Aston Martin Miata of Mazda MX-5 Vanquish

Auteur: , 28 Reacties

Wat doe je als je geen Aston Martin kunt betalen? Dan hobby je er toch zelf één in elkaar.

Als je heel erg dronken bent dan zou je je kunnen vergissen en denken dat deze Mazda MX-5 daadwerkelijk een Aston Martin is. De creatie heet AMX07; de MX staat voor MX-5, 07 verwijst naar zowel James Bond als Aston Martin. Leuk he!

Alleen de voorkant wordt overigens aangepakt met panelen van fiberglas en koplampen die van Smart afkomstig zijn. Voor een kleine 5000 euro kun ook jij deze zomer in een Aston Martin rijden, mits je al een MX-5 in bezit hebt.28 reacties

mooi lache man met zon ding prachtig gemaakt
lijkt op zo van die plastic kinderwagentjes die je bij een autodealer in het speelhoekje terug vind
Kijk, dat een paar Poolse plaatwerkkunstenaars laten zien wat ze kunnen door een alledaagse kampkar om te bouwen tot McLaren SLR, daar kan ik begrip voor opbrengen. Ik kan er zelfs bewondering voor hebben, want het getuigt daadwerkelijk van creativiteit.

Maar lieden die veel geld uitgeven om hun Mazda MX5 vol te hangen met stukken plastic, in de hoop dat ze er hun slechtziende buren mee de ogen kunnen uitsteken, daar heb ik alleen maar medelijden mee. Gretvrrdrie, wat zielig is dat!
Mercedestuner
VET
maar dan wel met een stomme 1.8 of 2.0
Nee he… Net toen ik dacht dat ‘tuners’ niet dieper konden zinken…
Gino
Hoe kansloos kun je zijn…

Doet me denken aan de oude 911 ombousetjes voor de eend…
@ Gino, waar haal je dat nu? :D
@ RedNas .. die nissan is nog wel ok vind ik ..
beetje jammer dit
triest als je ’t koopt…maar je hebt wel erg veel humor als je dit bedenkt:P…
ik verwacht der dan wel een v12 geluid uit. dat ding met ze 1.8 haha
Een MX-5 is prachtig. Een Aston Martin is prachtig. Een Aston Martin Miata of Mazda MX-5 Vanquish is petank vree lellek!
petank vree lellek = nochtans erg lelijk
Die van Dekster is petank vree schoon, daar heb ik wel goesting naar. Haha, mooi dat Vlaams, echt hoor meen ik, met alle respect.
Dat is die MX-5 van twee weken geleden toch Dekster? Schitterende velgen ook.
astron martin fan
leuk om mee te beginnen
Wel grappig. ’t Is de moeite waard om je maten eens dronke te voeren, kom je buiten en denken ze met zn allen dat je met een aston martin rijdt. Haha.
Zoiets kan je ook met je MR2 doen:
http://www.damd.co.jp/products/toyota/mrs02_ss.html
Blog Noticias de coches / Coches ES » Transformación Mazda MX5 en Aston Martin
[…] via: autoblog.nl Más noticias sobre: Tuning, Aston Martin, Mazda […]
Dit is toch zonde van die auto doe dan een bmw z8 / Aston martin vanquish. echt me oom heeft een Bmw Z8 en een Aston martin Vanquish zou wel lleuk wezen
Echt heel zielig dit. Ga dan voor een gebruikte echte. Net als die Pontiac Fiero’s die als Ferrari door het leven moeten. Ik zou dan nog liever in een Alfa of een Fiat de weg op gaan dan in zoiets…..
Sommige van die Fiero’s zien er tenminste nog redelijk overtuigend uit[als 308 of 328GTB];deze Mazda is een joke;zonde van je MX5.
doe mij maar een gewone mazda mx5 niet zo eentje met een stomme voorkant
Mazda MX5 convertido en un Aston Martin
[…] Vía | autoblog.nl Más fotos | Custom Automotive Restyling En Motorpasión | Fabrica tu propio Mercedes SLR, Mazda MX-5 Roadster ‘Black x Metal’ […]
Goed gedaan toch, maar het blijft wel wat idioot zo’n wannabe-auto. In de USA is er een firma die een Ford (Mustang) V8 in een Miata stopt. Dat vinden jullie dan waarschijnlijk wel goed. En wat dacht je van een complete Lambo Countach kopie met VW kever motorhttp://www.kapaza.be/Autos/Lamborghini/6252539/Lambo_countach_replica.html. Dat moet vooruit gaan zeg! Ik denk dat je hier alleen nog echt kleine kinderen mee kan foppen. Toch vind ik die AMX07 best een mooie ombouw maar natuurlijk is er niets boven “the real thing”, en het is trouwens een kopie van een DB7 geen Vanquish. Er is trouwens ook in Australie een firma die namaak Hummers maakt op bassis van een Nissan Patrol of Mitsubishi L200.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).