Crashvid: Ken Block jaagt zijn Ford Fiesta de boom in

Auteur: , 37 Reacties

Amerikaan achter het stuur, bloed aan de muur? In ieder geval lag de nieuwe Fiesta van Ken Block niet helemaal lekker op het zand in Portugal.

Het is ook wel wennen. Had Ken vroeger stadions tot zijn beschikking, met ruim uitzicht op het parcours. Soms was het zelfs een oud vliegveld of ander industrieel complex met nog veel meer mogelijkheid tot uitwijken. Vanaf dit jaar moet meneer op smalle Europese gravel weggetjes zijn ding doen. Zit je er een paar centimeter naast in een bocht dan heeft dat grote gevolgen.

De crash vond plaats net voor de start van de WRC rally in Portugal. Die slaat Ken Block dus even over. De Fiesta RS WRC is aan zijn verwondingen overleden. Ken Block en zijn navigator Alex Gelsomino hebben het er met wat kneuzingen en schrammen vanaf gebracht. Bekijk de video op autojunk.nl.

Met dank aan Niek voor de tip!