Dit is de Girls & Legendary US-Cars kalender voor 2019

Auteur: , 24 Reacties

Jaaaaaah, daar is 'ie weer.

We hebben dit jaar nog veel te weinig aandacht besteed aan kalenders met babes. Deels komt dat door maatschappelijke ontwikkelingen. Zo is een van de B+ inzendingen van vorig jaar, namelijk de Stahlgruber Werkstattkultur Kalender (de naam alleen al, schmöllen), snoeihard voor de me too-bijl gegaan. Er is dit jaar wel een nieuwe kalender, maar in plaats van babes staan daar nu auto’s op. Ja, daar kunnen we natuurlijk helemaal niks mee bij Autoblog.

Gelukkig houdt fotograaf Carlos Kella voorlopig stand en viert hij dit jaar zijn 10-jarig jubileum als babekalender-maker. De Duitser komt uit Hamburg en daarom is het geen verrassing dat hij een fascinatie heeft met het land van de Hamburger. Zoals elk jaar staan zijn foto’s in het kader van de combo vrouwelijk schoon plus Amerikaanse oldtimers. De verzameling auto’s bestaat dit jaar onder andere uit een Auburn Boattail Speedster 851 uit 1969, een Studebaker Avanti uit 1963 en een Cadillac Fleetwood Series 75 uit 1939. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de nodige muscle cars vertegenwoordigd.24 reacties

Wat maakten ze vroeger toch toffe auto’s. Wat een sledes. Ondanks dat het voor geen meter rijd, zie ik dit toch wel graag. Beter dan de 308-jes en Golfjes van deze tijd.
@autojunkiexl: ligt eraan wat je zoekt in het weggedrag, als je lekker wil cruisen, zonder bochten van meer dan 10 graden, dan zijn dit de perfecte wagens. Ikzelf stap na een lange afstand lekkerder uit een Amerikaanse klassieker dan uit een modern leaseblik. Voor het oog is die oude meuk absoluut een genot natuurlijk.
@autojunkiexl: Zonder crashtest, voetgangersveiligheid en windtunnel geteste aerodynamica is een auto inderdaad wat mooier. Het geeft de ontwerper namelijk wat meer vrijheid.
@autojunkiexl: (de dames van) nr 15 en 16 zijn zeker beter dan ‘n 308, om naar te kijken 😆
Zozo
Daar zou ik wel de onderhouds beurt van willen doen inclusief poetsen😏
Mijn type kalender! 😍😍😍

Iemand een idee, wat de roze cabrio zou zijn?
@toyotafortuner: ford thunderbird?
@toyotafortuner: 1957 denk ik?
@toyotafortuner:

T-bird ..
(Oja oja .. stom van mij) ..
@lincoln: inderdaad. Stom van mij. Thnx kerel!
@toyotafortuner: Dat mag u tegenwoordig niet meer zeggen. Misschien voelt Lincoln zich vandaag een vrouw en morgrn een helicopter.
12 maanden… 18 foto’s… Hmmm…
@sntial: kijk naar de nummers in de hoek. Week nummers dus waarschijnlijk 52 foto’s ipv 12
Gelukkig zijn het hoge resolutie foto’s….
@ikleesookoverautos: Ja, gelukkig wel, anders zou het niet opvallen dat sommige moppies er gewoon opgesoept (lijken te) zijn ….
Mooi hoor! Leuke auto’s ook
Ik dacht dat ik misschien te verblinden was door de dames, maar ook bij de 2e keer scrollen door de foto’s zie ik geen Studebaker Avanti…
@dizono: psst…we hebben niet alle foto’s. Niet doorvertellen. Wat echter nog meer bizar is: de avanti komt niet voor in ons hele archief!
@jaapiyo: eeuwig zonde, meesterwerk van Loewy. Heb ik toch mooi een kans laten liggen…
@jaapiyo: hopelijk kan ik in 2019 een ‘bijdrage’ leveren door er eentje te spotten op een meeting. Helaas kom ik Studebakers nauwelijks tegen op de meetings
Mooi en leuk onderwerp, slechte foto’s
Welke girls? Serieus pas naar kunnen kijken nadat ik de foto serie voor de derde keer doorbladerde… Wat ee n wagens!
Ik hou best wel van dat klassieke pin-up uiterlijk. En een beetje vlees is ook niet verkeerd, hoewel ik een mooie slanke dame zeker wel kan waarderen, zolang het maar niet de boulimia nadert.

Zijn deze afbeeldingen ook met meer dan 320×480 pixels te vinden?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).