Laatste reacties

scottishcarspotter2000 reageerde op: Megagallery: de autoverzameling van Elite Garage
Doe mij de Iso Grifo maar :P (rechts van de Stratos, donkerblauw/grijs)

RRRobert reageerde op: Autoblog video: Audi V8 en V8 Lang
@moveyourmind: Daarom doe ik hem nu pas weg. Ik loop al een half jaar te draaikonten... stiekem hoop ik hem over drie weken nog mee te kunnen nemen naar een Typ44 meeting. Misschien dat -ie daar een nieuw baasje vindt... Ik vrees echter dat hij voor die tijd al naar Duitsland terug gaat. Dankzij de leeftijd en de lpg is -tie daar én belastingvrij én schoon genoeg voor een groene Umweltplakete.

taxitom reageerde op: Video: MegaBusa ontsnapt nét aan een rondtollende Porsche
@fejjie: ja, die kreeg van mij gelijk de doodstraf...... Onvoorstelbaar....

moveyourmind reageerde op: Special: BMW M5 E28
Ontzettend leuk stukje! Over een ontzettend gave auto. Die op de foto's ziet eruit alsof hij uit de fabriek komt rollen, zelfs de originele radio en de Fisher houder voor de cassettebandjes zitten er nog in.

RRRobert reageerde op: Video: MegaBusa ontsnapt nét aan een rondtollende Porsche
Nog een geluk dat die MegaBusa rijder die laagvliegende spoiler onder de wielen krijgt en niet een half metertje hoger op hoeft te vangen... Dan helpt een helm ook niet veel meer.

norge reageerde op: Special: BMW M5 E28
Blijft mooi.

hplh reageerde op: Autoblog video: Audi V8 en V8 Lang
Altijd mooi een v8. Alleen een auto zonder uitstraling

RRRobert reageerde op: Autoblog video: Audi V8 en V8 Lang
@parker: Nee hoor, en ik heb het ook helemaal niet over faillissementen gehad. De specialisten van weleer hebben zich alleen wel gerealiseerd dat 'de handel' aanzienlijk zou opdrogen. en dus hebben ze -niet zelden met een flinke afschrijving op de voorraad- de handel aan het buitenland verkocht. Natuurlijk, als driekwart van de specialisten er mee stopt, dan hou je van de 35 Mercedes- en 25 Citroënspecialisten (getallen zijn aanname) er nog steeds een redelijk aantal over. en niet zelden worden de 'restpartijen' collectief door de clubs van liefhebbers wel opgekocht, als ze al niet bij de resterende handelaren terecht komen. Van dit soort praktijken hebben juist de merken die op oldtimergebied 'klein' zijn, en daar is Audi helaas ook toe te rekenen, het eerste en het meeste last van. En nee, economische motieven hebben mij nooit geleid in het kiezen voor een oldtimer. Uit eigen ervaring kan ik melden dat ik de 'besparing' op MRB méér dan dubbel heb uitgegeven aan onderhoud en verbetering van mijn auto. Dat was een mooi excuus voor een hobby die geld kost. Dat geldt dan wellicht niet voor iedere '190D' die hier tot voor kort hier rond reed, maar de mensen die dit serieus deden ontkwamen daar niet aan. Domweg omdat een oude auto gewoon sneller stuk gaat.

hplh reageerde op: Gaat de Ferrari Sergio met raamwerk in productie?
Weinig bijzonders. Al zou je zeggen. Dit is de nieuwe toyota mr2 geloof ik het ook

super reageerde op: Special: BMW M5 E28
@series2: Hallo, het is een auto, geen muziekinstrument...

series2 reageerde op: Zenos E10 S dankzij extra pk's nog sneller naar de 100 km/u
Hoe licht is ie? Anders is 4.5 nietbeensnheel bijzonder!

series2 reageerde op: Autoblog video: Audi V8 en V8 Lang
Tja opzich leuk hoor! Maar het "merk" audi slaat voor mij nergens op. Je blijft weten dat het het een verzinsel is van vw om premium bakken te verkopen. Oftewel het is een vw. Net als lexus en infinity niet-echt serieus te nemen als ander merk.

moveyourmind reageerde op: Autoblog video: Audi V8 en V8 Lang
@RRRobert: Zonde dat je 'm wegdoet. Straks worden ze schaars en de Audi's uit de eighties zijn juist zo gaaf. Audi maakte toen een enorme ontwikkeling door, maar het waren nog steeds degelijke en lekker nuchtere auto's. Vooral die bonkige massieve dashboards van de Audi's uit die tijd vind ik erg cool.

undifined1 reageerde op: Special: BMW M5 E28
@undifined1: net als de "uitgebouwde body" overigenz, die zaten ook alleen maar op laatste M5'en

venividivici reageerde op: Demy de Zeeuw is Range Rover Evoque alweer kwijt
In zo'n geval zou ik denken... stik erin en veel plezier ermee koop van de verzekering wel een andere. Grote kans dat het dezelfde daders zijn die uit gebrek aan bewijs weer vrij zijn gelaten en dachten "we zullen en moeten die auto verdomme hebben!!"

marikoelolo reageerde op: Video: MegaBusa ontsnapt nét aan een rondtollende Porsche
@marikoelolo: corr. Engels, regels zijn volgens mij niet in het nl beschikbaar.

series2 reageerde op: Special: BMW M5 E28
Heel vet! Maar het geluid is ook weer tniet zooi bijzonder hoor!

undifined1 reageerde op: Special: BMW M5 E28
@arashrsf: de M5 velgen zijn inderdaad 16 inch, maar alleen de allerlaatsten zijn daarme geleverd (althans voor de europese) vereweg de meeste europese M5'en zijn op deze velgen geleverd: http://1.bp.blogspot.com/-vfwVtBLqQeI/TuZk4dQfeeI/AAAAAAAAFr8/xdMDPjQkP3M/s320/1986+BMW+M5+E28.jpg

marikoelolo reageerde op: Video: MegaBusa ontsnapt nét aan een rondtollende Porsche
@reistje: de nieuwe in het nederlands: http://www.nuerburgring.de/fileadmin/Touristenfahrten/Nurburgring-Safety-Regulations-Tourist-Drives.pdf

undifined1 reageerde op: Special: BMW M5 E28
"Tussen 1985 en 1988 zijn er in het totaal 2.191 " waarvan het overgrote deel de minder leuke Amerikaanse kat uitvoering is, van de echte 286pk uitvoering linksgestuurd voor Europa zijn er slechts 588 gemaakt. Verder een prachtige auto, waar er slechts heel weinig van in Nederland rondrijden, en nog minder in Nederland origineel zijn geleverd

arashrsf reageerde op: Special: BMW M5 E28
ik zie op de foto een band met 225/50R16.....das geen 15 inch toch?

djvinox reageerde op: Special: BMW M5 E28
Als E28 M535i rijder ben ik alleen maar blij dat deze een beetje aandacht krijgt op AB, heel leuk stukje!

toyotafortuner reageerde op: Special: BMW M5 E28
Heerlijk stukje over een zeer leuke bak! Helaas nooit eentje mogen spotten. Wel de M535i uitvoering in centraal 023. Voor de geinteresseerden: zoek hem in de zijstraten rechts van het Stadsschouwburg. Hopelijk kan ik ooit toch een echte M5 E28 spotten.

g00f81 reageerde op: Demy de Zeeuw is Range Rover Evoque alweer kwijt
je zou bijna denken dat is gewoon in het nieuws wil blijven...

moveyourmind reageerde op: Twee ton over? Koop de Unimog van Arnold Schwarzenegger
Mij te nieuw, maar voor het zelfde geld heb je de schuur ook vol staan met ander leuk spul uit de Mercedes stal: - een oer-Unimog uit de vijftiger jaren (het origineel) - een Unimog uit de zestiger jaren (de meest coole Unimog ooit!); - een MB Trac 900 (jeugdsentiment, die hadden we thuis op het bedrijf) - een MB Trac 1800 (nog stoerder dan de Unimog van Schwarzenegger) - een oude G-klasse uit het leger (omdat het kan) En dan blijft er misschien zelfs nog wel geld over voor de schuur zelf

jzaero reageerde op: Alle generaties BMW M3/M4 cabrio op een rijtje [gallery]
@jrk68: Sowieso lijkt mij de M235i al een veel leukere wagen. Laat staan de M2! Ik weet wel wat ik later op de oprit wil ;)

jzaero reageerde op: Alle generaties BMW M3/M4 cabrio op een rijtje [gallery]
@Onehp: Hmm, die link werkt niet.. alternatief: https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/470200_10150877927790849_626032584_o.jpg

reistje reageerde op: Video: MegaBusa ontsnapt nét aan een rondtollende Porsche
@Redline: Weet eigenlijk zo goed als zeker dat het zo "was", maar ik kan het in de huidige regels niet vinden.

w0o0dy reageerde op: Video: MegaBusa ontsnapt nét aan een rondtollende Porsche
Overigens... Op dat stuk liggen de snelheden hoog dus lijkt me stilstaan ook niet veilig.

jzaero reageerde op: Alle generaties BMW M3/M4 cabrio op een rijtje [gallery]
@Onehp: klopt, dit is wel leuk vergelijk.. De E46 in het midden is mijn auto (op velgen die ik inmiddels niet meer heb), daar zie je toch goed het verschil in grootte. Ok, hij staat iets verder van de camera, maar het idee komt redelijk over! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150877927790849

w0o0dy reageerde op: Video: MegaBusa ontsnapt nét aan een rondtollende Porsche
Doorrijden... Bij iemand die een 911 op een vrijwel recht stuk niet onder controle heeft wil je zover mogelijk vandaan zijn!

maarten123 reageerde op: Autoblog video: Audi V8 en V8 Lang
Superauto's. Begin jaren '90 zag je ze extreem veel in Oostenrijk en Zwitserland. Veel koppel en Quattro werd in de bergen erg gewaardeerd. Misschien ietsjes te anoniem, maar de slag hadden ze duidelijk te pakken.

jzaero reageerde op: Alle generaties BMW M3/M4 cabrio op een rijtje [gallery]
@E34M5Touring: klopt, die worden ook steeds zeldzamer. Goede exemplaren stijgen qua prijs enorm ook.

parker reageerde op: Autoblog video: Audi V8 en V8 Lang
@RRRobert: tuuuurlijk, álle Audi 100 specialisten zijn collectief op 1 januari j.l. failliet gegaan als gevolg van de nieuwe mrb regels.. En economische motieven speelden bij jou he-le-maal geen rol toen je je (diesel of LPG?) 100 kocht.. Pinokkio. Wát een onzin. Ik kan je zo tien specialisten noemen waar je nog prima terecht kunt, maar: vooral lekker blijven huilen met de wolven in het bos.

maarten123 reageerde op: Twee ton over? Koop de Unimog van Arnold Schwarzenegger
@ghost: een gemiddelde Unimog doet probleemloos een half miljoen. Heel veel maatwerk.