevolking volgens jou het probleem is dan ben je ook de oplossing. Ben je niet bereid er iets aan te doen dan is dit ordinaire borrelpraat.

driver38 reageerde op: Statistiek! Wie waren de beste F1-coureurs van 2016?
Waarom copy pasten maar geen link plaatsen? http://www.formula1.com/en/latest/features/2016/12/f1-who-was-most-dominant-driver-of-2016.html

dieselaer reageerde op: Olav Mol krijgt een prijs voor zijn sportverslaggeving
@forza: och in de rtl GP tijd, toen ik als kleine jongen begon te kijken... Kalff over vernieuwingen op technisch vlak en leuke interviews. Voor iedereen te volgen, maar wel inhoud willen brengen. Ook tijdens de race want Olav kan zeker fatsoenlijk commentaar geven, dat heeft de beste man wel bewezen. Echter, sindsdien is het F1 populairder geworden hier en dan moet het blijkbaar ook voor eencelligen toegankelijk zijn. Dat is de opdracht die Olav waarschijnlijk ook mee krijgt en daaraan voldoet hij samen met Plooij (wat doet die vent op tv) prima aan.

ikkeook reageerde op: Statistiek! Wie waren de beste F1-coureurs van 2016?
@trustmeiamanengineer: Kijk hier eens: http://www.formula1.com/en/latest/features/2016/12/f1-who-was-most-dominant-driver-of-2016.html Ik vermoed dat dit de bron van dit artikel is.

janmetdelangeachternaam reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
Oeh die groene is wel heel lekker

slickrick reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
@cpp1: heb ze allemaal gehad, E39, E60, E61 en nu F11, minimaal 6 cilinders. De E39 is een van mijn favoriete , de E60 daar en tegen moest ik heel lang aan wennen, dat design. De F modellen kloppen weer helemaal , en met name het interieur. Dit was bij de E39 al top, de E60 interieur nooit mooi gevonden. Maar een Alpina staat wel echt op mijn verlang lijstje, en die gaat er zeker nog een keer komen

wildbeest reageerde op: Olav Mol krijgt een prijs voor zijn sportverslaggeving
@meneer: mist inhoudelijk vaak de boot. Net niet op de hoogte van strategie van teams of rondetijden

mikkeloentje reageerde op: ABT geeft Audi SQ7 TDI schandalig veel vermogen
@fijnkonijn: Ergens begin/midden augustus, voor de rest nog nietszeggende vragen voor me?

Femme reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
Ik heb een Alpina B10 3.2 Touring gehad en een 520i (barrel met 3 ton op de teller). Het is inderdaad een tijdloos vormgegeven auto met een prachtig tijdloos interieur. In de jaren '80 en het begin van de jaren '90 zag je nog wel eens auto's met een totaal onsamenhangend interieur en een middenconsole die uit een chaotische cascade van knopjes en dingetjes was opgebouwd. Bij de E39 is alles geïntegreerd en vormt het een gebruiksvriendelijk en esthetisch geslaagd geheel. Het grootste gebrek van de B10 3.2 vond ik het gemis van een 6-bak, die zou de auto een stuk vlotter gemaakt kunnen hebben. Je moet echt doorjengelen tot 6500 toeren om er vanuit stilstand snelheid uit te halen. Wat kortere verhouding van de tweede t/m vijfde versnelling in combinatie met een zesde versnelling zou beter zijn geweest. De 520i is ook wel een leuk ding en nodigt uit tot toeren maken. Dankzij de zescilinder zit er een leuk geluid in. Wat betreft onderhoud en degelijkheid heb ik veel meer vertrouwen in in de BMW's van na 2003. Zowel met de E90, E60 (340.000km) als E63 heb ik uitstekende ervaringen. Ik had met de E39's veel meer gezeik terwijl de E60 die ik nu heb meer kilometers heeft gereden en ouder is dan de B10 toen ik die nog had. De Touring was ook echt een rammel- en kraakbak. Ik heb heel wat uurtjes gespendeerd aan het kraakvrij krijgen van het interieur door op allerlei mogelijke plekken vilt aan te brengen tussen plastic interieurdelen en het leer.

robin78 reageerde op: Deze 18 merken zijn tegen milieuvriendelijke auto's
@pramm: Grootste lobiepartij van Nederland: postcodeloterij. Waar werken die voor? Olieboeren of millieufreeks?

hallobanaan reageerde op: Koop deze BMW 328i coupe van Jeremy Clarkson
Heeft iemand wat meer info over dat deze motoren meer pk's hebben dan officieel door de fabriek zijn opgegeven?

tocae reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
Leuk artikel weeral! ...geen tijd om meer te typen want moet nu echt B10ers gaan zoeken op mobile.de en andere...

nicolasr reageerde op: Olav Mol krijgt een prijs voor zijn sportverslaggeving
Ollie is een geweldig leuke commentator. Iedereen die dat niet vindt is een zuurpruim en moet gewoon lekker zijn mond houden als hij zijn augurk in de azijn dipt. Ik krijg nog steeds tranen in mijn ogen als ik het bewuste 'yohee, yohoo' hoor. Meer dan verdiend dus. Alleen dat boek van hem is absoluut ruk. Olav moet lekker commentaar blijven leveren, daar heeft hij verstand van, schrijven moet ie overlaten aan de mensen die dáár verstand van hebben. :-D

dutchdriftking reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
Heerlijk verhaal weer. Meteen weer op autoscout.

fijnkonijn reageerde op: ABT geeft Audi SQ7 TDI schandalig veel vermogen
@mikkeloentje: wanneer heb je de Model X testgereden?

bluebird reageerde op: Autoblog advies: representatieve leaseauto voor €720 p.m.
@sracert: serieus, als autoliefhebber wil je toch niet gezien worden in de ultieme bijtellingsschapersbak?

tjorque reageerde op: Autoblog advies: representatieve leaseauto voor €720 p.m.
Nog even geduld en dan een model 3?

Jochempie reageerde op: Koop deze BMW 328i coupe van Jeremy Clarkson
@raym: Is dat een type als ik? Wist niet dat wij elkaar kenden..

ghost reageerde op: Autoblog advies: representatieve leaseauto voor €720 p.m.
Passat GTE? Prima bak voor Guy.

raym reageerde op: Koop deze BMW 328i coupe van Jeremy Clarkson
@Jochempie: hij zal best verkocht worden. Dan waarschijnlijk aan zo type als jij. Die denkt oh jeremy heeft er in gezetten laat ik deze kopen voor te veel geld. Want of 30 jaar is die zeker een ton waard omdat het de bmw van jeremy is geweest.

kenner reageerde op: Olav Mol krijgt een prijs voor zijn sportverslaggeving
@potver7: anders zouden alleen voetbal commentatoren die prijs krijgen want een groot bereik en meer in de publiciteit. Iedereen lift mee, ook de F1 en alles daarin en omheen

freezzr reageerde op: Autoblog advies: representatieve leaseauto voor €720 p.m.
@loggy: zag vanmiddag nog een rode Giulia staan bij de dealer, geen gezicht met z'n kleine velgjes. Dat je nog bent gaan testrijden tegenover een 330e, respect!

crosscabouter reageerde op: Grégoire: de man achter Frans comfort, FWD en aluminium
@Rob: staat in de Autovisie van begin december. Linkje is lastig dus ;). Nb. Ben blij dat je meer woorden Gebruikt hebt voor dit artikel. Complimenten!

loggy reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
Mooi verhaal. Leuk leesvoer

buutvrij reageerde op: Deze 18 merken zijn tegen milieuvriendelijke auto's
Mijn volgende wordt dus een Tesla. Fucking schijt Honda/Toyota. Ik geef mijn geld (Lexus) aan jullie uit omdat ik dacht dat jullie ergens voor staan. Nissan valt me ook tegen. Van die andere schijnheilen verwachtte ik niets...

potver7 reageerde op: Olav Mol krijgt een prijs voor zijn sportverslaggeving
@rick-dos: O joehoe... Kortom, je gast ditzelfde commentaar geven bij iedere toekomstige nominatie voor de Theo Koomen award? Want dat zullen stuk voor stuk commentators zijn met een groot bereik dankzij het succes van een ander.

healey reageerde op: Olav Mol krijgt een prijs voor zijn sportverslaggeving
Actieradius van een bocht, of brain management...... 9 van de 10 keer mist hij de actie. Enthousiasme kan hem niet ontzegd worden maar z'n verslaggeving is ronduit tenenkrommend. En daar kun je blijkbaar dus een prijs voor krijgen?

kermit123 reageerde op: ABT geeft Audi SQ7 TDI schandalig veel vermogen
@fijnkonijn: het zjjn geen verjaardagsverhalen! Lees maar eens op reviews Tesla ervaringen! Je collega's die ook tesla rijden hebben het geschreven ! Ik heb het niet verzonnen! En dat die bak rammelt tja het is geen duitser! Dan had je maar een duitser moeten nemen veel meer kwaliteit ! Duitse auto vatten geen vlam

buutvrij reageerde op: Het mysterie van de 23 verdwenen Volkswagen telefoons
Ik zou dus een plastic theezeefje monteren en dan dat zwembad laten leeg lopen.

tjorque reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
Er staat een dT foutje in "zoveel veranderT alpina" in de alinea voor de groene racer. (Voila, nu even verder lezen en genieten )

fijnkonijn reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
@jobberns: Si. Willem for president !

tjorque reageerde op: Grégoire: de man achter Frans comfort, FWD en aluminium
@lincoln: over luie V8'en van 7l met 103pk van over de grote plas? Ik kijk er naar uit :)

gecko reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
@sanderm3: dat klopt, auto's hebben vaak lage kmstand, kocht de mijne met 72k op teller staat nu net 108k op gebruik hem niet veel maar tovert toch elke keer een vette smile op mijn gezicht

careltje reageerde op: Klassieker: Alpina B10 (E39)
@sanderm3: ik wil mijn E39 M5 verkopen omdat ik binnenkort nog een dochter krijg en het gewoon niet praktisch meer is nu. Laat maar weten als je geïnteresseerd bent! Ik zal je normaal behandelen hoor ?