Honda Ridgeline airbag incident

Auteur: , 6 Reacties

Een oplettende lezer kwam met een filmpje waarin gesuggereerd wordt dat de airbags in een Honda Ridgeline vanzelf afgaan. De bestuurder is bezig een filmpje te maken voor zijn review en uit het niets, zonder ergens tegenaan te rijden, gaan de airbags af. Ik twijfel wel over de echtheid want het blijft onduidelijk te zien wat er nu exact fout gaat...

Bekijk het filmpje hier,
met dank aan Dekster voor de tip!6 reacties

“Het blijft onduidelijk te zien wat er nu exact fout gaat…”

Dat is het hem nu net!Niets gaat fout!Dat is toch de bedoeling geweest van dit filmpje?laten zien dat er niets fout loopt?

Daarbij, fake, ik weet het niet.Maar ik weet wel dat een “gewone” airbag (merkafhankelijk waarschijnlijk ) al een 250 EUR kost, laat staan zo’n gordijnairbags…Dus ik denk niet dat je zoiets gewoon voor de lol laat afgaan.
Je begrijpt het volgens mij verkeerd, ik bedoel met “het blijft onduidelijk te zien wat er nu exact fout gaat” dat je in het filmpje niet erg duidelijk kunt zien dat ze openspringen… En het openspringen is wat er fout gaat.
ik kan dat fimlpje niet bekijken. kan iemand helpen???
ik kan hem ook niet afspelen
een fout in quicktime zegt ie
maar ik hoor het geluid wel
nouja jammer dan :)
Misschien de nieuwste versie van QT downloaden ( http://www.apple.com/quicktime ), bij mij werkt ie goed…
bij mij gaat die niet :s

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).