Video: Nieuwe Toyota Prius lost hippie probleem op

Auteur: , 33 Reacties

Bij Toyota zijn ze er eindelijk achter gekomen dat niet auto's, maar mensen de grootste vervuilers zijn! En daarom komen ze binnenkort met de revolutionaire Toyota Prius Solution op de markt. Een auto waar je slechts 1 ritje in kan maken.

Hoe deze Prius werkt? Je stapt in en krijgt vervolgens een spies door je hart en longen geboord. Dat lost direct een heleboel problemen op, want er is immers een vervuilende hippie minder op de aardbol.

Op de redactie hebben we inmiddels ook een uitnodiging liggen van Toyota om ermee te gaan rijden. We zijn er nog niet helemaal uit wie we gaan sturen. Misschien dat een van jullie interesse heeft? Suggesties?

Met dank aan Jan voor de tip!33 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nee joh, daar wil ik nog niet dood in gevonden worden! Oh wacht…
Zal het alvast maar zeggen; ik wil niet.
@norge: Inderdaad, als dit filmpje ‘groene humor’ is, stop die dan maar meteen ergens waar de zon niet schijnt; wat een flauw onzin zeg. Over ‘niet dood in een Prius gevonden willen worden’ gesproken ;)
Wat is de carbonfootprint bij de productie van een Toyota Prius? Hoeveel fossiele grondstoffen is in een auto eigenlijk verwerkt?
Je vermoord jezelf al van binnen door in een Prius te stappen.. Daar is geen spies voor nodig..
Klinkt als een goed plan! Save the world, kill yourself!
Kom maar Greenpeace boomknuffelaars, ik wil jullie wel aan een proefrit helpen!
Stuur de degene maar die verantwoordelijk zijn voor de fiat multipla en bmw 1 :)
@redbeams:

Stuur degene ;)
Ze zouden dat systeem beter kunnen verwerken in de stoel waarop zo’n hypocriete hippie zit tijdens het afronden van de koop bij de verdeler.
Ik ben voor, laat al die hippies maar instappen
All hippies on board!!!
hahaha heeft wouter hier dan geen tijd voor?
hehe jullie hebben een artikel van mij op hun blog gezet :-) :-D
@Jantje_555: wat zeg je?
@rotarypowah: ik kwam toevallig dat filmpje op een avondje YouTuben (wat doe je anders met dit weer) en is dan leuk om zien dat ze dat ene filmpje dat je hebt doorgestuurd ook op de homepage zetten. Geeft net hetzelfde gevoel als een complimentje krijgen :-)
@Jantje_555: oh ja. Ik snapte het even niet door ‘artikel van mij’ en ‘hun blog’. Net alsof jij het had geschreven en dat autoblog het dan weer ergens anders geplaatst zou hebben. ;)
Stuur Koos Spee, en heel gauw!!!
@dieselzuigt: haha 1
Waar moet ik me aanmelden?
Wil graag mijn ex opgeven voor een proefrit.
Suggesties ? Ga je ons nu vragen wie we dood willen?
Beetje een final solution als je het mij vraagt…
Sjongejonge, wie verzint nou zoiets achterlijks en doms en gaat er ook nog tijd insteken voor zon heel filmpje.
@jordy14: Ik vermoed iemand van rond de 14.
@jordy14: je vader rijdt blijkbaar een prius, zo verdedigen dat toy of the Asians
@Jantje_555: nee, ons pap rijd geen prius. Maar wat ik wil zeggen is, waarom zou je uren stoppen in zon onnozel project. Met die uren kun je toch beter wat anders doen. Maar als ik dat wil zeggen krijg ik meteen reacties van je vader heeft een prius. Wie is hier nou volwassen?
the-budel-guy via iPhone app
moet de Pannamera hybrid van JP niet vervangen worden die is toch al zeker 2 hele jaren oud volgens mij.
Wie er als eerste in moet? Het voltallige personeel van de Toyota fabriek(en) waar ze die dingen maken natuurlijk!

Harakiri FTW!
Weet nog wel een rijschool die een nieuwe auto zoekt..

die hippies moet je natuurlijk al voor het halen van hun rijbewijs afstraffen..
Echt zielig. Zeker weer een poging van GM of Chrysler om Toyota onderuit te halen. Net als met het zogenaamd blijven hangende gaspedaal. Daar was ook niets van waar. Ik zie er wel een rechtszaak in voor Toyota.

Maar dit hoort toch op Groen7? Gaat toch over een Prius? Ohhh, dit gaat over afkraken van de Prius dus hoort het wel ineens hier op de gewone Autoblog.

Suggestie: Halve redactie van Autoblog een testrit laten nemen. Misschien komt er dan wat nieuw bloed in de redactie die niet zo “anti groen” is. :P :p
Jij kent the Onion niet? Het satirische nieuwsnetwerk? Niet achter elke boom schuilt een vijand… Lach er eens mee, joh, is veel beter voor je humeur!
@sir_smokalot: Neem aan dat je het tegen mij heb. ;)
Er wordt niets anders dan gez..kt over de Prius. Hier op Autoblog en en elke andere media. En 99% is gebaseerd op leugens: Accu’s zijn vervuilend, gaan na 2 jaar kapot. Prius drinkt meer dan een BMW M, Hummer is schoner, enz. Na jaren van zichzelf bewezen te hebben wordt de Prius nog steeds met onzin opmerkingen overladen. Als de hele media nou eens normaal zou doen over deze goeie auto ipv hem constant afkraken, dan zou ik misschien om hebben kunnen lachen. Kijk eens naar reactie’s hier als het over de Prius gaat. Allemaal onzin door verkeerde of geen informatie/kennis. Waarom verkoopt hij niet tweedehands? Precies. omdat iedereen denkt dat je na 6 maanden de accu’s voor 100.000 euro moet vervangen en hij 1 op 3 rijdt. :(

Sir_Smokalot: Laat Autoblog maar eens de eerste zijn met een goed informatief artikel over de Prius. Het feit dat er bv maar 2x een accupakket vervangen is in NL in al die jaren. En dit omdat deze 2 auto’s beide meer dan een jaar hadden stil gestaan. Het feit dat een verbruikt van 4,6 L/100km als gemiddeld over 30.000 km gewoon te halen is in een full optie Prius. Het feit dat hij in zijn klasse gewoon een goeie auto is.

En Nee, ik ben geen Toyota dealer. Ik ben gewoon erg tevreden over mijn Prius. Alweer de tweede die ik bezit.
Uiteraard :) En volgens mij is de Prius vast een prima auto, anders werden er niet zo veel van verkocht, maar ik zou m alleen zelf nooit kopen. Kwestie van smaak. Dit soort video’s is gewoon leuk voor de fun, neem t gewoon met een korrel zout..
-edit: nutteloze bijdrage-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).