The Game heeft een ‘lederen’ Ferrari F430 van Dartz

Auteur: , 39 Reacties

The Game (Het Spel - red.) kennen we hier vooral van zijn Panamera-fetisj. De rapper rolde tot voor kort in een witte met rood velgspul, die er na een goudbehandeling ZO uitziet. Het vergaren van bakken geld staat immers niet gelijk aan het toenemen van smaak. Nu heeft hij echter een nieuw speeltje: een Ferrari F430 met een wrap van leer.

Zo trots als een hond met zeven lullen AK 47’s kondigde hij het nieuws aan via een tweet: “Just spent all my show money (200K) on a leather Ferari 430….. Cash !!!! Maybe I’ll regret it tomorrow.. M”. Inclusief een kapotgefilterd Instagram-fotootje waarop hij met een AK47 voor zijn lederwrap poseert. Gangsta.

Maar lederwrapjes, is dat niet de specialiteit van een bedrijfje genaamd Dartz? Klopt. De wrapafdeling van Dartz in Monaco heeft deze F430 in 2011 voor MS Motors van een zwart lederomhulsel voorzien, gemaakt van echt leer en vinyl. En daar had The Game met gemak 200.000 dollar voor over die hij in Cannes bij elkaar heeft gewrapt. Ehh.. gerapt.

Niet lang daarna snoerde hij alle hat0rz en disbelievers de mond met de volgende tweet, ook nu weer voorzien van een Instagram-pixelverzameling: “Just in case I was playing about coppin the leather Rari…… I wasn’t ! Hand over my keys french homie….”

En hier werd dan eindelijk achter het stuur gekropen. Omdat het Cannes.

Trouwens, ligt hij HIER nou naast een gouden Aventador? Wordt Lambo’s vlaggenschip soms het Golfje onder weelderige rappers?