Kahn Design maakt van je Range Rover een speedboot

Auteur: , 5 Reacties

Kahn Design heeft de dit jaar onthulde Range Rover 600 LE wat sprekender gemaakt. Maak kennis met de speedboot onder de Range Rovers.

Kahn Range Rover 600 LE

De Range Rover Vogue 600 LE of “Luxury Edition” kwamen we al eerder tegen, maar destijds in een wat duivelse kleurstelling. Dat kon wel wat frisser en daarom heeft Kahn nu ook een 600 LE in ‘Bali Blue’. Afgewerkt met een pianolak dak en niet te bescheiden 23 inch wielen. Daarnaast werd er een andere voor- en achterbumper gemonteerd en kreeg de SUV een typerende Kahn-grille. Volgens de mannen van Kahn Design moet dat het geheel een meer verfijnde en elegante look geven.

Een wat minder elegant kenmerk van de 600 LE is het opzichtige vierdelige uitlaatsysteem met zogenaamde ‘Kahn Crosshair’. En ook de op de achterkant prijkende spoilertjes kunnen persoonlijk niet op mijn waardering rekenen.

Het interieur van de Brit is gelijk aan dat van zijn duivelse broertje, bekleed met rode nappa-koeien die verwerkt zijn in een horlogeband-achtig design, zoals we dat ook van de Citroën DS5 kennen. Al zullen ze dat vloeken in de kerk vinden, bij Kahn.

De auto ziet er in deze configuratie afgezien van wat details niet verkeerd uit, het heeft wel wat weg van een luxe speedboot. Of hebben jullie liever deze hemels witte versie?
5 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Best lekker
Om eerlijk te zijn best een mooie auto, maar dat stuurwiel!! Nee joh, wie dacht dat het een goed idee was om alleen het binnenste van het wiel rood te maken, blijf er dan gewoon van af, ziet er werkelijk niet uit.
Stiekem is deze wel erg lekker. Wissel die velgen voor een maatje 21″ en haal die belachelijke uitlaten er onderuit en je hebt echt een onwijs stoer ding. Dat rode stuur is ook niet mijn ding maar verder kan zo’n rood interieur er wel mee door. En dan die kleur aan de buitenkant! Echt pornoblauw, heerlijk!
Exact dezelfde stond in Geneve. Je kon er zelfs inzitten. Raar dat ze dit nu pas de wereld insturen.
Heerlijke auto, sommige dingen zijn misschien “too much”, maar het geheel oogt ongelovelijk lekker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).