Pagani Huayra teaser numero drie is live!

Auteur: , 36 Reacties

Het begint een wekelijks terugkerend ritueel te worden: in een marketingmove die sterk doet denken aan wat voorafging aan de onthulling van de Lamborghini Sesto Elemento, komt Pagani elke week (1,2) met een vers teaserfilmpje van hun nieuwe supercar, de Huayra (formerly known as C9). Zeven dagen zijn er verstreken, en dus hebben we deel drie voor jullie.

En wat krijgen we dit keer door het (Argentijns-)Italiaanse concern voorgeschoteld? Meer van hetzelfde eigenlijk: gelikte closeups, dit keer van uitlaat, velgen, Pagani-badge, enzovoort, enzodoor. Het begint al met al wel een beetje op een legpuzzel te lijken; zijn er lezers met tijd teveel die alle getoonde onderdelen eens naast elkaar kunnen zetten voor ons online Huayra-bouwpakket? FILMPJE!

PS: van de Lambo kregen we zes teasers, zou dat betekenen dat Pagani ons in totaal negen (C9) stuks gaat geven? Update: nee dus, we schijnen er nog twee te krijgen voor de officiƫle onthulling.