Bram Moszkowicz koopt tweedehands Aston Martin

Auteur: , 38 Reacties

Nu Bram Moszkowicz geen advocaat meer is moet hij een beetje op de kleintjes letten. We wisten al dat hij zijn Aston Martin Rapide de deur uit had gedaan, maar blijkbaar is er een tweedehands V8 Vantage voor in de plaats gekomen.

Aston Martin V8 Vantage Roadster Bram Moszkowicz

Vindt Bram het tijd geworden om lekker met zijn krullenbol in de wind te zitten? Hij heeft namelijk gekozen voor een V8 Vantage Roadster uit 2008. Kroymans zou deze auto voor hem uit Duitsland gehaald hebben, de Rapide is ingeruild. Omdat die Rapide een stukje prijziger (en nieuwer) is dan de V8 Vantage kreeg Bram ook nog enkele tienduizenden euro’s mee. Als we het kenteken (9-KHR-43) opzoeken bij de RDW dan zien we dat hij zijn nieuwe speeltje al heeft sinds 25-04-2013.

Het is wel te hopen dat hij niet vals gespeeld heeft bij het importeren, om de BPM een beetje te drukken, maar zo dom zal Bram (of Kroymans) waarschijnlijk niet zijn. (via: daskapital.nl)

UPDATE: Met dank aan spotter bram95 hebben we nu ook een foto van Bram met zijn nieuwe cabrio. Moskowicz wordt overigens ook wel eens gespot in een donkerblauwe BMW 750Li.38 reacties

Tsja, hoe mooi die auto ook was, met de nieuwe Aston modellen lijken deze al snel gedateerd. Hetzelfde verhaal met de 911 (997 en 991).
@fastandsmall: Want? Ik zie amper verschil.
@fastandsmall: bullshit. Tijdloos design! Wat een paar jaar geleden schitterend was, is dat nu nog…
@Svenska_Aeroplan_AB:
Yep, en over 50 jaar ook nog.
@jrk68: Alleen kan engelse meuk meestal geen 50 jaar mee…
@fastandsmall: Ik snap je punt! V8 vantage is niet zo tijdloos, als ik hier nu ook naar kijk vind ik best wel gedateerd. Daarentegen de Vanquish en de DB9 absoluut wel tijdloos!
Ondanks dat het een lekkere auto blijft is het wel een stapje terug komende vanaf een Rapide, misschien dat ze daarom voor een Cabrio zijn gegaan. Dat oogt voor onwetende duurder enz.
@Donstil: Stap terug…..uh…kun je dat iets verduidelijken? Waarom is van een gezinswagen naar een 2-zitter een stap terug? Omwille van het aantal stoelen?
@damster: Nou nou gezinswagen is wel erg negatief. De verschillen tussen de V8 Vantage en een Rapide gaan wel een stappie verder dan alleen de 2 extra stoelen.
@Donstil: Thanks, waarom is het een stap terug?
@damster: Nou stap eens op je fiets richting de dealer en vraag of je even in alle 2 mag zitten, dan heb je het gelijk door.
@damster: Oke correctie, ik dacht dat het een fietshelm was op je plaatje, dat is het niet dus je mag ook met de auto ;)
Ik geef hem groot gelijk! Laat iemand anders het eerste verlies maar pakken.
Wat interessant! Vertel meer!
Zag hem een maandje geleden er al in rijden in Amsterdam, maar ik snap het wel. De zomer breekt weer aan en hij moet natuurlijk blonde stootkussentjes zoeken op de boulevard of elders.
Keeping up appearances…
Zag hem toevallig gister ochtend door Amsterdam rijden.. Blijft een mooie auto..
UPDATE – Met dank aan spotter bram95 hebben we nu ook een foto van Bram met zijn nieuwe cabrio. Moskowicz wordt ook wel eens gespot in een donkerblauwe BMW 750Li.
@robbie: wordt dit normaal ook in een reactie geplaatst? heb het nog nooit gezien dat er van een update een reactie gepost werd.
@thomcarspotter: niet elke blogger doet het volgens mij, maar ik probeer het altijd wel te doen.
@robbie: wel zo handig, ja!
@robbie: ‘bram95’, haha
-edit: check!-

OT: Prima auto toch.
Nieuwe auto kopen zou ik persoonlijk ook nooit doen.Al won ik de staatsloterij.Vaak hebben ze paar duizend kilometers op de teller staan en kosten ze de helft. En er is niemand die ziet of het een gebruikte is of een nieuwe.Kentekerfreaks er even buiten gelaten dan.
@Alfarobert:
En de buren dan???????????
Heb ‘m inderdaad ook al een maand geleden in Amsterdam gespot, staat wel op autogespot. Mooi wagen, en vriendelijke man!
Het Story-Prive-Televaag gehalte is wel weer vrij hoog.. Desalniettemin een mooie auto al was ik mooi voor een cabrio gegaan.
@ferrari250gto: Heb je de topicfoto ook bekeken toevallig? Hij heeft ook een cabrio gekocht. Staat ook in de tekst.
@ferrari250gto: Ah, bedoelde niet. Niet ipv mooi
@ferrari250gto: Dit is wel degelijk een auto hoor.
Met bijpassende schoentjes!!
Ik zou me er niet voor schamen
Zekering 22 er uit en gaan!
@rotaxmax: ja, probeer je interessant te doen?
Toch mooi. Iedereen wil een dbs of een rapide. Maar de meeste die dit kunnen betalen en ook hebben gereden stappen allemaal over naar de vantage. Veel speelser en compacter en de zelfde uitstraling. Lijkt echt een trend te worden.
Soepele schoentjes Bram
Afscheidscadeautje van eva….
Hij is ook een tijdje geleden in de Giulia Q gespot, of was die niet van hem?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).