Audi A5 Coupe

Auteur: , 12 Reacties

Er was een tijdje sprake van de komst van een Audi A4 coupe, misschien hebben we iets gemist maar dit model zal hoogstwaarschijnlijk A5 gaan heten... Via flauwekul.com werden we gewezen op een aantal afbeeldingen van de Audi A5 op de website van het duitse Autobild.


Of het bericht van Autobild serieus is zullen we moeten afwachten. Mocht het waarheid worden dan zal de A5 pas in 2007 worden gelanceerd. De wagen moet de competitie aangaan met de Mercedes CLK en de BMW 3-serie coupe. Met de A5 is het de bedoeling dat Audi weer een echte opvolger heeft voor de Audi 80/90 series, die destijds erg succesvol waren.

UPDATE: actuele informatie over de AUDI A5 (klik hier).12 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Prachtige auto!!! Eindelijk concurrentie voor de 2 duitse eliten(bmw en mercedes)
Greetz….Le Man
ja.. Hij is dik.. maar doe mij maar de nieuwe Audi A3 Cabrio.. Audi is goed bezig !!
AudiFanVorden
Hoe bedoel je eindelijk concurrentie voor de 2 duitse eliten?
Laat bmw en mercedes maar eens fatsoenlijke autos bouwen
AudiFanVorden
Hoe bedoel je juist audi concurrent voor hun? WHHAHAHHAHA laat me niet lachen … ja zeker een skoda vs bmw hahaha t s gewoon een skoda.. laat audi s normale autos maken en geen menseters met die 50 meter grill van hun.. en dat noeme ze design:S tjaa als je debiel bent jaah dan geloof je alles graag AudiFanVorden.. en daar bedoel ik JOU mee.. audi s gewoon een auto voor de normale man niet meer niet minder.. dat s hun doelgroep ook
bmw en Benz zijn voor de meer draagkrachtigen
Audi A4 3.0TDI rijder
Copy van de Alfa GT! Maar ziet er strak uit!
Damn wat een Geile bak…..
deze overtreft bmw en benz met kop en schouders….. deze Ruled gewoon
wordt tijd dat audi weer met een middenklasse coupe komt, dar is het merk toch groot meegeworden. Mercedes had nietlater kunnen komen met de nieuwe C, de verkoopcijfers waren daar anders niet meer om over naar huis te schrijven. Aber die Audi karre ist wirklich der hammer, so zu sagen…..waarschijnlijk alleen veels te duur voor de gewone man……(en zeer zeker voor de simpele ziel die geeneens hele zinnen kan formuleren, maar toch graag wil pronken me`t het moeilijkste woor uit `n woordenschat: draagkrachtig. zou die weten wat het betekend?)
Laat me niet lachen dat de beoogde doelgroep van Audi de normale man is. Volgens mij is het concern Volkswagen daar op gericht. Wanneer je jouw ongenuanceerde doch oliedomme opmerking negeert, zie je dat de auto’s in het topsegment door gerenommeerde magazines en opiniepeilers de auto’s van Audi de auto’s van BMW en Mercedes overtreffen. Zou je je in kunnen denken dat de mannen van BMW, Audi en Mercedes aan dezelfde tafel onderhandelen over hun manier van marktaanpak? Hoe zou het toch komen dat de prijzen nagenoeg aan elkaar gelijk zijn, zou het toch verder gaan dan pure concurrentie? Als je dat in 1 keer allemaal kan verwerken, zou ik dat knap vinden van je.

Dit bericht schrijf ik nog op dezelfde site waarop staat dat de Audi S6 de BMW M5 verslaat. Doe eerst eens iets research voordat je iets zegt!
Wacht maar af tot je het interieur van de nieuwe C-klasse ziet en dan zal iedereen beseffen dat Audi de maatstaf is kwa kwaliteit want het interieur komt echt heel goedkoop over…
hahahahah en toen kwam BMW met de 3 serie coupe….
Auto ziet er goed uit, maar heeft wel iets weg van een uitgerekte tt met andere achterkant maarjaa.. Als hij net zo goed rijd als de andere rs is het perfect product. Maar de r8 blijft tot nu toe meesterlijk!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).