Ghostrider 2011: Met 300 km/u over een snelweg

Auteur: , 157 Reacties

Het fenomeen Ghostrider is terug! De roekeloze Hayabusa-coureur is alweer toegekomen aan zijn zesde DVD vol debielemansritten door druk verkeer, en sinds kort circuleren de eerste beelden op het web.

In deze trailer zien we de Ghostrider -waarvan niet bekend is of het één of meerdere personen zijn- een stukje toeren op zijn 499 pk sterke Hayabusa Turbo (Vmax van 440 km/u). En dat gaat op zijn gebruikelijke werkwijze. Dus met een gangetje van 300 km/u door druk Zweeds verkeer waardoor het lijkt alsof zijn medeweggebruikers haast stilstaan. Wie durft achterop?

Check de wheelio op Autojunk.nl!

Ghostrider 2011 in je mik!157 reacties

Ze kunnen zeggen wat ze willen over hem, maar rijden kan die wel.
@agera: Buiten de discussie of het allemaal wel slim is, verantwoord, onaanvaardbaar, andere mensen in gevaar brengen, blablabla.. is het antwoord: JA!

Ongelooflijk wat een motor-skills heeft deze dude. Ik heb ook mijn motorrijbewijs, heb jaren over de wegen geblazen met een Honda CBR, ben nu bezig met een Ducati.. en durf best wat.. maar als ik dit zie.. ik word al gek tijdens het kijken van dit filmpje (in de zin van bijhouden, geconcentreerd blijven, wat zal ie gaan doen.. etc..) ..nee, respect.. ik doe het hem niet na.. nog niet misschien..
@Freewarefreak: Het is wel ook heel erg een ervaring ding. Ik heb zelf ook een CBR en ik rij redelijk wat kilometers ivm woon-werk verkeer. Ik kan niet ontkennen dat vergelijkbare taferelen zich wel eens voorgedaan hebben toen ik te laat was op een afspraak.
Ik doe het niet graag, maar ik denk dat als je zou willen en je je echt lekker voelt op je motor, je best wat vergelijkbaars neer kan zetten als dit filmpje. Het zit hem vooral in hoe goed je het overige verkeer kan voorspellen.
@agera: D’r was toch al eens een ghostrider gecrashed?
Geen autonieuws is blijkbaar toch ook tof nieuws ! ;-)
Het is maar de vraag of-ie wel 300km/h rijdt, want zijn snelheidsmeter gaat/kan volgens mij niet hoger dan 299km/h.
@anuspraeternaturalis: Meeste motoren hebben volgens een gentlemans agreement een teller die niet meer dan 299 laat zien.
dat kan toch niet!
opsluiten die vent!
motor afpakken!
rijbewijs afpakken voor 40 jaar!
levensgevaarlijk!
wat nou als hij iemand dood rijd!

of is het nu ineens tof nieuws ?
@dennisr: * Huil * Huil * Dit is vette shit ja, door een ‘pro’ en lang niet zo gevaarlijk als al die @#$%^&* wanna-be bikers die elk jaar op 1ste mooie dag van het jaar zichzelf te pletter rijden tegen auto’s omdat ze nog onwennig zijn of te weinig controle/ervaring …
@dawwg: huil huil ? dacht je nou dat ik serieus was..
@dawwg: trouwens, die kerel mag dan wel zo ‘pro’ zijn.. je hebt ook wel eens ander verkeer dat voor jou iets kan doen en dat je er dan ineens boven op knalt omdat je toch net ietwat harder reed dan die gene.. je weet wel.. 300/120.. ik vind het wel gaaf filmpje hoor.. maar toch.. :)
@dennisr: Pff, je hebt nog niet eens je rijbewijs en je klinkt nu al als een saaie oude lul met je ‘regels zijn regels’ … * gaap *.
@dawwg: je zou eens wat meer van mijn reacties moeten lezen, bijv bij de 5 ingenomen supercars.. dan weet je wel hoe ik er over denk..
ik zeg namelijk nergens regels zijn regels.. ik zeg alleen dat het niet allemaal afhankelijk is van hoe goed die gast kan rijden op zn motor.. wel jammer dat je geen fatsoenlijk antwoord meer hebt.. snel uitgelult merk ik..
@dennisr: PRO??? Professioneel andere in gevaar brengen ja! Dat slaat echt ECHT nergens op, als Valentino Rossi zo’n filmpje maakt is het dus per defenitie goed?? Want die kan rijden want hij is pro?? beetje vreemde beredenering als je het mij vraagt. Deze vent moeten ze, inclusief motor, rijbewijs, camera’s verbannen naar de noordpool!
@mylvan: en dan reply je gewoon even het verkeerde antwoord…. :$
@mylvan: ehh was voor dawwg bedoeld.. toch ?
@mylvan: Noordpool is niet al te ver uit de richting.

Daar kan ‘ie overigens ook nog best gave dingen doen.

http://www.autojunk.nl/2010/02/bmw-s1000rr-gaat-ook-heel-hard-op-het-ijs
@dennisr: is wel vet eigenlijk… zie in z’n hoofd, maar toch vet! hij kan rije
Fantastisch man, totdat je een keer met 300 op een auto knalt en je zelf er niet levend vanaf komt en degene in die auto ook niet. Hier zijn circuits voor uitgevonden, ga daar lekker spelen.
Wat een malloot… hij mag dan wel kunnen rijden maar dat hij even wat verantwoordelijkheid neemt en dit gaan doen waar geen andere weggebruikers zijn….

Als hij zich kapot wil rijden prima, maar breng dan geen anderen in gevaar…
Nu je het zegt, het is inderdaad ook weer tijd voor Getaway in Stockholm 2011 ! Trouwens Ghost Rider zou Patrik Furstenhoff zijn, Swedish Wheelie Team Member …
ik zie het probleem niet zo hoor, volgens mij zit hij gewoon bij de club van 290..
@dennisr:

LOL ..

hij heeft dan op zeker een minority clubje om op te richten ..
en “discriminatie” blerren ..
Hmm… zie ook veel onnodig links-rijders…
Je moet wel heel veel vertrouwen in jezelf en je Hayabusa hebben om dit te durven. :roll:
zo ben je tenminste snel op je bestemming.

meer van dat :-)
Dat is volgens mij een gsx-r 1000
@aallex: Yup, een Busa heeft meer klokken..
Schitterend… Zulke gasten moet je geen boete geven, maar motoragent maken met minstens netto 5000 euro aan salaris… We kunnen hem een idioot noemen, of een malloot of weet ik veel wat, maar dit soort gasten trainen misschien dagelijks op wegen als dit. Niet voor het geld, niet voor de naamsbekendheid ( ik bedoel hun echte namen ) maar puur uit liefde voor de (motor)sport…Ik stap zonder na te denken achter zo’n iemand op dan achterop Kenan Sofuoglu of Valentino Rossi (qua normale wegen, geen circuit)…
@elchupacabra: als ik binnenkort mijn rijbewijs heb, en ik ga veel te hard rijden, kan ik dan ook zeggen dat ik aan het trainen was ? :)
@dennisr: Nee vriend, eerst ff 200 000+ km ervaring opdoen op de motor, dan pas mag je mee praten met de ‘grote jongens’ …
@dawwg: och gut.. meneer heeft zelf een beetje ervaring en vind zichzelf direct pro en een grote jongen..
@dawwg:

Dat kun je hem niet wijsmaken…voorlopig blijft t alleen bij bandjes wisselen voor hem.
@speedlimit: LOL, je moest eens weten kerel.. egt verbazingwekkend hoe onnozel een leidinggevende kan zijn..

dat jij niet inziet hoe dom dawwg lult spreekt boekdelen over je geestelijke gesteldheid..

of ben je weer bewust aan het uitdagen ? ouwe internet gangster..
@dennisr:
Je moet je echt niet aangevallen voelen…
Feit is dat ervaring heel belangrijk is. Ondertussen heb ik ook al 100.000 km afgelegd met een wagen en ik mag zeggen dat ik een idioot was toen ik het eerste jaar mijn rijbewijs had. Dat terwijl ik vroeger dacht dat ik in mijn eerste jaar een betere chauffeur was dan gemiddeld. Niets is minder waar natuurlijk.
@mercedescl65amg: ooh ik voel me niet echt aangevallen hoor :) alleen uit een eerder gesprek kwam naar voren dat dawwg maar weinig verstand heeft dus vandaar dat ik hem niet al te serieus neem :)

Dat je ervaring nodig hebt is natuurlijk helemaal waar, ik zal zodra ik mijn rijbewijs heb ook nog niet kunnen rijden..
zodra je het rijbewijs hebt leer je het pas :)
@dennisr:

Heb t al eens eerder gezegd: lezen kan je al niet…laat staan begrijpend lezen.
Nog geen rijbwijs dus voorlopig kun je blijven dromen over n petjes bmw.
Is gewoon dom gelul wat je schrijft…rechercheur virusje opgelopen?
@speedlimit: het is goed met je.. ik negeer je vanaf nu gewoon, iemand anders verwijten dat begrijpend lezen te moeilijk is terwijl je er zelf minder dan niks van bakt..

dat ‘nog geen rijbewijs’ is ook weer loze uitspraken op tafel gooien.. volgens mij ben jij ook niet geboren met rijbewijs en kon je er eerst ook alleen van dromen.. petjes draag ik echter niet, en ja een BMW wil ik wel graag als eerste auto hoor.. dus ?
Dat je alles als dom gelul omschrijft is ook alleen om je eigen klets praat te verbergen.. mij maak je niks meer wijs..
ik weet na vandaag wel dat ik een gouden toekomst tegemoet ga.. als jij al werkgever kan worden.. ;)
@dennisr:

Lul niet zoveel. Je hebt niet eens een rijbewijs.
@Relief: Het in bezit zijn van een rijbewijs is geen indicatie voor de beschikking hebben over een gezond verstand. En zoals ik het zie heeft hij dat laatste wel degelijk.

*mompelt iets over normbesef*
@Truttenschudder:

Als je nou ff meeleest in diverse topics dan kom je er vanzelf achter hoe “gezond” zn verstand is.
@speedlimit: Ja, het zal, maar dat bashen van mensen zonder rijbewijs slaat natuurlijk nergens op. Hij kan prima z’n mening geven zonder dat diezelfde mening iets te maken heeft met het wel of niet hebben van een rijbewijs. Zaken als laatstgenoemde aanhalen als argument in een discussie deugt al helemaal van geen kant.
@Truttenschudder: blij dat er meer zo over denken.. ;)
@Truttenschudder:

Bashen is als iemand iets keer op keer aanhaalt in negatieve zin…in mijn geval is dat niet zo aangezien je t over n rijbewijs hebt.
Als je t leuk vindt om dit soort termen te gebruiken wees je er dam wel bewust van wat t betekent ;)
@speedlimit: Nou dat wordt gewoon gedaan. Ik heb het zelf meerdere malen meegemaakt, terwijl ik gewoon al een rijbewijs had. Als iemand zonder rijbewijs meedoet aan een discussie, dan duikt er meteen een stel onverlaten bovenop om deze persoon belachelijk te maken.
@Relief: je hebt helemaal gelijk.. iemand zonder rijbewijs heeft geen recht van spreken.. ze zouden ze moeten opsluiten tot ze een rijbewijs hebben! toch.. ?
@dennisr: o.a. verantwoordelijkheidsbedef en het inschatten van risico’s zijn
nog niet helemaal ontwikkeld in je hersenen als je onder de +/- 21 bent. Klinkt lullig, maar het is zo. Dat wil niet zeggen dat je een goede of slechte chauffeur bent, maar het word nogal onderschat…. vooral icm snelle voertuigen..
@autogedrocht: weet ik, en klopt ook wel.. het word ook zeker onderschat door de meesten.
verder ben ik kwijt waar die heel discussie over ging en geen zin om opnieuw te lezen dus ik laat het hierbij :)
@autogedrocht: dat ligt ook maar net aan de persoon. Ik besef dondersgoed hoe belangrijk veiligheid is in het verkeer, ik rijd vaak tussen de vrachtwagens met mijn kleine autootje in Europoort, dan kom je er vanzelf wel achter wat veiligheid is.
@dennisr:

Heel verstandig ventje…zie die gouden toekomst eerst maar eens te bewijzen.
Eerst zeggen dat alle bmw’s mooi zullen zijn en dan nog dat je n gouden toekomst tegemoet gaat…we zullen zien of je gelijk krijgt waarzegger.
@lawaaipapegaai:

Ben je nu hier weer bezig jezelf belachelijk te maken !?… +1
:-)
@rechercheur: echt niet te geloven die gast, ik hoop dat hij het vroeg of laat zelf gaat beseffen want dit is ECHT niet best..
@dennisr:

Ik heb sterke vermoedens dat @speedlimit last heeft van het syndroom van Asperger …

;-)
@rechercheur: daar zeg je wat, ik kende het eerlijk gezegd niet (kwestie van tijd voordat ik daar op afgerekend word) maar heb het net even opgezocht.. en het is net alsof je een verhaal over hem leest.. eng..
@dennisr:
@rechercheur:

Goh peppi en kokki bij elkaar en t duo is compleet…maar houd t wel on-topic he.
@speedlimit:

Kun je ons nog een spannend sprookje vertellen, zo net voor het slapen gaan, bijvoorbeeld over die garantie op Japanse slijtagedelen, de verkorte carosseriegarantie van Kia, duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord beleggen, 15k/km oliebeurtjes of C07 !?

Welterusten, slaap lekker … :-)
@rechercheur:

Hoho rechercheurtje wel on-topic blijven he…sprookjesverhalen zoek je maar op bmw fanboys.nl of zoiets.
@speedlimit:

+1 :-)
@speedlimit: wat voor gelul schrijf jij dan? Een rijbewijs hebben heeft niets te maken met je verstand. Elke halve debiel kan een rijbewijs krijgen, maar dat betekent nog niet dat ze beter zijn dan de mensen zonder rijbewijs. Ik rijd vaak genoeg tussen de mongolen rond en die mensen zijn alles behalve verstandig in het verkeer.
@jzaero:

Waar heb ik geschreven dat t hebben van n rijbewijs iets over je verstand zegt?
Over gelul gesproken…
@speedlimit:

Misschien moet jij jezelf toch eens serieus gaan afvragen waarom zoveel mensen jou niet begrijpen. Aan wie zou dat nu toch liggen …

:-)
@rechercheur:

Als t echt al zoveel is wat is zoveel dan volgens jou…3?
Kwestie van tijd voor ie zichzelf doodrijdt, als je zo door blijft gaan.

Mocht dat gebeuren zal ik er ook geen traan om laten.


Wel toffe motorfiets trouwens. Hayabusa turbo…dat er een gek überhaupt al op het idee kwam van “Ik vind mn Busa een beetje langzaam! Laat ik er een turbo op schroeven” is al ongelofelijk genoeg ^_^
@bozewolf: helemaal mee eens!
@dennisr:

Heheh van mij mag je het zeggen. Ik zal je iets vertellen.. Een goede vriend van mij kan verschikkelijk goed auto rijden. Het is zijn hobby, liefde, passie, gave noem maar op. Afgelopen 10 jaar hebben wij veel meegemaakt, geen ongelukken gelukkig (ook geen “bijna” ongelukken trouwens), ik zit altijd achterin als iemand anders rijdt, behalve bij hem.. Sommige mensen hebben het en sommige mensen niet. Ik wil bijvoorbeeld ook af en toe 300 km per uur rijden, maar ik weet dat ik het niet kan. Ik ga het ook niet proberen..

Als ik naar de video kijk van Ghostrider, tja ik begrijp het wel, hij haalt geen gekke, rare, gevaarlijke capriolen uit, dat zie je ook..
@elchupacabra: nee met 300 door het verkeerd is niet raar of gek, het is best veilig als je niets raakt.
@audir8v10:


Pff je klinkt als een 80 jarige senior die aan alles en nog wat ergert.. Als dat gek of raar was, dan reden alle autos maximum 130 met 2 liter weet ik veel motor zonder turbos en al dat shit, he AUDI R8 V10!!!!
@elchupacabra:

Correctie 1.2 literrrrrrr
@elchupacabra: Joh je hebt geen idee waar je het over hebt, heb je wel eens 300 gereden? Ik wel en geloof me dan wil je niets raken. Precies zoals ik hierboven zeg.
@elchupacabra: In Duitsland is 300 prima te rijden hoor. Alleen mensen kijken zo slecht vooruit. In Nederland kijken mensen net naar het einde van hun motorkap en daar houdt het zo’n beetje op. Als je 300 rijdt moet je ook 3 keer zo ver vooruit kijken als dat je normaal rijdt.
In Nederland kun je trouwens ook best midden in de nacht op de afsluitdijk zulke snelheden halen.
@lemster: waarom afsluitdijk. om 3 uur ’s nachts haal je dat ook op de ring van Amsterdam…
@maxx1: True, maar op de afsluitdijk zijn minder op en afritten en ook een heel stuk minder flitspalen.

Maar goed er zijn inderdaad genoeg wegen in Nederland waar je relatief veilig die snelheden rijden kan ’s nachts.
@lemster: jaa klopt. afsluitdijk rijdt denk ik ook nauwlijks politie. ring van amsterdam zal dr zo nu en dan wel een rijden
Ziet er super adrenaline rush uit….maar…lijkt mij dat de auto’s die hij inhaalt zich kapot schrikken. Vervelend als ghostridertje in het nieuws moet vernemen dat er een gezin minder is omdat papa van schrik crashte door de stoere motorman.
Opsluiten (met brommertje voor mijn part), en sleutel weggooien (ik stel voor in de buurt van Binnie Laden zijn zeegraf).
[mierenneukmodus] In deze trailer rijdt hij alleen geen Hayabusa, maar een gsxr 1000. [/mierenneukmodus]

Ik weet niet of en in hoeverre die getuned is, maar die is wel ‘gewoon’ turbo-loos. Die turbobusa is VELE malen sneller nog
@baasbas: klopt, lijkt een k6 te zijn. Maar ik kan me vergissen. Verder weinig interessant. Als je 1 filmpje van hem hebt gezien dan is de rest niet de moeite waard. Als je echte professionals wilt zien dan kun je beter Isle of man kijken (of north west 200). Dat zijn pas bikkels.
@spruzare: Kan me nog herinneren hoe bij een reportage over Ghostrider bij SpiegelTV(Duits) een Duitse professionele coureur bij hoog en laag aan het beweren dat een wheelie met 250+ km/h on-mo-ge-lijk was. Meneer heeft eerst in 1999 op een Honda het record snelste wheelie ooit gepakt met 307km/h om dit vervolgens in 2006 nog eens dunnetjes over te doen maar dan met 344km/h.. Meneer heeft dus wel degelijk behoorlijk wat skills en zoals je in een van zijn DVD’s ziet kan hij ook nog aardig wat sturen op het circuit.
Respect !!!
Did is een fake, ghostrider is al omgekomen bij een ongeluk met politie erbij, en bovendien reed ghostrider echt toch net een tikkeltje beter dan deze kerel. Het schakelwerk etc. is niet helemaal wat het hoort te zijn, kijk mar op youtube naar de oudere filmpjes
@devideby0: Dat was een Fransman die zich zelf dood heeft gereden! De echte Ghost Rider is Partick Furstenhoff, zoon van de Subaru dealer in Huddinge, Stockholm.
@devideby0: hij trapt hem meerdere keren in de begrenser… inderdaad slecht geschakeld ;)
Wat zeikt iedereen? Gewoon kijken… Hij heeft veel skills, en dat zie je dit is geen mietje die niet kan rijden, dat zie je zelf hoop ik ook wel?
Zo heb ik destijds ook met veel bewondering naar de getaway in stockholm zitten kijken ( weet niet welk jaar maar iig met de supra) totdat ik zaf dat de beelden versneld werden afgespeeld. Kan iemand met kennis van motoren eens kijken of dat hier niet het geval is.
@jackass266: Hoe kan dat nou weer? je kunt de getalletjes van een snelheidsmeter door vooruit te spoelen niet verhogen hoor… Ezel
@autobart: ???? EZEL ???? Wie ben jij en waarom zeg jij van die domme dingen?? Denk nou eens na! Zo’n schaalverdeling op een snelheids meter is niet aan te passen?
@jackass266: Jezelf ezel noemen en dan gaan zeiken als iemand je ezel noemt. Tja…
@anuspraeternaturalis: tja noem ik jou homo, nicht, flikker, kontkruiper, darmtoerist, stokslobberaar, of meneer verlinden omdat je anus in je nick hebt staan? Nee dus. Schrijf iets zinnigs of schrijf niets.
@jackass266:

hallo .. het is hier geen dating-site ..
misschien is het verstandiger voor je om naar de daartoe geschikte mannen ontmoetings sites te gaan ..
@lincoln: Lincoln, you crack me up son!
@jackass266: Maar als jij slechts van ‘anus’ zou uitgaan, dan negeer je het grootste gedeelte van mijn naam en daarmee dus de betekenis. Met jouw naam is dat echter ánders, want de cijfers achter de volledige naam jackass [hetgeen dus ezel betekent] voegen geen andere definitie toe aan de letters. Enfin, ezel!
@anuspraeternaturalis:

eerste 2 lettergrepen waren waarschijnlijk genoeg om opgewonden van je te worden ..

weet alleen niet of je dat als compliment kan zien ..
@anuspraeternaturalis: Ja om jezelf naar een stoma-opening te vernoemen…ik weet niet waar je het vandaan haalt, maar het laat natuurlijk ruimte voor suggestie.
@Truttenschudder: Jij bent vooralsnog de énige die ermee komt, dat lijkt me meer dan genoeg suggereren…
@anuspraeternaturalis: Verklaar uzelf nader (Lees: Bedoel je dat ik iets met kunstkontjes heb? Zo nee, leg uit wat je dan wel bedoelt)
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het stiekem wel een mooi filmpje vind, aan de andere kant is het wel totaal onverantwoord.
Dat de bestuurder goed kan rijden twijfel ik niet aan. Het probleem zit ‘m bij de andere bestuurders. Niemand van hen zal verwachten dat iemand met 300km/h voorbij komt racen, ook al zouden ze het weten dan is het nog lastig anticiperen.
Het is wachten tot hij zijn motor bij iemand in de kofferbak boort. Als dat bij een moeder met 3 kinderen op de achterbank gebeurd waarbij de kinderen omkomen, is het dan nog een held?
Hij brengt op deze manier ook andere mensen in gevaar, daar ben ik geen voorstander van.
@opgooier: Dan krijg je dat mensen er gaan uitzien als op “scheurijzer.nl”!
@opgooier: maakt ze nieuwe kinderen, toch? ;-)
@Jantje_555: Precies, moeders van 3 kinderen zijn sowieso niet vies van sex dus dat is een non-issue.
Ballen van staal die kerel…
Bij 2:40 ff tussen die auto en vrachtwagen door….wat betreft dat achterop…ik denk dat ik maar ff pas!!!
Mensen weten hier AB-SO-LUUT niet waar ze het over hebben.

Meneer is niet dood, heeft buiten Ghostrider de naam Patrick Fürstenhoff, is lid van Swedish Wheelie Team en heeft het record voor wheelie met hoogste snelheid op zijn naam met een snelheid van maar liefst 215,2mp/h/344.32km/h. Meneer ooit in levende lijven gezien op een motorbeurs in Duitsland.
@x3ro: klopt als een bus. Hij is volgens mij in real life Subaru dealer. Heeft ooit zijn Gix totall gereden op de Nordschleife.
@spruzare: Is niet zo gek lang geleden gebeurd geloof ik. Zwerven wel wat foto’s van rond op internet. Zou wel ff het geluid uitzetten want pokke herriemuziek, maar hierin zie je de foto’s van z’n crash, Patrick zelf en ‘m ook nog gewoon lekker levend naast de motor na het ongeval zelf.

http://www.youtube.com/watch?v=qA72omEfxPM

Klopt inderdaad dat hij Subarudealer is.. Zodoende dat hij ook de GiS sectie heeft kunnen filmen(Ghostrider in Subaru)

Zo zie je altijd maar weer de hoeveelheid indianen verhalen omtrent Ghostrider.
@spruzare: Zijn vader was Subaru en vroeger ook Daewoo dealer. Het kan zijn dat hij die toko heeft overgenomen, maar het heeft nu geen enkel dealership meer.
@lastbiltekniker: zou goed kunnen kloppen. Mijn kennis was nog vanuit de tijd dat ik zijn dvd’s keek, net zoals de fastbikes dvd’s. Dus vandaar mijn iets gedateerde info:) Persoonlijk vind ik het “echte” stuurwerk mooier om naar te kijken als dit soort high speed runs op de autobaan.
integralechubasco
lijkt me grappig als in een keer die motor uitelkaarspat bij 10000 toeren per minuut… BAM!
@integralechubasco:

ontploffende objecten die veel menselijk leed veroorzaken zijn altijd leuk ..

daar hebben die 10000 toeren geen toegevoegde waarde in ..
integralechubasco
@lincoln: het geluid…. heeeeeeee heeeheeeeeeeeiiiiiiiiiiiii B A M
@integralechubasco:

moet je daar zo een raar gezicht bij trekken ??
Gestoord!
Ben een grote liefhebber van snelheid. het mag gewaagd zijn, maar dit is levensgevaarlijk! en dat op 2 kleine stukjes rubber!
@mercedescl65amg: Als een zo’n stukje rubber boe of bah roept ben je morsdood!! Wel mooi om te zien, maar liever hij dan ik!!
awesome maar hij rijd hier niet op een hayabusa met 449 pk…Zie deze motor nog geen 440 doen LoL
Skilzz!
Maar wel erg gewaagd, het is gewoon een kwestie van tijd voordat een auto onverwachts van baan wisselt en dan is er geen houden meer aan, dan lig je als paté over 500m snelweg uitgesmeerd.
die gast is zijn leven zat…
Echt onwijs gaaf, als het leven Need for Speed was. In het echt lijkt het me ietwat tricky, want je speelt met het leven van jezelf en anderen.
Ik vind het knap, heel knap, zeker heel veel skills. Het lijkt me ook gaaf om te doen, alleen mijn geweten laat dat niet toe.

Hij brengt anderen ook in levensgevaar, kan er dus geen respect voor opbrengen.
Geen 120, maar 90 en 70 zijn de toegelaten snelheden in het filmpje. Ik kan het weten, ik kom er quasi elke dag (E4:an norr om Stockholm i sydgående riktning, sedan en bit inne på Essingeleden).

Nee, ook dit filmpje vind ik niet leuk. Hij heeft al getoond dat hij het kan, laat het daar dan bij. Want ooit gaat het mis en ik zal maar net in de weg rijden, of zijn motor door de voorruit krijgen, is maar een lage betonafscheiding tussen de rijrichtingen…
@Onehp: niet alleen jij, er zijn meer mensen die risico lopen! .wat mij betreft zolang ie niet crasht vind ik het nog wel leuk
@sebasjuhh: uiteraard, ik heb enkel (nog meer) sympathie voor anderen aangezien dit zich afspeelt in mijn spreekwoordelijke voortuin en niet op youtube zoals sommigen hier lijken te denken…
Al een paar keer zo voorbeijgereden door een motorrijder en ook eens door twee Getaway wannabe’s aan slechts 230km/h of zo doch gelijktijdig aan beide zijden (eentje op de vluchtstrook) en met 1500kg auto’s…

Ongeveer even leuk als iemand die een anti-tank raket afvuurd die een halve meter van je hoofd voorbijvliegt vermoed ik…
Vandaag ook ingehaald door een motorrijder, had ook ruim 300 km/h op de teller die gast.. die ging nog zoveel sneller als ons, niet normaal :P
voor de mensen die het niet weten de ghostrider is niet 1 persoon.
@corvettez06: Voor mensen like jou die niet de comments kunnen lezen: Mensen weten hier AB-SO-LUUT niet waar ze het over hebben.
Meneer is niet dood, heeft buiten Ghostrider de naam Patrick Fürstenhoff, is lid van Swedish Wheelie Team en heeft het record voor wheelie met hoogste snelheid op zijn naam met een snelheid van maar liefst 215,2mp/h/344.32km/h. Meneer ooit in levende lijven gezien op een motorbeurs in Duitsland.

Oftewel zeer zekers 1 persoon :)
@x3ro: nu kun je die Patrick wel blijven adoreren maar als deze het echt was dan had de Zweedse politie hem toch allang opgepakt? Als jij het weet dan weten Wallander en Co het ook.
@mashell: Hebben geen poot om op te staan zonder een heterdaadje :) Simpel als dat.
100 ste reactie = van mij…??!!!
@bigcar: Van harte…
@C220AMG: dank??? ;)
@bigcar:

geweldige prestatie joh .. je bent (op 1 na) de beste ..
@lincoln: .. over sarkasme gesproken….
@bigcar: nee joh… FIRST! ofwel bij de 57ste plek…. doe je toch niet bij nr’tje 100 ;-)
Even voor de goede orde; van een turbo gaat hij NIET sneller.

De motor blijft hetzelfde toerental draaien en als je niets aan de tandwielverhouding doet, blijft de max.snelheid gewoon de standaard max.snelheid.
De turbo zorgt alleen maar voor accelleratie, niet voor snelheid.

Dat wilde ik nog even kwijt.
@nihao:
Klopt als een bus wat je zegt, maarrr…
Met zó veel power kan je makkelijk de tandwielverhouding aanpassen dat de topsnelheid ook veel hoger wordt.
En dan nog heb je met 500 paardjes meer dan genoeg trekkracht om elke andere motor uit te trekken. ;)
geloof er niks van dat hij is opgevoerd. zo snel trekt hij echt niet op. met 500 pk op 200 a 300kg is een klein beetje gas al wheelie… dit is gewoon standaard
Gewoon een ongeloofelijke eikel die ze zijn rijbewijs voor het leven moeten afpakken. Als je je zo gedraagt in het verkeer heb je geen respect voor het leven van je medemens.
@norge: vooral niet voor dat zijn eigen leven lijkt me, als er hierdoor al slachtoffers vallen dan zit hij er gegarandeerd zelf ook bij.
El ellos un bastarda loco. Yo corazo!!!
Hij heeft in ieder geval zijn grootlicht aan staan, dan zien de medeweggebruikers hem in ieder geval aankomen…
Het is vast al eerder gezegd, maar dit is inderdaad geen Busa Turbo, maar een 1000cc GSX-R.
@Ghostrider ..

graag zou ik een keertje achterop willen zitten ..
je hebt ook zo,n kwibus in een witte outfit ..

maar die is “typisch Engelse humor” ipv levensgevaarlijk ..
@lincoln: Die houd het tenminste beperkt tot wegen waar alleen andere coureurs rijden .
@norge:

he he ..
eindelijk iemand die mij uitlegt wat die “typisch Britse” humor nou precies is ..
@lincoln: Jawel? ;)
@lincoln: “typisch Britse” humor is voor mensen met enig intellect….denk niet dat dat ooit op jou van toepassing zal zijn!
@lincoln: Zelfs voor jouw doen is deze uit-context-rukkerij wel heel beschamend.

Kon je echt met niks beters komen dan de slechtste vergelijking v/d week?
@schaapje ..

kleingeestigheid is dan ook meer jouw specialiteit ..
@lincoln: Right, want iedereen die ook maar ergens kritiek op durft te hebben is een liegende, schaapachtige, ambtenaarvolgende kleingeesteling.

In lincolnland.
@bozewolf: Ach laat die “lincoln” maar poep praten ,ik denk dat ie erg eenzaam is en vooral heeeeeeeeeel veel aandacht nodig heeft!
Dus een beetje “ja en amen” verhaal…….
Ze zouden Koos Spee achter die suzuki moeten hangen, dat zou pas spannend zijn.
@kempenaer: haha!
Het verschil tussen een goede en een slechte motorrijder zit niet in de voertuigbeheersing of het verkeersinzicht maar in de mate van zelfbeheersing. Dit is dus waarschijnlijk de slechtste motorrijder van allemaal.
@mashell: Amen! Verantwoorde motorrijders zullen ook blij zijn met deze reclame voor hun voertuig… NOT
@mashell: erg goed gesproken! 100% mee eens! Geldt trouwens ook voor autorijders.
Ik heb lekker nog veel meer lef.
Als ik achterop zou zitten, zou ik er met 400 per uur gewoon af durven te springen.
Zo’n scheiterd ben ik.
Ik heb teveel witte doeken gezien op de Franse autoroutes waar ‘motards’ zichzelf die gozert wanen die de peripherique doet met komeet-achtige snelheden.
En het dan net-niet hebben.
Ik heb het helemaal niet, zeker niet voor zo’n Hayabusha, wat weer Japans is voor Doodswens…….
de politie in sweden en met namen stockholm zijn al zo lang bezig dit soort gekke te stoppen, net zoals straat race wat echt mega populair is daar. maar als je kijkt naar onderdelen welke motorrijder neemt zoveel onderdelen af als zo iemand als de ‘ghost rider’? turbo’s, banden, kettingen, lagers, vering etc… als je beetje goed team heb weet je ondertussen wel wie dit zijn en kan je ze toch volgen?? of is dit nou een heel raar idd?
296 kmh op een heel leeg stuk snelweg voor ongeveer 20 seconde….. het spannenste en tegelijk meest beangstigende moment uit mijn leven. Waanzin wat deze man(nen) al jaren doet. De beheersing oogt subliem, maar één onoplettende bestuurder(ondanks zijn grootlicht) en een mythe is geboren. Graag geen andere slachtoffers dan daredevil zelf. Dat is niet nodig. Ik vind het onverantwoord, maar aan de andere kant ook super om naar te kijken….. ik zeg sorry…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).