Belg koopt fraaie VW Golf I Cabrio, crasht diezelfde avond

Auteur: , 49 Reacties

De nachtmerrie van elke autobezitter...

Volkswagen Golf I Cabrio

Jan (39) is al van jongs af aan gek van de Golf I Cabrio. Enkele maanden terug besloot hij op zoek te gaan naar een mooi exemplaar en afgelopen maandag vond hij dan eindelijk de auto van zijn dromen in Eindhoven. Bij terugkomst gelijk de auto even grondig gepoetst en ’s avonds nog even een blokje om om zijn auto aan een vriend te laten zien.

Op de weg terug naar huis slaat echter het noodlot toe. Hoewel Jan op een doorgaande E-weg rijdt en voorrang heeft op het kruisende verkeer, besluit een 45-jarige dame haar auto toch de weg op te draaien. Een flinke klap volgt, al blijft de bestuurders ernstig letsel bespaard. De Golf is echter total loss… Gelukkig heeft Jan nog een opknappertje in de schuur staan en hij twijfelt om die nu toch te gaan opknappen, aldus de Belg tegen Het Laatste Nieuws. Al is hij ondertussen ook al weer online aan het zoeken naar een ‘nieuwe’… Ik hoop van harte dat verdere pech hem bespaard blijft.

Foto: Lieven Samyn49 reacties

Wat doet de vrouw überhaupt uit de keuken?
@jordydeknecht:
We kunnen alleen maar hopen dat ze inkopen ging doen…
@StijnB: hebben ze daar dat bezorgen niet voor uitgevonden??
@6cilinder: ja! Klopt… Alleen als het bier op is laat ik dat niet bezorgen..
@boxergt: de bierkoerier is fantastisch. 24 fles’ kratten bavaria, koud geleverd en goedkoper dan de kratten bij de super.
@jordydeknecht: Geen groente, maar bochten afsnijden…
Lullig voor hem.
Balen, man!
Voorrang .. Een wordt dat weinig mensen in het verkeer kennen
@jongenmetblokjes:

mensen = vrouwen !
@desjonnies: mensen = petjes, bejaarden, leaserijders en alle andere stumpers die het verkeer gebruiken om hun frustraties over hun kutbaan, zeikwijf, te kort aan sex en te kleine gelachtsdeel willen afreageren.
Zonde van zijn droomauto…maar gezondheid boven alles. Sterkte met het vinden van een nieuw project.
Vriend van mij had precies hetzelfde met zijn Mini Cooper S. Vrijdagavond opgehaald, zaterdagochtend rondje rijden met een andere vriend. Die vriend vliegt uit de bocht en klapt de Mini op een paal. Nog geen 24 uur eigenaar.
Vrouw achter het stuur…. En je weet het wel
Heb ooit een kereltje met de auto van papa in de deur gehad (van de auto van mijn ouders ). De jongen had in de ochtend zijn rijbewijs opgehaald bij het stadhuis en mocht even met zijn vriendin een blokje om van zijn vader… Ook sneu..
Verder ooit verhaal gehoord van iemand die naar 1,5 jaar zijn BMW Z8 ophaalde bij de dealer. Trots als een pauw op weg naar huis reed iemand de lease-focus erop ook op een voorrangsweg.. Z8 total loss op 200 meter van de dealer…
@w0o0dy: Het verhaal doet me denken aan een aflevering van ‘De slechtste chauffeur van Nederland.’ Een jongedame die met haar oude Swift op een zojuist gerestaureerde Volvo klapt. Volvo komt van rechts, jongedame rijdt te hard en geeft geen voorrang.

https://www.youtube.com/watch?v=DxR8N5tCNZs
@viezefreddyw: ja dat was ook wat. Die man had zelfs nog alle schroefjes afgestoft voordat hij ze er weer terug in draaide. Van top tot teen gestaureerd, komt iemand van dat programma ff langs, man wat janken…
@87sandyd: Dat was zeker wat ja. Meneer had die ruim 13 jaar gewerkt aan zijn Volvo. Even een tochtje maken dacht ‘ie.. Komt mevrouw aan met haar 20 centimeter hakken…
@viezefreddyw: Mijn vriendin had dus laatst een feestje, uiteraard in mooie outfit inclusief hakken, of ze even de Merc mee mocht nemen. Mocht wel, mits ze een extra paartje schoenen (zonder hakken) meenam om te rijden. Zo’n Swift is makkelijk vervangbaar, maar een auto in de range “luxe Merc”, of “oude Volvo”, nee dank u.
@mercedesclk350: En gelijk heb je! Ik ken een dame, best knap ding maar iets te erg aan haar uiterlijk gehecht. Loopt werkelijk elke dag op kneiterhoge hakken waarvan je denkt hoe hou je het een dag vol. Ze zegt zelfs beter te rijden met zulke hoge hakken dan met normale platte schoenen. Ik moest stiekem even grinniken toen ik hoorde dat ze, met hoge hakken aan, de rotonde rechtdoor nam en papa’s auto kapot reed…
@viezefreddyw: Haha ik (om te proberen) heb ooit eens een stukje door het huis gelopen op die dingen, dat hou je inderdaad geen dag vol ;)
Als je maar weg van de bestuurderspositie in mijn auto blijft op die dingen mag het van mij, maar ik raad het niet aan!
@viezefreddyw: ja dat was erg erg triest..
@w0o0dy: Alweer een paar jaar geleden denk ik? Een Z8 is tegenwoordig niet meer zo snel total loss…
@dutchdriftking: ja de man kocht em nieuw en moest 1,5 jaar wachten op levering… Redelijk onvervangbaar ook, maar het ding was technisch total-loss. Too dangerous for Jetcars.
Jammer dat vrouwen weer de regels overtreden door de weg op te gaan…
@denniss00:
Met die instelling kan je beter in Saudi Arabië gaan wonen.
Hier behandelen we vrouwen gewoon als gelijkwaardig, kunnen trouwens beter rijden dan de meest jongetjes.
Kloten, maarja kan gebeuren vooral niet te lang bij stilstaan en weer achter het stuur
Tja, dat is gewoon heel erg balen!
Wat dacht je van afrojack die zijn ferarri binnen een uur total loss reed?
@wildewesten: correctie: ferrari
@wildewesten: Toen dacht ik: goh dat is dom.
Was meer een gevalletje eigen schuld. De golf rijder kon er weinig aan doen.
Ik heb helaas een gelijkaardige ervaring meegemaakt. Na lang zoeken werd een auto van het exacte model dat ik wou te koop aangeboden in Nederland. Ik heb hem gekocht en aangezien die nooit in België verkocht werd duurde het nog enkele maanden vooraleer die de openbare weg op mocht. M’n geluk kon niet op toen het eindelijk zo ver was. Na amper 2 weken draait een bestelwagen uit een parkeerplaats zonder te kijken en raakt me, 3 maand later schuift er een auto tegen omdat die te snel door een gladde (winter) bocht rijdt en nog eens 1 maand later raakt een hufter me tijdens me in te halen in een zone 30. Hier wordt je niet blij van! Maar het kon nog erger… een vrachtwagen gaf het genadeschot door de achterkant van zijn trailer even tegen m’n (netjes reglementair geparkeerde) auto te drukken toen die wou keren in de straat. Toen ik weer bij m’n auto kwam stond die daar total loss. :(
@tocae:
Karma is een bits
@tocae: Dan kun je wel bijna spreken over een vervloekte auto. Zwaar kut om mee te maken. Wat voor auto was het en is het allemaal netjes opgelost dmv verzekering etc?
@viezefreddyw: Een Toyota Carina E Gti van de laatste serie met 175pk. Nu niet echt indrukwekkend meer maar als jonge chauffeur is dit een heerlijke wagen met een heerlijk atmosferisch blok erin. Ik zou nu nog steeds met een brede glimlach plaats nemen achter het stuur.
De redenering van de verzekeringsmaatschappij was ook vrij kut… afhandeling duurde steeds veel te lang en bij elk incident zeiden ze dat de waarde van de auto minder was vanwege de schade die nog niet hersteld was (wat dan weer aan de verzekering lag). Ik neem nooit nog een verzekering bij Ethias!
Vrouwen kunnen niet rijden dat is algemeen bekent
@martijn11: en mannen kunnen blijkbaar niet spellen
@marc94: En waarom zie ik jouw reactie nu pas? ;D
@martijn11: Nou moet je vrouwen niet gaan vergelijken met die 14 jaar oude vriendinnetjes van je …
@norge: Hahahaha! Kon ik je maar tien likes geven
@martijn11: En jij kunt niet spellen. Bekend*
Mag hopen dat hij zijn verzekering goed geregeld heeft… En dan nog zal het wel ellende zijn met hoeveel geld hij krijgt.

Zuur is het in ieder geval.
Ooit in 1992 een classic line golf cabriolet gehad. Ding was vlamnieuw prachtig groen met beige leer. Maar wat rijden die dingen klote zeg, toen al. Golf 1 techniek en afwerking never anymore.
@thomasthomas: mijn ervaring is het tegenovergestelde, al had m’n ma een sportsline met heerlijke recaro’s en een 95pk 1.8 motor. Reed je menigeen doorsnee auto’tje het snot mee voor de ogen.
Tja ,als je in een Golf rijdt wordt je door vrouwen snel over het hoofd gezien..
Man, dat is nou balen. Zelfs voor iemand als een Golf-bezitter
Dikke pech, nu maar aan dat projectje gaan beginnen helaas
Gelukkig was het een Volkswagen en treuren we niet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).