Laatste reacties

De laatste reacties


gulli reageerde op: McLaren van paar miljoen brandt af, niemand kijkt om
Wat sensatie betreft kun je Engeland bovenaan zetten met hun etterige paparazzi en tabloids die nog te slecht zijn om je hondenpoep mee op te ruimen.

gezondverstand reageerde op: McLaren van paar miljoen brandt af, niemand kijkt om
Al die McLaren afkrakers hierboven zijn vast fan van de muffe suffe 911 :)

duderuud reageerde op: Lezersvraag: wat is jouw favoriete automerk?
@SimonMc: Waar. Steeds meer vierpitters en voorwielaandrijvers...het is een slechte tijd voor petrolheads..

spotkoningvdaal reageerde op: Veenendaal op de pols getikt: parkeerkosten zijn te laag
Altijd al de schurft aan de geldwolven van Qpark gehad en boycot ze zoveel mogelijk! Nu dit artikel, over m’n eigen woonplaats, kom op zeg! Ga je moeder pesten! Mensen komen graag, naast winkelen, ook de boodschappen doen in het winkelcentrum, omdat het betaalbaar parkeren is. Daar heb je de auto vaak voor nodig. Als Qpark doorzet kan menig, in het centrum gesitueerde supermarkt, wel opdoeken! Maar......Wpark heeft dan gelijk gekregen en daar gaat het om, loezers!

tomceelen reageerde op: Tadaa! Hiermee gaat onze politie plofkrakers vangen
@werf76: ik hoorde een tijdje terug op de radio dat de Q7 voor spoedeisende ambulance diensten een systeem hebben die de motor 24/7 op tempratuur houdt. Mag ervan uitgaan dat deze systeempjes (€300,-) ook in deze audi's geplaatst zullen worden.

willeme reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@dedokter: Precies wat ik dacht ;-).

rovadepo reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
@coffeecup: miss andere versie want die zilvere op mp staat er al een tijdje.

coffeecup reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
@coffeecup: plus 20.000. Het plusje is natuurlijk ook een lastig teken om weer te kunnen geven in een app

r3fl3x reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
Metropolis Street Racer op de Dreamcast. Geniaal

coffeecup reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
@rovadepo: er staan er 4 op autoscout, waarvan 3 20.000.

futse reageerde op: McLaren van paar miljoen brandt af, niemand kijkt om
@dromedaris: deze zou je nochtans lekker kunnen opwarmen :-)

rovadepo reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
@coffeecup: staat er 1 voor & €7999,00 met 50000 miles toch niet duur? ( marktplaats )

rhellema reageerde op: VT1 Amerika: oh lord would you buy me, a Mercedes-Benz
@stijnvermeersch: in VT3 is het verschil 1,7 seconden

forzedesign reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
Met deze auto speelde ik vroeger, in het geel van matchbox! Het model spreekt nog steeds aan. Ik was er altijd erg zuinig op maar nu speelt mijn zoon er mee 😁...

fernie reageerde op: Tadaa! Hiermee gaat onze politie plofkrakers vangen
@focusrs1: Heb zelf een aantal jaar bij de politie in Engeland rondgelopen voor werk, de werkplaatsen gezien voor politie auto's en het is inderdaad dat ze veel sneller kapot gaan. Bakken die na 50k km uit elkaar vallen, remmen die krom staan, stuurkolomen die helemaal gaar zijn etc. Soms is wel zo dat 50% van de auto's van 1 bureau in de garage staan of niet te gebruiken zijn. Maar ja wat wil je dan, dat ze de bak eerst warm rijden voor ze volgas naar een steekpartij toe rijden? Dat ze iets rustiger over een drempel gaan als ze achter iemand aanzitten, rustig remmen voor de rotonde etc. als er iemand dood aan het gaan is? Lekker makkelijk zeiken op de politie maar loop eens een dagje mee en je populistische gel*l houdt snel op maar dat heeft de rest ook al duidelijk gemaakt geloof ik ;)

danmar reageerde op: De allereerste Alfa Romeo gaat onder de hamer
@timruesen: Iets meer. Het zou nu 67660,- pound zijn. Zie http://inflation.stephenmorley.org/

silverarrow reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@lekbak: oh, en het onderstel van een Mazda 3 kan die 2.2 diesel prima hebben.

danmar reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
@noosaheads: volgens mij kwam dat niet door meer druk maar door wrijvingswarmte dankzij de extreem hoge snelheid. Die U2 vliegt nog steeds, bizar dat dat ding maar 1 landingswiel heeft!

silverarrow reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@lekbak: Idd, zoiets probeerde je net ook al duidelijk te maken. Toch zijn er massa's mensen die gewoon 30 km per dag op en neer rijden zonder problemen, laat staan zonder extra problemen tov een benzine auto. En als enkel rationele argumenten op zouden gaan, is het ronduit onnozel om voor 5k per jaar een funauto van 8,5k te willen kopen. Dat zou pas echt een slecht idee zijn.

danmar reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
Die Opel Adam is wat zwaar en heeft een te kleine benzinetank als ik me goed herinner. Ik zou voor de Fiesta met 1.6 motor gaan. Auto is licht en heeft een geweldige wegligging en komt naar mijn idee heel dicht in de buurt van het uitgangspunt. Als je voor de Mini gaat, zou ik voor de 2e generatie gaan al zijn reparaties zoals vermeld duur want BMW en zijn ze bepaald niet issue vrij.

SimonMc reageerde op: Lezersvraag: wat is jouw favoriete automerk?
@duderuud: Voor hoelang nog.

SimonMc reageerde op: Lezersvraag: wat is jouw favoriete automerk?
@futse: Ook waar, maar zonder Mercedes, ook geen AMG. En waar trek je de grens? Zijn alle M modellen van BMW en alle quattro modellen van Audi niet merk-eigen? Brabus is iets anders, maar de AMG's staan gewoon in dezelfde showroom als de andere Mercedessen.

skinnybmw reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
Één van m’n favoriete Japanners toentertijd. De NSX zat er nog wel een stuk boven.

berkens reageerde op: Tadaa! Hiermee gaat onze politie plofkrakers vangen
Betaalt de politie (overheid) BTW & BPM over hun wagenpark? Dan kost zo'n Audi "slechts" €50.000.

tjorque reageerde op: Lezersvraag: wat is jouw favoriete automerk?
@jochen: ik wErd blij van Citroën... nu niet meer zo... jammer genoeg.

dedokter reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@hallobanaan: dat probleem heb ik met het bam logo. (Draai het maar eens 180 graden)

jpoers reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@saxoke: ik zeg ook niet dat ze heel groot zijn. Iets met aanhalingstekens. Maar wel direct een klasse hoger dan zo'n originele mini.

stationcar reageerde op: McLaren van paar miljoen brandt af, niemand kijkt om
Ik zie een filmpje van 3 seconden dus ik vind het eigenlijk een beetje gek dat er een verhaal van gemaakt wordt dat eigenlijk niemand omkijkt. Ik zie alleen een lijnbus op de achtergrond doorrijden, maar ja, wat verwacht je dan, dat die bus even stopt zodat de passagiers even goed kunnen kijken? Verder staan er ongetwijfeld allerlei mensen te gluren, maar die staan er natuurlijk niet met hun neus bovenop. Lijkt me vrij snugger. Dusss. Blijft over dat een McLaren af fikt, oké, dat is pech voor de eigenaar. Verder boeit het niet heel erg, het is geen mooie auto dus ach...

viezefreddyw reageerde op: Deze straatlegale Lotus Elise is een Cayman-killer
@rufctr01: Ja dat vind ik ook een snoepje. Eigenlijk de enige Porsche die ik best wel zou willen hebben.

lekbak reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@silverarrow: Italiaanse motoren hebben nog steeds een eigen karakter en als je een nieuwe fransoos onder de kap bekijkt zie je allemaal dingetjes die na een paar jaar los gaan zitten. Net zoals tien jaar geleden. En dat stukje over die koreanen mag je opnieuw proberen, maar dat is ook gewoon waar.

hzr reageerde op: Special: Nissan 300ZX (Z32)
Mooi Zaterdagavond artikel weer. Echt een mooie pure sportwagen. Één dingetje: ik geloof niet dat een roll bar veel helpt voor meer torsiestijfheid. Zal er wel eerder op zitten vanwege een wet om de inzittenden te beschermen als ze hem op het (niet voorhanden) dak leggen.

allesmetturbo reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@conflagration: 17" vind ik ook het mooist staan. De keuze voor set komt omdat ik bij een korte s-bochten op de standaard veren de neus wat zacht vind en de kont zich wat laat zet. Ik heb geen ervaring met de 1.8 maar zal vergeleken bij zijn mini vast niet tegevallen. Bij onze vroegere 2.0JTS ging er elke 1500km een halve liter op:0 verder wel een erg fijne auto en nooit ergens problemen mee gehad.

lekbak reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@silverarrow: Als je niet geregeld lange afstanden rijdt vervuilt je roetfilter, dure reparatie. Als je veel korte stukjes rijdt vervuilt je hele motor met de egt klep als eerste. Wederom een dure reparatie. Je turbo's kunnen trouwens ook slecht tegen dit soort gedrag. Het is ronduit onnozel om voor 5k per jaar een diesel te kopen. En dat staat nog los van het feit dat de mazda met die 2.2 veel te zwaar is in de neus. Vooral voor iemand die uit een classic mini komt. Ik kan me geen slechter idee bedenken...

dedokter reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@willeme: totaal niet. Een los blok kopen is 1. Vervolgens komt het subframe de assen electronica. En wat wel nog meer. Vaker gedaan is een vtec mod. Sterker nog hier rijden enkele van in nl. Maar onder de 10k is nagenoeg niet te doen. Sorry

silverarrow reageerde op: Autoblog advies: MINI opvolger voor 8,5k
@lekbak: Italianen met techniek van Chrysler pittiger? Fransozen met die techniek delen met Duitsers meer rammeltjes? Koreanen met Europese design chefs en styling saaier dan wat er hier getekend wordt? De jaren negentig hebben gebeld, ze willen graag hun stereotypes terug.