JP Balkenende: “Max is een puike baas”

Auteur: , 30 Reacties

Dé remedie tegen grauwe, mistroostige winterdagen? Max-nieuws!

Want als we met een loep de statistieken nalopen kunnen we niet anders dan concluderen dat jullie geen genoeg krijgen van nieuws over het manneke. U roept wij draaien. Gisteren was het oud-premier en oud-Panamerarijder Jan Peter Balkenende die Max complimenteerde met zijn prestaties in de F1.

JPB is zoals bekend een groot autoliefhebber en hij is dan ook weleens rond de F1-circuits gespot. Volgens Balkenende is het briljant dat Max zo goed is opgeleid door z’n ouders. Bovendien geeft de jonge Limburger kleur aan de F1 (nu geen grapjes over Hamilton maken), de knul is een smaakmaker.

Voorts hoopt de voormalige premier dat Max snel een wereldtitel binnenhengst, zo zei hij op de radio, maar het is even afwachten hoe de verhoudingen komend jaar liggen. Het reglement gaat namelijk op de schop en meer dan eens was dat aanleiding voor een wisseling van de wacht, aan de kop van het F1-veld.30 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Eigenlijk is JP best een toffe gast. Jammer dat we daarachter komen nu Wilders de macht gaat grijpen ??
@neleev: Het lijkt mij heel sterk dat Wilders aan de macht komt. Bij de peilingen staat hij altijd hoog maar wanneer het er om draait krijgt hij toch minder stemmen. En er zijn maar weinig partijen die met hem willen samenwerken. Maar goed, ik dacht ook dat Trump geen president gaat worden…
@viezefreddyw: Ik denk dat de peilingen er goed naast zitten op dit moment. Mensen durven niet te zeggen dat ze op Wilders stemmen, net als bij Trump. Wilders gaat de verkiezingen winnen en niet zo’n beetje ook. Triest maar waar. Of ie gaat regeren, dat is natuurlijk de vraag. Overigens stem ik op Pieter Omtzigt, de enige capabele politicus in de 2e kamer als je het mij vraagt.
@baklava: Het zou inderdaad erg goed kunnen dat hij de verkiezingen gewoon gaat winnen ja. Niet echt iets om blij van te worden. Maar aan de andere kant, welke partij zou dan wel moeten winnen en wie moet er gaan regeren? Maar wie het ook mag gaan worden, het is eigenlijk nooit goed.
@viezefreddyw: het maakt geen hol uit wie er wint, ze doen toch nooit wat ze beloven dusja
@gtrlove: Ik ben wel benieuwd of links hier straks net zo’n slechte verliezer is als in Amerika. Manman, om te huilen hoe de media in Amerika (en zelfs hier in Nederland) met de winst van Trump omgaat..

Oh ja. J.P. Balkenende. Toffe peer lijkt me zo :)
@baklava: Omtzigt is inderdaad alles wat een politicus moet zijn! Hier ook een stem op Ons Pieter!
@baklava: vind het lastig deze ronde. PVV heeft laten zien onbetrouwbaar te zijn door eruit te stappen. Heb altijd VVD gestemd maar die hebben zo enorm hun kiezers bedrogen dat ze mijn stem niet meer krijgen. Ze hebben het opzich goed gedaan, maar verdragen erdoorheen drukken, oren laten hangen naar Brussel… Nee bedankt, voor mij niet meer.
@str8six:

Ik stemde ook altijd VVD. Nu niet meer na het hele Oekraïne debacle.
@smiley70: Verkeerd gelinkt. Was voor str8six.
@smiley70: interessante informatie. Thanks for sharing!
@baklava: Een partij moet dingen doen die niet leuk zijn of dingen die het volk niet graag ziet. Naar mijn mening doet de VVD het goed en komen goed uit de crisis, als we nu meteen weer geld gaan delen #links dan zijn we zo weer terug bij af. Niks mis met een goede fundering.
@str8six: het vertrouwen is weg, net als de touwtjes uit de brievenbussen. Ikzelf ben pvda of sp gezind. Echter nu weet ik het ook niet meer.
@viezefreddyw: wacht maar totdat Vladimir P. zich hierin gaat mengen ;)
@viezefreddyw: als je genoeg stemmen krijgt hoef je niet samen te werken
Met andere woorden: die knaap heeft de juiste VOC mentaliteit!
@toniominestrone: make VOC great again.
Jammer dat we dat niet van jou kunnen zeggen hè Jan Peter……..
@desjonnies: het is in het echie best een aardige gozer die jp. Hij nam ook rustig de tijd om te ouwehoeren over auto’s met een matroosje van 21, terwijl de kamer vol zat met belangrijke lui ;-).

Ik vond het ook helemaal niet zo’n slechte premier. Altijd beter dan rutte.
Ben benieuwd wat JP allemaal in z’n garage heeft staan als autoliefhbber..
@pinut187: Hij reed een Panamera Hybrid een aantal jaar geleden :)
Vettel zorgt ook voor genoeg kleur, groen en geel…
via Android app
Wat een rare grap richting Hamilton. Dat was het laatste wat ik over hem dacht (z’n kleur) maar AB pleurt deze gedachte wel zo even in onze hoofdjes. Man man man.
@stfu: achterneefje van Simons met schoenmaat 48 om de lange tenen te herbergen.
Max is zeker een puike baas, met zelfspot. En dat mag ik graag. Balkenende zal in het dagelijkse leven best aardig zijn, maar ik kan toch niet vergeten dat hij een van de politici was die ons de 2e golfoorlog verkocht heeft destijds. En dat betekenisloze gezwets over normen en waarden had hij in dat licht ook wel mogen laten zitten.
Jammer dat hij als autoliefhebber in de politiek weinig voor ons heeft gedaan.
JP is een prima kruideniertje ..
Ik heb hem nog in de rondte zien gaan met een Spyker op Zandvoort tijdens de A1 Grand Prix. Hij miste op een haar na de vangrail. Geweldig om te zien. Hij deed het gewoon even.
@carmasterr: In 2010 wipte ie nog even langs bij de Maarten Memorial.
http://www.auto-editie.nl/prive/foto/balkenende/S1.jpg
De beveiliging kon het allemaal niet bijbenen, omdat ie van hot naar her sprong tussen de mensen en auto’s.
Op een gegeven moment zelfs even die loodzware S600 over cpz gejaagd.
http://i77.photobucket.com/albums/j47/passep01/MM2010/DSC_0028.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).