Van wie is deze S63 AMG Coupé?

Auteur: , 22 Reacties

A. Een voetballer, B. Een voetballer, C. Een voetballer. Antwoord na de klik!

S63 AMG Coupe

Je had het misschien al geraden maar deze witte slee behoort toe aan een voetballer. Arsenal-speler Hector Bellerin om precies te zijn. De voetballert had de auto in een black-on-black samenstelling besteld, maar op het moment dat hij na een training in het donker zijn auto niet meer terug kon vinden was de maat vol. Bellerin ging op de koffie bij de bekende wrapboer Yiannimize in Londen en koos een nieuw kleurtje uit.

Voetballers en wrappen. Het blijft een dingetje. De Spanjaard koos voor zijn S63 de kleur Satin Pearl White uit. Een prachtige matte tint die in combinatie met de zwarte velgen en rooie klauwtjes uitstekend uit de verf komt. Een video van het proces check je op wrapjunk!22 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik vind het er eigenlijk (zeker voor een voetballer) prima uit zien!
In het contract van Tottenham Hotspur-aanwinst Son Heung-Min staat dat hij geen rode auto mag kopen omdat dat de kleur van Arsenal is. Leuk om te zien dat Arsenal niet meedoet met die onzin en haar spelers wel gewoon een witte auto mogen rijden, ondanks dat dat een van de kleuren van Spurs is.
Voetballer heeft een auto. Er zijn een stuk of 20 goed betaalde spelers per elftal. Een stuk of 15 divisies in Europa waar je goed geld kan verdienen. En een stuk of 20 teams per divisie. Gaan we van 6000 voetballers zien welke dikke auto ze rijden?
@martinus: Ik zou wel graag 6.000 dikke auto’s zien, maar laat die vermelding dat ze van voetballers zijn maar achterwege.
@martinus: Wauw, die rekensom..
De vermelding dat het voetballers zijn vind ik altijd mooi, dan zie je vaak wansmaak producten en mensen die afgeven. Zeer geslaagde auto overigens.

In de voetballerij kan je een fortuin verdienen, echter piek je op relatief jonge leeftijd en valt het dus allemaal wel mee. In Engeland verdienen ze in de Premier League wel een goed fortuin bij elkaar, in Nederland valt het opzich wel mee. Na je 35e heb je weinig kans op werk. Een vroege piek dus. Je kan dus in Nederland prima 4 ton per jaar verdienen zo’n 10 jaar lang, maar wat is je toekomstperspectief daarna, de helft wordt ingehouden als pensioen potje en de rest geef je uit aan Svetlana.

Geen jaloersie, geen afgunst, maar een voetbalfan.
@dell: Als je als voetballer slim bent, investeer je dan ook alvast in je leven na je voetbalcarrière. Helaas schort het daar nogal wel eens aan bij voetballers.
@dell: Neem een voorbeeld aan Nigel de Jong: hij heeft een eigen autobedrijf.
@martinus: Een dikke auto tussen de nieuwsartikelen door is af en toe wel lekker. En aangezien rappers en voetballers totaal geen bescheidenheid kennen, is de kans groot dat je dan een auto van de voorgenoemde bevolkingsgroepen aantreft. Een vermogende privéverzamelaar zal echt niet zomaar met zijn dure spulletjes gaan pronken zoals een voetballer of rapper dat wel doet.
Waarom bestel (of achteraf gedaan) je op een S coupe, rode remklauwen? Staat bijna onder geen enkele auto mooi trouwens van die fel rode of gele ramklauwen. Zwart, zilver of brons ziet er veel beter uit. Onder een rode auto gaat het trouwens nog wel. Of van die vernikkelde zoals in de racerij, die zien er wel goed uit.
@KUYL: Op een luxueze coupe als een S hoort het inderdaad niet, maar op een echte sportwagen vind ik het erg goed staan. Hetzij in dezelfde kleur als de lak, hetzij in een afwijkende kleur. Een subtiele kleur met een knallende kleur op de remklauwen die bijvoorbeeld terug komt in het interieur is helemaal niks mis mee.
@berlinetta: Onder m`n moeders Ibiza cupra R, geel, zwart interieur en rode gordels. Daar stond het wel grappig onder. Onder “gewone” 911`s snap ik het ook niet echt, GT3 dan weer wel.
Like als je de juiste antwoord had geraden! :)
Hij valt reuze mee. Ik vind hem nog mooi ook. We zijn wel erger gewend van voetballers (Bijvoorbeeld Mario Balotelli zijn camouflage bentley ULLGGHH).
Aan deze auto zie je eigenlijk niet dat ie van een voetballer is, want alle Arabieren en rijke oostblokkers/Russen/ander wodkavolk bestelt hem net zo. Wit met zwarte velgen en rode remklauwen staat goed, maar ik vind het wel een beetje afgezaagd.
@berlinetta:

Wodkavolk, bedankt nu is me dag weer een stuk beter.
‘Zijn auto niet meer terug kon vinden in het donker’, heerlijk denigrerend weer!
Die yiannimize heb t wel voor mekaar met ze stickertjes
Niet van mij in ieder geval
Die remklauwen zijn vast niet gewrapt.., maar vervangen hoop ik (in het wrapfilmpje zijn ze nog grijs…)
Voetballer! Krijg ik nu een prijs?
Ik ga toch voor antwoord A!
Wit is wederom geen kleur *zucht*.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).