RIP: sexy Russische motor-babe is niet meer

Auteur: , 54 Reacties

En dat maakt ons verdrietig.

Een triest bericht bereikte ons vandaag uit Rusland, via de Britse kwaliteitspublicatie The Sun. Olga Pronina, onder haar volgers op Instagram beter bekend als ‘Monika’, is gestorven tijdens een ongeluk met een motor in Vladivostok.

De 40-jarige vrouw genoot bekendheid in de wereld van @dizono omdat ze een hete bikerchick was. Op Instagram plaatste de 40-jarige regelmatig foto’s en video’s van haar stunts met motoren, waarbij ze doorgaans schaars gekleed was. De Instagram-pagina in kwestie is inmiddels uit de lucht gehaald.

Olga zocht regelmatig het gevaar op, door bijvoorbeeld op hoge snelheid overdwars op de motor te gaan zitten terwijl ze een drankje dronk met een rietje en dat soort capriolen. Onlangs waarschuwde ze haar volgers nog dat ze niemand zou aanraden haar acties te kopiëren:

“By the way, doing 250kmph and holding one hand is very uncomfortable. I do not recommend. But I got my adrenaline dose.”

Helaas kan je doorgaans maar ‘zo vaak’ het gevaar opzoeken voordat het je een keer duur komt te staan. Dat neemt niet weg dat de dood van Olga tragisch is. De parttime kapster laat een kind achter.54 reacties

De dood van 13-voudig wereldkampioen Angel Nieto lijkt mij nieuwswaardiger…
@retetikker: helaas weer een grootheid gestorven
@retetikker: En hij heeft vast wel eens in een auto gezeten dus dan mag het hier gepost worden.
Wat een non nieuws verder trouwens van die zogenaamde “Biker Chick”.
@retetikker: allebei niet echt, aangezien dit een AUTOblog is.
@stfu: Ze reed op een BMW motor dus Autoblog waardig!
@stfu: Dat is waar, maar als dan af en toe de uitstap wordt gemaakt naar tweewielers zie ik liever dat het gaat om een berichtje over een legende als Nieto dan over zo’n aandachtsgeil vrouwtje dat met haar gevaarlijke en domme gedrag nu een dochter achterlaat.
@retetikker: 13? 12+1, zoals hij er zelf altijd naar refereerde uit bijgeloof ;-)
@Edge: maar dan wel zonder helm op een quad gaan rijden…
@retetikker: nooit van gehoord.
@retetikker: wie is dat?
@retetikker: pfff, zeker triest. Geheel toevallig was ik daags voor het ongeval nog voor een opdracht bij zijn grootste rivaal in de 50cc klasse op bezoek, Neerlands eerste motor-wereldkampioen, Jan de Vries. Zo verliest de motorwereld weer een grote naam, meer dan met deze dame die mijns inziens om de verkeerde redenen bekend genoot.
Gelukkig had ze nog wel d’r helm op
@str8six: nou had ze hem maar opgelaten op die laatste foto’s, ik heb knappere Russinnen gezien..
@bmwfreak038: voor 40 jaar ziet ze er prima uit…..ver boven het gemiddelde in NL
@str8six: dat kun je van Angel Nieto niet zeggen…
Op zijn minst nominatie voor een Darwin award?!
@p993:
Als ze al een kind heeft ? Zoek jij ff op wat een Darwin award inhoudt voordat je onzin post.
@amghans: Zoek dat lekker ff zelf op voordat jíj onzin post.
@silverarrow:
Ah, nog een semantisch gemankeerde. Zie hieronder.
@amghans: Ah, een slechte verliezer. Als je iemand wil corrigeren op regels voor de Darwin award, zorg dan eerst dat je die regels kent. En probeer het vooral niet goed te lullen door er je eigen beperkte visie op los te laten. Over een “kunstmatig construct” gesproken. Man, man, man…
@amghans: Ik zal Wikipedia even voor je citeren: “The Darwin Awards are a tongue-in-cheek honor, originating in Usenet newsgroup discussions around 1985. They recognize individuals who have supposedly contributed to human evolution by selecting themselves out of the gene pool via death or sterilization by their own actions.”
@edge:
Je begrip van het engels is kennelijk niet helemaal up to scratch. Als je al een kind hebt, heb je jezelf dus niet tijdig uit de genenpool verwijderd. En kom je dus niet meer in aanmerking voor een Darwin award. Snappez-vous ?
@amghans: Met mijn Engels is niks mis, maar met mijn bronvermelding wel. Sorry! Ik had wellicht beter de website van de Darwin Awards kunnen linken. Op deze pagina leggen ze haarfijn uit dat iemand met kinderen niet automatisch niet meer in aanmerking kan komen voor een Darwin Award http://darwinawards.com/rules/rules.children.html
@edge:
Een nogal kunstmatig construct, dat voorbij gaat aan de etymologie van het begrip. Dus ik houd m’n stelling staande.
@amghans: En als je nog wat verder doorscrollt op de Engelse wikipedia, zie je dat het niet uit maakt of genomineerden eerder al nakomelingen hebben geproduceerd. Kun je een hoop moeilijke woorden gebruiken, maar dan blijf je een oppervlakkige spuitelf die de klok heeft horen luiden, maar niet weet waar de klepel hangt. En nu mag jij bedenken wat je met jouw “stelling” mag doen.
@silverarrow: Snappez-vous?
@amghans: dat wist ik niet, iets vriendelijker commentaar mag ook volgende keer…!
Aantal likes bekopen met je leven….Triest
Ik vind het erg vervelend voor haar vrienden en familie. Maar het is als ik dit mag geloven niet zo’n verassing.
@pomoek: wordt ze gecremeerd?
@volvoturbo: scherrrrp
Gelukkig hebben we de foto’s nog…
Wie??? Juist, geen nieuwswaarde
@v8t6t5: voor jou is het dat misschien Niet nee maar ik volg(de) haar op instagram,
Dus voor mij is het wel nieuwswaardig.
@vtechlover: Ah gut, mijn oprechte deelneming dan voor jou. Maar kom op, straks kunnen we elk ongeval wel gaan melden hier.
@v8t6t5: ik vind het op zich wel goed van de redactie dat het ons nog eens laat zien dat niemand onkwetsbaar is en dat dit de gevolgen zijn als je gaat lopen kutten op de weg. Of dat nou op de motor is of in de auto.
@gulli: Dus nu gaan we elk ongeval melden?
@v8t6t5: nee, alleen als het een lekkere chick is. Het enige wat mij interesseert zijn auto’s en lekkere chicks……dus als deze twee topics op autoblog komen…..prima !
Tja, ik hou van motoren, van schaars geklede vrouwen en van vrouwen op motoren. Maar je moet gewoon normaal doen als je op zo’n ding zit, en fatsoenlijke veilige kleding dragen.
@trustmeiamanengineer: gelukkig hoeft dat helemaal niet. Gelukkig mag iedereen dat voor zichzelf weten…
@trustmeiamanengineer: Een motor is op zich al onveilig genoeg… En je weet dat veel mensen meteen het oordeel hebben “ach ja motorrijder” of “Tja roken he” of “ja hij rijdt vaak te hard” of “ja hij was altijd al zo onhandig” of “tja met punniken prikte die vroeger zelfs in zn vinger”.

Oordelen zijn het ergste, deze mevrouw kikte er op en dacht dat ze het voldoende beheerste. RIP
@trustmeiamanengineer: je moet normaal doen, ja vooral in Rusland…..in het verkeer …..laat me niet lachen.

Een pintje drinken op je moto tegen hoge snelheid is allemaal wel gezellig enz, maar hoop dat dat allemaal niet op de openbare weg gebeurt. Je mag dan wel lekker zijn enzo, maar als je zo’n toeren uithaalt terwijl je mijn vrouw en kinderen inhaalt heb je het zitten!
Tot de foto’s zonder helm en met die lel van een tattoo op haar arm in beeld kwamen dacht ik “best aardig” Daarna werd het minder. Bij de eerste reageerder dacht ik eerst een andere gebruikersnaam te lezen, scheelt 1 lettertje ;-)
@milan0: 😂😂
Op de Russische tv lieten ze gewoon beelden zien van na de crash. Ligt zij daar op de grond met een doekje erover, haar been nog in een onnatuurlijke houding. En vervolgens zien je gewoon allemaal auto’s passeren. Zag er heel bizar uit
@87sandyd: ik heb het ook even gezien. Daarnaast hadden ze gemeld dat Olga ten tijde van de ongeluk een selfie probeerde te maken.
@e550: russen en selfies…
40 jaar oud? Als ze 28 was had ik het ook geloofd. Mooi vrouwtje was het. Maarja, ook niet zo handig om je zo op de motor te gedragen…
@lekbak: diet een sporten doet wonderen. Helaas doet 95% van de vrouwen rond de 40 dat niet, gevolg: of geen reet of een dikke reet
@e550: aanleg is ook een dingetje hoor. Als je er zo uit ziet op je 40e heb je echt je genen mee.
@lekbak: daar heb je inderdaad een punt. Voor de een is het wat makkelijker dan voor de ander.
Nondeju wat een double bagger!
Zonde van de motor! Rip BMW

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).