Kijk hoe 73 auto’s een burnout-feestje organiseren [video]

Auteur: , 14 Reacties

Zet petrolheads met een gruwelijke hekel aan hun achterbanden bij elkaar, en de records vliegen je om de oren. Het record donuts draaien bijvoorbeeld, of die Australiërs van laatst die met 69's auto's sterk het Guinness World Record-boek binnenkwamen middels een massale burnout. Deze hotrod-liefhebbers proberen daar even overheen te roken.

Kijk hoe 73 auto's een burnout-feestje organiseren [video]

Op het HOT ROD Power Tour 2013-festival in North Carolina deden 73’s auto’s van divers allooi mee aan een massale natuurramp. Aan de rand van het circuit, met de kont richting het publiek, ging het gas erop om zo een tweedelig rookgordijn op te trekken. Nutteloos? Nuttelozer dan een hot hatch zonder handbak, ja, maar andermans banden in rook op zien gaan in een georganiseerde vorm blijft tof. Video HIERRRR.

De hotrod-fetisjisten hebben de Guinness World Records-organisatie verwittigt van de recordpoging (waarom niet meteen zo’n notaris laten meekijken?) en wacht het oordeel of het een officieel record is nog steeds af.14 reacties

Well fuck you climate change!
@levivdw97: P’don? Wat heeft dat hiermee te maken dan?
@lemans96: smoke
@levivdw97: Ja, en dus? Omdat een beetje bandenrook => dus klimaatverandering? Lijkt me nogal nonsense…
@lemans96:
[The Big Bang Theory]Leonard: For God’s sake, Sheldon, do I have to hold up a sarcasm sign every time I open my mouth?
Sheldon (intrigued): You have a sarcasm sign?
[The /Big Bang Theory]
@lemans96: Beetje jammer dat je niet inziet dat door deze actie het milleu naar de klote gaat.
@fastandsmall: Je hebt gelijk. Ketters zijn ‘t. We zouden ze allemaal in electrische autootjes met permanente traction control moeten forceren. En ze daar dan ook nog bakken geld voor laten betalen zodat onze overheid het milieu met hun geld kan redden…
Gelukkig zijn het geen Pirelli’s.
Nu al 2 Amerika artikelen achterelkaar. Je kan ook gewoon zeggen dat je daar had gewoond. De meeste hier op de site zullen dat wel begrijpen.
@pand: ricardo en casper zijn dezelfde persoon?
@rotarypowah: Volgens het autoblog ‘over ons’ niet. Wie kan dit uitleggen? Want ik snap er niks meer van
Ik heb dit filmpje ook gezien op een youtube kanaal genaamd motortrend. Echt een leuk kanaal met honderden videos. Zelf vind ik de serie roadkill geweldig. Een soort topgear-achtig programma met veel humor. Kortom, een programma voor de echte pertol heads!!!
@velgenwasser: Thanks voor de tip.
K ga zeker dat kanaal bekijken.
Stevig muurtje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).