Wie en wat is autoblog.nl

Contact
Persberichten kunnen worden verstuurd naar pers@autoblog.nl.
Tips, ideeën en suggesties kunnen worden gestuurd naar tips@autoblog.nl.

Wat is autoblog?
Autoblog.nl is de grootste Nederlandse nieuwssite op het gebied van auto’s, met dagelijks autonieuws uit zowel binnen- als buitenland. Als onafhankelijke site bieden we up-to-date nieuws over alles wat maar enigszins met auto’s te maken heeft. Sinds september 2010 waren we incidenteel ook op TV te bewonderen.

Wie is autoblog?
Autoblog wordt bestierd door een aantal autoliefhebbers in hart en nieren. Geen saaie autojournalisten. En ook hapert bij deze bloggers de spellingscontrole nog wel eens. Jawel, wij schrijven over auto’s omdat we het leuk vinden! Tegelijkertijd conformeren wij ons niet aan importeurs en advertentiebudgetten, maar aan de macht van pk’s en vermogen.

Onderstaande lijst toont een korte introductie van onze vaste medewerkers, daarnaast staan we open voor bijdragen van lezers en kan iedereen natuurlijk tips insturen.

Wie is wie:
Autoblogger: Oprichter en volwaardig newsjunkie. Speurt graag het web af naar de laatste berichten over o.a. tuning en pitspoezen. Veelgehoord verwijt is dat hij geen gevoel voor humor heeft…
Casper: Ex-columnist en sinds begin 2010 een gewaardeerd blogger. Hij schrijft en presenteert op autoblog omdat het de enige autosite is waar je als lezer nog een mening krijgt, in plaats van een gekopieerd persbericht.
Dennis: Autoliefhebber en blogger van het eerste uur. Geniet vooral van vandaag en morgen, en liet op de middelbare school het vak geschiedenis bij de eerste de beste gelegenheid vallen. Heeft daarom ook helemaal niets met klassiekers, maar dat gebrek in zijn opvoeding hebben we hem vergeven.
Dizono: ex-Lada-rijder met een bijna ziekelijke fascinatie voor de meer obscure automobiel. Durft daarom ook amper toe te geven dat de Ferrari F40 zijn absolute droomauto is.
Ikschrijfookoverautos: Wist als klein kind dat hij ooit betaald wilde worden om in auto’s rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.
Jaapiyo: BMW-rijder en F1-expert. Hij liet zich horen in de comment-sectie en is dankzij noeste arbeid opgeklommen tot scribent. Word!
Maurits: Schrijft sinds 2014 voor autoblog en heeft een gezonde liefde voor klassiekers, coachbuilding en (oudere) autosport. Hij spreekt de taal van de straat, snel en hard.
RubenPriest: Solliciteerde bij de leukste autosite van Nederland en kreeg prompt een baan! Autoblog heeft een speciaal plekje in zijn hart, evenals Aziatische auto’s (en vrouwen).
Sacha: AMG specialist en Mercedes fanboy, incidenteel blogger en backup presentator. De vrije uurtjes worden doorgebracht in Marbella en op de PC Hooft.
WillemE: Wandelende encyclopedie en vraagbaak adviseur. Hij heeft zich weten te specialiseren in het geven van adviezen voor aspirant autokopers, maakt graag lijstjes en schrijft wekelijks een special over een gewilde youngtimer.
Wouter: ex-Alfa en ex-BMW fetisjist, mede-eigenaar van autoblog en full-time medewerker buitendienst. Maakte destijds faam met zijn Alfa 147 aka Q7-killer, welke nu nog steeds wordt gevreesd op de Duitse autobahn. Wouter is tevens onze media-hoer, hij presenteert de meeste filmpjes en verschijnt maar al te graag op radio en TV om z’n kunstje te doen.

Partners
Van lijstjes tot videoreviews, samen met Autotrack geeft Autoblog wekelijks tips en adviezen over de aan- en verkoop van auto’s in alle soorten en maten. Autoblog brengt daarnaast natuurlijk het belangrijkste nieuws, ook als het gaat om de meest opvallende advertenties op deze occasionsite.

Stats
De site van Autoblog heeft een maandelijks uniek bereik van 1,2 miljoen bezoekers, dit zijn ongeveer 10 miljoen pageviews per maand. Daarnaast hebben we diverse mobiele apps, met in totaal nog eens 10 miljoen pageviews per maand.

Adres
Autoblog BV
Postbus 370
3840 AJ Harderwijk

Let op: Tips, ideeën en suggesties kunnen naar tips@autoblog.nl!

Adverteren?
Adverteren op Autoblog behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierbij gaat onze voorkeur sterk uit naar auto-gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken. Wij zijn dan ook van mening dat een advertentie een stukje toegevoegde waarde moet kunnen bieden en niet alleen als hinderlijk dient te worden ervaren. Onderbouwde bereikcijfers en andere informatie kan op aanvraag worden toegestuurd.

De invulling van onze advertentieruimte wordt verzorgd door MannenMedia.

Meer?
Lees ook onze vacatures, persberichten, huisregels en disclaimer