Laatste reacties

norge reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
Tuurlijk weet ik als oud Celica (2 gen) rijder dat....Welke autofiel niet?

dutchdriftking reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
@trustmeiamanengineer: ik help het hopen.

dutchdriftking reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
Stiekem vind ik ze allemaal erg lelijk.

dizono reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
@gtwillem: Ik neem je niets kwalijk, ik doe hetzelfde als jij alleen krijg ik er voor betaald ;)

dutchdriftking reageerde op: De ganz geile BMW M2 kun je bestellen vanaf ...
Geniaal ding. Maar ik denk toch dat ik liever de 1m zou willen.

toyotafortuner reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
Bedankt @dizono: voor het verrijken van mijn kennis, betreffende Japanners. Maar wat blijft zo'n vroege 90s klapkoplamp Celica toch iel ogen...

gtwillem reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
@dizono: point taken!!Bedoelde het niet bijdehand, maar was eigenlijk onbedoeld het wel 😀. Ik kan dit soort artikelen overigens zeer waarderen, want het zijn leuke en zeldzame auto's. Vind er maar eens eentje: nog best lastig.

norge reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
@jeppie: Brink?

sjeemsbond reageerde op: Fraude Car Store bekend via corrupte rechercheur
@str8six: nope, denk het niet. Het volgende bedrijf waar de FIOD binnenstormt is Thijs Timmermans, let maar op... Daar is het ook niet pluis (tevens brabant)

rocky reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
Ik heb altijd een zwak gehad voor een Celica, vooral de eerste generatie.. en dan dit... zucht ... lekker hoor! (@dizono: puik artikel !!)

pallas reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
@dizono: Haha inderdaad. @desjonnies kent vast 8 soorten. Ik kwam tot 3... De voorlaatste pre-facelift Celica is van Hyundai sCoupe-achtige schoonheid... Japans design heeft bij mij een lange incubatietijd...

ater reageerde op: De ganz geile BMW M2 kun je bestellen vanaf ...
@Dimglor: Ja idd, ik vind het best jammer dat al die leuke auto's hier zo duur zijn. Dat is denk ik toch wel een van de hoofd oorzaken waardoor je ze zo weinig ziet in Nederland.

snoopie reageerde op: De ganz geile BMW M2 kun je bestellen vanaf ...
M4 is echt een vet lekkere bak ! Paar keer gereden op circuits en het ding is echt goed, wegligging, balans, acceleratie. Ik dacht dat ik een m3 v8 wou, maar m4 is beter (behalve geluid, maar met een m division sport uitlaat klinkt de m4 ook erg goed:). Misschien niet helemaal zo snel als een Porsche maar je kan er iig normaal mee boodschappen doen en dagelijks gebruiken.

dizono reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
@gtwillem: Als er dit soort vragen in de titel staan, dan bedoelen we eigenlijk: Weet je -ook als je geen gtwillem heet- dat..." ;)

gtwillem reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
Ja, ik was er mee bekend. Volgens mijn heb ik nog een ST183 geüpload vorig jaar. De reden voor de beperkte populariteit is simpel: ze waren heel erg duur. De ST202 kostte meer dan 115.000 gulden destijds, en de ST183 was ook iets van bijna 90 mille in guldens. Voor dat geld kom je ook 'premium' rijden: een 320i Cabrio was zelfs iets goedkoper.

nasty reageerde op: Wist je dat: Toyota vijf generaties Celica Cabrio verkocht?
Alle betrouwbaarheid op een stokje!

tofas reageerde op: McLaren 650S Can-Am is een knipoog naar het verleden
@norge: Dat dus of had iig het zwarte middenstuk ook rood gepakt dan kon je enigszins er bij iets voorstellen mja het zal wel.

Dimglor reageerde op: De ganz geile BMW M2 kun je bestellen vanaf ...
@ater: I know ;-) Maar voelde toch wat de nood om te verduidelijken ;-) Maar kan me wel voorstellen dat het confronterend is om zo'n dingen te lezen... Toch ongelooflijk hoe 2 buurlanden een volledig andere prijspolitiek hebben qua auto's. Heeft natuurlijk vooral met de regering te maken, maar is toch wel opvallend!

mercedesclk350 reageerde op: De ganz geile BMW M2 kun je bestellen vanaf ...
@knipperlichtje: Ach en dan maak je eens een typefout. So what. Ja, je triggert de Grammar nazi's, voor de rest niks meer denk ik.

rob5nismo reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
@papa: het team waar hij nu zit is een middenmoot team nu leert hij hoe hij zich moet gedragen in het gedrang in de eerste bocht en zulke dingen

Donstil reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
Het is toch gewoon een kwestie van je eigen salaris betalen en een grote zak sponsor centen mee nemen? Dan kun je toch zo aan de slag bij een van de marge teams?

gtwillem reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
Om heel eerlijk te zijn: ik weet het echt niet. Ik had wel gehoopt dat Max het goed zou doen, maar wat hij tot nu heeft laten zien is wel indrukwekkend. Niet zozeer zijn rijderskills, die al bijzonder zijn, maar hoe rustig en koel hij blijft. Op en naast de baan. Wat ik mij wel kan voorstellen: de druk bij een topteam os vele malen hoger. Bij Toro Rosso mag hij racen, bij een topteam MOET hij presteren. Als ik de vergelijking maak met voetbal, zie je dat er genoeg leuke spelers zijn bij de provincie clubs als Twente, AZ, Groningen en FC Utrecht. Van der Hoorn, Zivkovic, Maher: dat soort jongens. Dan gaan ze naar een topclub, en valt het uit elkaar. Nu kun je Max niet vergelijken met een redelijk goede voetballer, maar die druk is wel belangrijk. Red Bull en Toro Rosso zullen blijven, ze hebben het te hoog gespeeld en zullen even moeten inbinden: even Caroline Tensen met een bloemetje naar Renault sturen. En het feit dat Raikonen nog een jaartje mag blijven geeft ook wel aan dat Ferrari bezig is een stoeltje klaar te zetten voor een aanstormend talent ;-).

ater reageerde op: De ganz geile BMW M2 kun je bestellen vanaf ...
@Dimglor: I know, just kidding!

papa reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
@viezefreddyw: ik wil verstappen zeker niet direct met schumi vergelijken. Ik denk echter wel dat hij als hij de kans krijgt bij een beter team hij de kans moet pakken, hij is er klaar voor. Leeftijd zegt niks, als iemand dat heeft aangetoond is dat Max wel.

fiero reageerde op: Te koop: deze nep Ferrari 308 GTB is de ideale trouwauto
Tja dit is een typisch voorbeeld van show en no go. Gelukkig zijn er ook Fiero's met LS3/4 of 3800 supercharger /turbo swap met aangepaste wegligging/remmen die de competitie wel serieus aankunnen. De basis is goed en als je de juiste punten aanpakt kun je ver komen.

jeppie reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
@HZW: is het zeker dat de grote teams dan met 3 wagens meedoen of verzin je dat?

jeppie reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
@norge: jos?

HZW reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
Op dit moment is het een droom scenario voor Max. De teams Red Bull en Toro Rosso spelen hoog spel om een eerste gradatie (Ferrari) motor te krijgen, om komend jaar competitief te zijn. Als de motor poker verkeerd uitpakt, hebben daar alle grote teams last van omdat er dan een verplichting komt om een derde auto in te zetten. Dus Max zit volgend jaar gewoon in een Toro Rosso of Red Bull met competitieve motor, of hij kan in de derde auto stappen van één van de grote teams, want die staan al in de rij voor hem.

e1000bmw523i reageerde op: De ganz geile BMW M2 kun je bestellen vanaf ...
@AutomotiveDesigner: ik duim met je mee. En voor dat Cayman-syndroom is ook een oplossing: tuning.

Edge reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
Het hangt wat mij betreft volledig van de situatie af. Als Red Bull en Toro Rosso gewoon in de F1 blijven, dan moeten Max gewoon daar blijven. Eventueel promoveren naar Red Bull moet kunnen, maar bij Toro Rosso blijven is ook geen straf lijkt me. Wat de overige teams betreft: Lotus/Renault: Het is de vraag hoe lang het duurt voordat Renault de boel weer op de rit heeft. Als ze inderdaad zoals de geruchten gaan een achterstand van enkele jaren hebben, lijkt mij dat niet een goede optie. Maar het zijn slechts geruchten, wie weet doen ze volgend jaar gewoon wel fatsoenlijk mee om punten en wellicht podiumplaatsen. Manor/Haas: Er is wat mij betreft maar één situatie waarin dit een verstandige move zou zijn. We weten allemaal dat Mercedes een dikke vinger in de pap heeft bij Manor ivm de motoren deal, en datzelfde geldt natuurlijk bij Ferrari en Haas. Zowel Mercedes als Ferrari heeft op dit moment geen stoeltje vrij, maar als ze Max echt willen behouden voor de Formule 1 kunnen ze hem natuurlijk wel bij Manor (Mercedes) of Haas (Ferrari) stallen en dan in 2017 promoveren. En dan vind ik niet eens zo'n slechte optie.

rixxerman62 reageerde op: Rijlessen in ruil voor sex, stop er eens mee!
Rijschool68?

venividivici reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
Uit betrouwbare bron binnen Ferrari... Max gaan we nog genoeg zien shinen in de F1 😉

marc94 reageerde op: Max Verstappen rijdt in 2016 met Ferrari motor [updated]
@davelepeef: is "afloopt" ook niet 1 woord?

Rick-dos reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
@Rick-dos: ...als je dat stoeltje niet...

Rick-dos reageerde op: Lezersvraag: moet Max Verstappen bij Toro Rosso blijven?
Als RB en TR volgend jaar wegvallen dan heeft hij het voor het uitkiezen. Als zij wegvallen dan zullen de grote teams drie auto's inzetten. Als je dan Merc of Ferrari bent dan zou je niet heel slim zijn als je dat stoeltje voor Max hebt geoormerkt. Dit zeg ik niet omdat het een Nederlander is of uit arrogantie, maar je moet als team wel heel blind zijn als je niet inziet dat Max een volgende kampioen is...