Laatste reacties

fmgarcia reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gtwillem:Helemaal mee eens willem! Één handje aan het stuur kan gewoon niet met die snelheden! Zeker als je weet dat je gaat trappen vopr een video, moet je zeker je best doen als "liefhebber".

madjuice reageerde op: Kies maar: Lamborghini Miura of Ferrari Daytona
De Daytona, door Miami Vice altijd al favoriet geweest samen met de testarossa en de F40 (ok ook met de GTO)... De zwarte... Maar wel met dak

9000cse reageerde op: Gelekt: Volvo S90 wordt Zweedse Audi A7-killer!
Eindelijk weer eens een Volvo die mijn smaakpapillen weet te raken! Laat ik hopen, dat dit schaalmodel overeenkomt met de werkelijkheid. Ik vind dat de huidige S80 nodig aan vervanging toe is. Bovendien vind ik hem -als Volvo-liefhebber- niet zo mooi als het vorige model. Al zal de nieuwe achterkant even wennen zijn. Toch heeft hij daarmee een "eigen gezicht" dat hem onderscheidt van de rest in dit segment. Ik vind dat ze bij Volvo goed bezig zijn. Alleen hoop ik dat ze ook in staat zullen zijn om er goede en aantrekkelijke motoren in te leggen. Een zuinige 6-cylinder in lijn zou hem volgens mij nog aantrekkelijker maken. En dan de V90. Daarin hoop ik een moderne versie van zijn voorganger te kunnen herkennen. Al hoeft het voor mij niet zo vierkant te zijn.

svennus reageerde op: Kies maar: Lamborghini Miura of Ferrari Daytona
Daytona ! https://www.youtube.com/watch?v=c9gG5ccNiaE

gtwillem reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@junior540: ja, maar het chiptunen kan alleen binnen de grenzen van de hardware van de automaat. Kun je een automaat laten chippen? Ja. Is dat succesvol? Redelijk. Ik heb maar een paar keer gereden in een auto met gechipte automaat. Maar in principe blijven de nadelen aanwezig, zij het in licht aangepaste ergenis.

bazzelijn reageerde op: BMW's nieuwe Red Carpet-programma klinkt dubieus
@roller79: aanzuigende werking..... Turbogeblazen.....

gtwillem reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gop1: de '65' modellen hebben tot voor kort altijd deze automaten gehad. Vanwege een simpele reden: ze konden het vermogen en met name het koppel aan! De automaat is niet zozeer slecht, dan wel een beetje sloom. Maar als je op de Autobahn zit maakt dat niet zo veel uit ;-).

medemblikker reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gop1: OKE DOEEEEEEEEG

junior540 reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gtwillem: ook een automaat kun je chiptunen

turbobrick reageerde op: 13 dikke spots met een camouflagewrap
Als je niet meer weet hoe je moet opvallen met je auto dan doe je zoiets .....

jochempie reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
Ik ben geen Mercedes kenner, maar volgens mij is de grille nog die van de AMG uitvoering. Die zou ik er ook nog even uitklikken. En krijgt de auto nog wel voldoende lucht, met die minder happerige voorbumper?

turbobrick reageerde op: Maakt de BMW M235i HRE het wachten op de M2 draaglijk?
Met zoiets hoef ik geen M3 of M4 te hebben ..... Erg geslaagd.

gtwillem reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gtwillem: oude moet op de zijn... Autospel....

gop1 reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gtwillem: Niet alleen 'vroeger', maar ook van vrij recent nog, ik reed laatst in een C-klasse w204 en die had het ook. Tijdje terug in een CL65 AMG gereden en zelfs die had het. Blijkbaar is het typisch iets van Mercedes. Ik weet niet hoe dat zit in de meest recente modellen.

silver reageerde op: Kies maar: Lamborghini Miura of Ferrari Daytona
@silver: als de keuze echter gemaakt moest worden tussen de opvolgers van beide, dan zou ik voor de Ferrari F12berlinetta gaan. Lamborghini is wat mij betreft volledig de weg kwijt, Ferrari bouwt nog steeds begeerlijke auto's, Lamborghini gedrochten. De laatste die ik mooi vond was de Murcielago.

gtwillem reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
Die @autoblog stickers oude bumper (grote foto) geven toch wel een beetje aan dat dit iets bijzonder snels is...

gtwillem reageerde op: Kies maar: Lamborghini Miura of Ferrari Daytona
@mars: thanks 😉

jaccovdzaag reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@Donstil: Niet zo hé, heb een stal aan rijdende Alfa's.

silver reageerde op: Kies maar: Lamborghini Miura of Ferrari Daytona
De Miura natuurlijk! Al komt de Daytona op een goede 2e plaats. Dat design van die Miura, zo mooi dat ik dat ik van elke vierkante centimeter van het plaatwerk een CF-kaartje vol zou kunnen schieten..

gtwillem reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gop1: rechts inhalen doe je alleen in noodsituaties. Dit was er geen. Dus een actie die perfect in lijn is met het imago dat sommige Merc rijders hebben... ;-). Betreft de transmissie: zo was het nu eenmaal. Automaten waren sloom toentertijd. Ook de Audi RS6 had destijds een trage tiptronic. Ik moet er wel bij vermelden dat de automaat zijdezacht schakelt. Dus comfortabel is het zeker. Alleen niet snel. Wat dat betreft hebben ze wel een inhaalslag gemaakt. Zelfs de 'gewone' automaat is sneller en zuiniger dan de handbak tegenwoordig.

Bo1972 reageerde op: Kies maar: Lamborghini Miura of Ferrari Daytona
De Miura is een auto die de laatste jaren ontzettend snel in waarde is gestegen. En ik denk over 10 jaar is dat nog aanzienlijk hoger. De Ferrari mag de veters nog niet eens strikken van de Miura. Dit is met afstand de mooiste Lamborghini ooit gemaakt. Er zijn diverse Ferrari's waar andere spleregels voor gelden. Maar de Daytona ziet er inferieur qua lijnen spel uit. Als je ze naast elkaar zou zetten dan is deze Ferrari ineenes een sneue verschijning.

Donstil reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@Jochempie: Dat krijg je als er een Alfa gereden wordt. Dan ben je jaloers op alles wat het wel doet :)

undifined1 reageerde op: BMW's nieuwe Red Carpet-programma klinkt dubieus
@eelco74: leer wat in paketten wordt verkocht is vaak wat goedkoper dan gewoon los verkocht leer. Tegen meerprijs kun je ook vaak duurder leer als walknappa of vroeger waterbuffelleer bestellen

joostvis reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@trustmeiamanengineer: de enige kansloze in dit verhaal is die Johnny die deze 220 eruit denkt te trekken met z'n 320 bij het stoplicht. OT: Heeft deze man al een onderscheiding gekregen van koning Willem?

sacha reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
Ik mis alleen de trekhaak. Waarom zit die er nog niet onder? Of zit er een uitschuifbare onder?

scottishcarspotter2000 reageerde op: Kies maar: Lamborghini Miura of Ferrari Daytona
@abarth695: ook de brandgevoeligheid en de achterlijk lichte neus zullen hieraan meehelpen...

MAB reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
wat een jankerds ook hier, het is ook nooit goed. Heel vet gedaan dit.

sjeemsbond reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
Met deze auto ben je helemaal het mannetje...op het kamp.

alfablog reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
Eigenlijk te druk om zo hard te rijden.

gop1 reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@marc94: Je verwart S-klasse turk met IK HOEF NIET TE TANKEN turk. Die reed een oude polo.

gop1 reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@gtwillem: Rechts inhalen zou niet nodig zijn als mensen gewoon rechts blijven. En inderdaad, Mercedes automaten zijn erg traag, maar dat heeft ook wel weer een charme, het geeft een soort van grandeur. Als je gas geeft moet de bak eerst even nadenken, schakelt dan op z'n dooie gemak terug en dan pas begint er vanuit diep ergens iets te trekken. Niet handig als je een bank wilt overvallen, maar het heeft wel klasse.

Donstil reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
Haha heel goed dit, zo zou ik hem ook maken. Al die schreeuwerige poespas van de AMG versie vond ik eigenlijk nooit fraai staan op dit model, terwijl dit model zelf best een mooie auto is nu hij was ouder wordt.

9000cse reageerde op: Deze Volvo S90 Executive Royal was de dikste Volvo ooit
@ej20g: Wel, ik heb er nooit spijt van gehad dat het slechts een 2.5 met 5-bak was. De 3.0 aut. is weliswaar 0.6 sec sneller van 0 - 100 en een automaat rijdt natuurlijk comfortabeler, maar de top is met 210 km/u precies hetzelfde. Nadeel was alleen dat de 3.0 op LPG-G3 hoger lag in wegenbelasting en verzekering en dat hij meer verbruikte. Ik heb danook dat hogere koppel nooit gemist, maar ik begrijp je standpunt wel. Vergeten zal ik hem nooit; missen wel ;-)

gtwillem reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
@hondar: dat ben ik niet met je eens. Met name met een AMG. Laten we heel eerlijk zijn. Het zijn flink ordinaire auto's. Ik kan het wel waarderen maar vaak zijn de uiterlijke AMG wijzigingen een beetje protserig. Dus wat dat betreft vind ik dit juist wel een leuk project. Juist auto's als S/RS's, M's en AMG's zijn bijzonder omdat ze hoge prestaties koppelen aan een enigszins incognito uiterlijk. Als je dan de kitscherigheid ervan afhaalt, heb je eigenlijk de ideale auto. En je moet nooit pronken met een auto. Je moet er van genieten en lol aan beleven, maakt niet uit wat de rest ervan vindt.

nord reageerde op: Deze Mercedes sleeper slaapt vaster dan Doornroosje
Maak hem dan echt helemaal af en zet er een taxibordje op. Trieste verschijning, zeg..