Video: bumperklevende F250 heeft last van instant karma

Auteur: , 54 Reacties

De stoere jongen uithangen met je grote pickup en een beetje je middelvinger opsteken naar mede-weggebruikers. Dat vraagt om pijnlijke goddelijke interventie.

Karma is een bitch

Karma is een keiharde bitch. Om maar even een clicheetje van de bovenste plank te trekken. De dame die de camera bedient wordt belaagd door een redneck uit het boekje. Lachend medemensje pesten, bumperkleven met een F250, roeptoeteren. Maar niemand had verwacht dat hij zó snel zijn verdiende loon krijgt.

Zoals de cameravrouw zegt: “Thats what you get, all on video buddy.” Misschien komt meneer Karma ook nog eens langs bij deze Belgische idioot in een M3? Of andere notoire brakecheckers?

Moet gezegd, de vrouw in kwestie rijdt wel errug lang links. En filmt onder het rijden. Is ook irritant. Filmpje HIER.

Met dank aan Stacey voor de tip!54 reacties

Hier zit er precies ook iemand op car memes. Moet ik daarvoor 15 euro gaan betalen?
@dimi: moet niet, mag wel.
@dimi:
Ik snap werkelijk geen fluit van je eerste zin, ik herken de woorden wel maar als je ze achter elkaar zet op jouw manier begrijp ik niet wat dat zou moeten betekenen.
Apart zeg.
@stationcar: hij bedoelt natuurlijk; iemand die hier op autoblog (de tipper in dit geval) deze video bij “Car Memes” op FaceBook heeft gezien, en naar AutoBlog heeft gestuurd.
Heeft zo’n ding echt zo’n belabberde wegligging?!
@towi1989: Nee, Yanks hebben echt zo’n belabberde rij opleiding.
@towi1989: Ja. En dan zie je gelijk waarom een Amerikaan eigenlijk alleen fatsoenlijk rechtuit kan rijden. En zelf dat dus niet altijd.
@towi1989:
Nou, ik wil jou wel eens een slagschip van 2/3 ton op de weg zien houden terwijl je tot op het bot gefrustreerd met je bakkes en middelvinger uit het raampje hangt….
@Rob: http://www.youtube.com/watch?v=h88LgsH5fu0

Vanaf 5:55 (en ja ja ja ik weet he, heeuuuull Amerikaans) Maar wel totale controle. En die weegt 4200kg :)
Hmm… die kerel moet zich natuurlijk gedragen. Maar die vrouw klinkt anders ook vrij irritant. Leek me typisch gevalletje onnodig links rijden. Een filmt ze het ook nog eens zelf?
@BJ: het is toch “keep your lane” daar?
@thomcarspotter:
Dat geldt volgens mij alleen op de highway. De rest was dacht ik gewoon links inhalen.
@twist: De VS heeft geen wet op het rechts inhalen. Mag gewoon aan beide kanten. Dus het probleem van die vent snap ik allesbehalve..
@thomcarspotter: Dan nog, ze deed er 52sec over om een Nissan Boxvan in te halen @60ish MPH. Dat is niet inhalen, dat is jennen. Hiermee wil ik absoluut het gedrag van die gast niet goedpraten, maar ze gaat zelf ook niet helemaal vrijuit. En zo heel dicht zat ie er niet op volgens mij. Laat ik het zo zeggen, ik heb ze wel is dichter op de bumper gehad.
Snap zelf ook waar die ford zich aan ergert, onnodig links. Maar om zo te reageren gaat ook te ver ( middelvinger dan he, bumperklevers doen we allemaal wel eens )
Achja gewoon een slechte dag, overkomt iedereen. Ik zou ook gek worden van zo’n k*twijf dat met een camera in de hand met 1 hand over straat ligt te zwabberen. Ze rijdt pakweg 10km/u onder de snelheid, krijg ik ook het schijt van als er naast een camion even snel rijdt. Misschien is ons systeem dan toch beter (moest iedereen er zich aan houden).
Bumperkleven? Dan moet mevrouw maar eens in Nederland komen snelwegrijden, dat is pas bumperkleven.

Als je zo’n gat laat vallen propt er al snel een muesligebakje van de rechterbaan tussen…
@motoragent: vandaag nog gezien hoe iemand in een peugeot 406 break een mazda 121 van de baan probeerde te torpederen…
Wat een kutwijf zeg … Zoveel verkeerd doet hij niet. Zij blijft links rijden en je bent toch een mongool als je zo rijd met een camera.
@schellekens006: nooit van keep your lane gehoord?
@thomcarspotter: Dit geld volgens mij enkel op de highway. Toen ik over 2 jaar daar heb rondgereden gingen de meeste wagens op de gewone wegen toch naar rechts om andere auto’s voorbij te laten.
@bjorn2000: kijkje in de toekomst?
@thomcarspotter: Waarom zou ik in de toekomst kijken?
@bjorn2000: “toen ik over 2 jaar daar heb rondgereden” ;)
@thomcarspotter: Jawel maar zij is een kut
Lekker voor hem!
Jup, het ego van de beste man in de pick-up is voorgoed naar de knoppen ;-)
Was makkelijk te voorkomen geweest als zowel de filmende vrouw als de onbenul in de pick-up wat verdraagzamer zouden zijn.

Het is helemaal niet erg om elkaar wat te gunnen of überhaupt een beetje beleefd te zijn. Dit soort tafereeltjes -al dan niet met een net knullige afloop als deze- komen ook iedere dag, zoniet ieder uur, voor op de Nederlandse wegen. Het is gewoon triest hoeveel mensen er krampachtig en gefrustreerd rijden, en waarvoor? Een halve minuut tijdswinst?

“Leven, en laat leven” dat heeft vast een wijs man/vrouw ooit gezegd.
Het ‘keep your lane’ principe is ook in Amerika eerder uitzondering dan regel heren.. Op dit soort wegen geldt gewoon ‘keep right, unless to pass’.

Deze vrouw is dus gewoon een aso links rijder, opgefokt door een aso bumperklever.
@FlighTom: Bijna, “keep right, except to pass”
@bassen: je hebt gelijk ;). Principe was duidelijk neem ik aan!

http://www.upstatenyroads.com/signshop/keepright.png
De vrouw blijft links rijden, om een filmpje te maken met dus 1 hand aan het stuur. Gewoon iemand er langs laten als er ruimte zat is. Wat een slechte wegligging heeft die pick-up zeg!!
Dus dat wijf achter het stuur heet Karma? Dank voor de informatie weet alleen niet wat ik met die informatie moet.

Gelet op het feit dat mevrouw zich meer bezighoudt met het filmen van de man en stug links blijft rijden ipv gewoon een paar seconden naar rechts gaan, of gewoon naar rechts gaan en daar blijven, geeft voor mij wel aan met wat voor een dame je hier te maken hebt. Precies. Eén die achter het aanrecht hoort en al helemaal niks te zoeken heeft op de weg…
Grinn… toch is dit wel mooi : )

Chick irritant ? ja, big time

Gast een testosteron-gedreven Loser ? …rest my case…

Darwinisme is de overgrootvader van Karma : )
“Kijk dan, ik doe niets verkeerd, ik rijd gewoon 60”.. Domme doos je moet naar rechts.. Wat een…
Er staat toch op veel plaatsen: “slower traffic move right” dus die “keep your lane” is niet echt een regel lijkt me
Precies wat al die mongolen hier in NL ook niet snappen: zo’n grote pickup heeft de wegligging van een natte krant. Daarmee gaan snijden of bumperkleven is gewoon oliedom en toch rijden ze allemaal of ze in een M3 zitten.
Geen bumperkleven gezien…

De beste man in de pickup had er ook gewoon langs rechts voorbij kunnen gaan en dan z’n cruise control op 40mph gaan zetten… Dat betweterige gedoe is idd best wel ergerlijk.
Zou het niet eenvoudiger zijn om gewoon even plaats te maken voor dat opgefokt figuur ipv hem te blijven uitdagen en filmen? Voor hetzelfde geld rijdt zo’n figuur je van de baan. Wat de vrouw doet vind ik alleen maar uitlokken.
Iedereen heeft het over een vrouw, maar volgens mij is het gewoon zo’n 16-jarige snotneus waarvan de ballen nog niet zijn ingedaald.
Het is wel zo dat die man zich wel moet kunnen inhouden, maar die vrouw lijkt me ook verschrikkelijk irritant. Ze liet hem b.v.b niet langs en ging heel irritant lachen op het einde
En lachen! Maar goed laat die vent inderdaad passeren, echter om nou zo te reageren als je n keer niet je zin krijgt, sloopt ie ook z’n bed als zn vrouw een keer geen zin heeft? Dan houdt ie niet veel over…
Bij mij mag IEDEREEN er langs
Vooral alle bumperklevende ‘coureurs’
Ik ga zelfs expres voor ze naar rechts.
Ze stuiven me voorbij, alsof het niets is.
Om me vervolgens wederom te ontmoeten achter de volgende vrachtwagen, die aan het inhalen is.
@desjonnies: jij was toch (ex-) Alfa rijder …………… wat gedraag je je netjes ;-)
@SpiderIV:

Nog steeds de 159 Sedan, heeft net anderhalve ton achter zijn hoeven, dus die gaat nog wel een jaartje of zes mee.

’t scheelt je enorm in de kosten, normaal doen, setje rubber voor de 159 is al gauw 1000 Euro, schijven, remblokken noem maar op.
En dan je brandstofverbruik, ik draai met gemak 1:18 (’t is een JTDm)

En ik betaal het allemaal zelf, da’s het verschil denk ik.

Tuurlijk rijd ik best weleens fors door, maar 140 in Duitsland of Frankrijk schiet gewoon net zo snel op als heel de tijd 180 proberen te doen.
En je hoeft gewoonweg niet zo vaak te remmen op de snelweg, gas loslaten, wagen laten uitrollen, gaat de voorligger naar rechts, dan weer rustig het gas erop.

Je komt ontspannen op de plaats van bestemming aan, je hebt geen ruzie onderweg en je bent veel minder gestrest.

En………..ik ga vaak op Autoroutes, waar ik bekend ben, knetterhard door de bochten heen, da’s voor mij de sport !
En dat doet zo’n Alfa gewoon geweldig !
Beiden zijn het probleem. Dat wijf had niet zo op haar principes moeten staan, nu brengt ze anderen in de problemen. Hij heeft natuurlijk ook een lekker kort lontje, maar ergens begrijp ik het wel. Zoals gewoonlijk zijn hier weer uitsluitend verliezers.

Daarnaast: Say no to vertical video…..
Wat haat ik zulke mensen! Laatst had ik haast op de A2 een of andere idioot voor me reed 110 en bleef maar links rijden met zijn suv (weet even niet welke). Gegeven moment geef je seintje dat je langs wilt maja ze doen maar eigenwijs. En ja na irritatie ga je van zelf bumperkleven. Daarna pakt die idioot zijn telefoon erbij alsof ie aan het opnemen is. Sukkel je rijdt zelf auto en hebt zelf een telefoon in je hand….
Ik rijd dus in een BMW 3 touring (E91), en het valt mij op dat als ik met pak hem beet 125km/h op de cruise control iemand met één of ander dom autootje wil inhalen (die gewoon rechts rijd), dat ze dan steeds harder gaan rijden zodat ik er niet langs kan (kan aan mijn auto liggen, lokt misschien agressie uit). Net zo dom, alsof ik hún persé wil inhalen, ik wil dan gewoon 125 rijden en geen 115 ofzo!
Hoe mensen met andere bestuurders bezig zijn is af en toe echt lachwekkend, dit is net zo iets, houd gewoon lekker ff op allebei!
Ik heb het idee dat in Nederland mensen ook steeds minder naar rechts gaan. Al helemaal op de wegen met tig banen (A2). Zo irritant is dat. Zijn ze bang dat ze achter een vrachtwagen blijven hangen ofzo?
@lohran:
Echt irritant ja!
Kost je toch zo’n 10 tot 15 seconden op je totale reistijd….
@Rob: Ah, jij bent dus zo een linksrijder. Het gaat niet om de tijd, het gaat om de nutteloosheid. Ik moet vanaf de rechterbaan 5 banen opschuiven om iemand legaal in te halen. Want de meesten weten nog steeds niet dat je er ’s avonds gewoon 130 mag.
En met 150.000km per jaar tikken die 15 sec. per linksrijder wel aan.

PS: Niet huilen als mensen je rechts inhalen :)
Ik had er al lang klaar mee geweest…. die bullbar zit er niet voor niks op …. kijken of ze dan ook zo zou lachen
Geen mutsen en/of PvdA’ers achter het stuur laten.. hoe vaak moet ik het nog zeggen. (die muts is geestelijk beperkt)
Combi van dommigheid en zijn eigen 300+pk pick-up zonder noemenswaardig veel lading onderschatten.
Dit is de reden waarom er zoveel plastic langs de weg ligt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).