Dit is de zus van Nyck de Vries

Auteur: , 40 Reacties

No man is an island, maar deze vrouw is wel een Seychelle.

Seychelle is namelijk de naam van het zusjûhhhh van Nyck de Vries. Voordat je net doet alsof je niet weet wie dat is: Nyck rijdt momenteel in de Formule 2 rond en en zit in het opleidingsprogramma van McLaren. Gisteren won hij op een haar na de -briljante- feature race op Monza. In de laatste ronde kwam het echter tot een touché met kampioenschapsleider Charles Leclerc, die beiden een goed resultaat kostte.

Of Nyck ooit nog de Formule 1 haalt betwijfelen we. Daarvoor had de inmiddels 22-jarige dit jaar eigenlijk op Vandoorne-achtige wijze kampioen moeten worden in de F2. Dat zit er echter niet meer in en of de Sneekenaar volgend jaar nog een kans krijgt valt te bezien. McLaren heeft in de F2 ook nog een andere protegé rondrijden in de vorm van Nobuharu Matsushita. Qua talent slaan we ‘Nobu’ iets mínder hoog aan dan Nyck, maar de Japanner pakte dit weekend wel zijn eerste pole in de F2, dus een complete koekenbakker is het ook niet. Daarbij heeft Matsushita de steun van Honda. Als McLaren doorgaat met de Japanners kan dat natuurlijk in zijn voordeel spreken.

Enfin, terug naar Seychelle, want daar gaat dit bericht immers over. Wij stellen ons voor dat ouders de Vries zo’n 22 jaar geleden op vakantie in de Seychellen waren en…nou ja, je begrijpt waar dit naartoe gaat. Dat verklaart wellicht de aparte naam van Seychelle. Seychelle, of ‘Seys’ zoals Nyck haar pleegt te noemen, is een jaar jonger dan haar broer en geniet aan haar Instagram-account te zien van het leven. Olifanten knuffelen, owneren op de croquet-baan (veld?), skiën, jetskiën, zwemmen in St. Tropez of op een bootje hangen aan het Como-meer, je kent het wel.

Publicatie Sportnieuws linkte Seychelle ooit aan Max Verstappen, maar we gaan ervan uit dat dit slechts roddels zijn om kliks te genereren. Wij van autoblog houden ons uiteraard verre van dat soort praktijken. Maar goed, je hebt dus nog kans. Rustâââg…40 reacties

Leuke meid hoor. Er mag wel wat meer eten in.
@berlinetta: dit zegt imo wat over je eigen ‘bouwwerk’.
@tttijn: Als er bij stond dat ze 14 jaar was had ik het ook geloofd. Dit is een kind, geen vrouw
De zus van Nyck de Vries is lelijk. Objectivering is een ding, kom er maar in NRC.
@PeugeotGTI: lelijk?, pearle overwogen?
Nou, bedankt voor de informatie. Ik dacht dat de IAA er weer aan kwam en de komkommertijd daarmee ten einde was…
Leuk geprobeerd de eerste alinea, maar Nick de wie?? Alsof het voorzich spreekt dat we hem hier allemaal moeten kennen.. Er zijn ook “autoliefhebbers” die de F1/2/3 niks interesseert
@2505: hear hear!
@2505: kende ‘m ook niet en zij is ook totaal niet boeiend. Hoofd is gemiddeld ok, lichaam is gewoon van een slanke meid. Niks boeiends.
Leuke dame, jammer van die debiele naam….
@trustmeiamanengineer: Inderdaad… Zeker icm ‘Nik’. Beetje zoals Bassie en Adrianus Roderickus Magnificus Aecrobaetis van Aerdenhout tot Jonckheer van Vlaermingen de IIIe…
Te dunne beentjes, te weinig tiet.
Dacht altijd dat jullie dit soort instagramdingen altijd op Apparata zetten. Nog even en elk iedereen die ooit autosleutels heeft vast gehouden krijgt een artikel op autoblog.

Magere truus..
@kalslasie: alleen de bovenbenen zijn iets te dun, voor de rest prima.
Schôn durske.
Zouden dove mensen weten dat een scheetje geluid maakt?
Sorry als ik misschien een beetje zuur overkom maar, lekker boeiend dit..
Prima te waarderen op de zondagmiddag.
Toen Nyck aan tafel zat bij peptalk heeft hij dat telefonisch geverifieerd bij Max. Staat vast wel op YouTube. Was niet waar geloof ik.
Seychelle? OMG, wat een naam, klinkt een beetje zoals Shelly van kassa 3
Kom op autoblog. Gaan we zometeen van elke coureur in de wereld die een zus heeft daar een artikel overplaatsen. Kansloos
Nou Freddy doe je best!
@lekbak: Ik moet eerlijk toegeven dat ik even oversla.
Prima volspuitgezicht! :-P
@venividivici: zielig type!
@schreute01: Krampachtig figuur!
@venividivici: er lezen hier misschien nog kinderen mee! Ouwe smeerlap!
@sanderm3: Haha lekker boeiend 😂
Ach ik heb ze minder in mijn boekje staan. Ze mag best langs komen voor verdere kennismaking.
Mooie vrouw die wel pap lust van de jetset.
@tarquesh: Pap van de jetset boys 😜
Olifantenknuffelen is niet oké.
Mensen die een olifant als toeristenattractie beschouwen tellen voor mij niet mee.
Lillik wijf.
Als jullie ze niet hoeven wil ik er wel een leuke tijd mee beleven! Knappe griet!
Instagram aandachtsh**rtje. Oppervlakkig en nogal magertjes. Niet mijn voorkeur.
Die wil ik wel sausen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).