Hamilton: Ferrari gaat komend F1 seizoen verrassen

Auteur: , 23 Reacties

De pimp van de F1 verwacht dit seizoen grootse dingen van Ferrari.

pimp van de f1

Hamilton wil komend seizoen F1 (nog een paar nachtjes slapen) maar wat graag z’n vierde wereldtitel binnenharken. Dat zou de derde op rij zijn voor de Brit en inderdaad, Mercedes start ook dit seizoen weer als grote favoriet. Toch denkt Hamilton dat ze bij Ferrari iets achterhouden, schrijft motorsport.com.

Hij denkt dat Ferrari het boven verwachting goed gaat doen zondag in Australië en iets “achter de hand gehouden” heeft. “Het lijkt erop dat het veld dit jaar dichter bij elkaar zal zitten”, en dat is voor ons natuurlijk super nieuws. Misschien dat het dan eens wat spannender wordt. Vettel geeft echter wel aan dat Ferrari nog wat tijd nodig zal hebben om écht op hetzelfde niveau als Mercedes te rijden. Maar er zijn grote stappen gemaakt in de winter, en na de eerste paar races weten we of deze groot genoeg geweest zijn. Ook heeft Toro Rosso volgens Vettel een “gigantische” stap gemaakt. Max Verstappen en Carlos Sainz Jr. zullen het dit seizoen mede dankzij de Ferrari krachtbron erg goed gaan doen.

Nico Rosberg en Toto Wolff (grote baas bij Mercedes-Benz Motorsport) reageren ook nog door te stellen dat Ferrari zelfverzekerder is dan ooit. Ze zijn echter blij met de concurrentie en Mercedes is er van overtuigd dat ze als team Ferrari nog achter zich weten te houden. Hamilton denkt echter dat Ferrari aanstaande zondag het underpromise, overdeliver principe zal hanteren. Hij is bang dat ze een stuk dichterbij zullen zitten dan ze nu toe willen geven. Gaat spannend worden zondag!23 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Gaat ie dit jaar in tegengestelde richting rijden !!

Gaaf ..
@lincoln: Alleen in Brazilië niet..
@lincoln: verkeerde kant dus…Verrassing?
@lincoln: huh?
Lil’Lewis is een baas.
Maar hij wordt dit jaar geen wereldkampioen.
Hoeveel zou hij voor deze uitspraken betaald hebben gekregen van de FIA?
wel een slimme manier om kijkers te trekken, doen aslof het een spannend seizoen gaat worden..
Ik denk het namelijk ook dat Ferrari gaat verrassen.
I might be wrong though.
Ik denk het niet. In 2017 gaat er weer het nodige wijzigen in de F1. Ik vermoed dat veel teams tijd, ruimte en geld gaan vrijmaken voor het nieuwe seizoen. MB is duidelijk oppermatig. Daar nu tijd en geld aan uitgeven is gelijk aan door de plee spoelen. Jammer maar helaas…
Ferrari zelfverzekerder dan ooit zou ik niet durven zeggen. Maar als Ferrari gigantische stappen op motorisch gebied heeft gemaakt, in welk perspectief staat dan nog het “veel betere” Torro Rosso met de motor van vorig jaar?
@bartteeuwen: Er staat dat er grote stappen zijn gemaakt in de winter. Dit hoeft niet per se op motorisch gebied te zijn.
@bartteeuwen: De stap die Ferrari op motorisch vlak heeft gemaakt van 2015 naar 2016 is niet zo gigantisch groot als de stap van 2014 naar 2015. Verwacht dan ook niet dat Toro Rosso doelloos achteraan rijdt zoals Manor afgelopen jaar, maar dat ze (zeker in de eerste seizoenshelft) nog goed kunnen meekomen.
@bartteeuwen: tegenover de directe concurrentie van Torro Rosso ziet dat perspectief er nog steeds goed uit
Dit is natuurlijk gewoon stom praat van Lewis Hamilton om zo de hoge verwachtingen en eisen van de fans te beperken. Maar Mercedes zal ook dit seizoen gewoon weer domineren en zoals @pomoek al aangeeft, vanaf 2017 zal het pas weer echt spannend kunnen gaan worden.
Hoeveel zou hamilton hier voor gekregen hebben? (€)
Grote klasse, voor er nog maar een meter is gereden jezelf nu al indekken, een vent met ballen!
Dus Rosberg 3e? Na Hamilton en Vettel, hoop het van harte!
Ach ja, we zullen het pas halverwege het seizoen een beetje weten.
Ja en dan denkt Mercedes op een gegeven moment nu is het genoeg. En dan hebben ze weer minimaal 1sec per ronde sneller
Laten we hopen dat er iedere race een ander wint.Steeds de 2 zelfden zoals vorig jaar is ook geen zak aan. Max een keer op het hoogste treetje.Wie gunt hem dat nu niet?
Heb ik ook gehoord.

Het ene weekend gaat Vettel met een clownsneus op racen en het ander raceweekend zal Raikkonen een lach op z’n gezicht toveren. Iedereen zal verrast zijn…
Kimi knalt Hamilton in de eerste bocht eruit en Vettel rijdt vervolgens Rosberg dr uit.
Laten we het maar hopen forza Ferrari
Wordt het gelijk wat minder saai bij de Top van de uitslagen van de formule 1
Waarvoor dient de F1 wereld anders ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).