Video: Beste. Huwelijksaanzoek. Ooit?

Auteur: , 47 Reacties

Jake Wile en zijn vriendin Maggie zijn het schattigste stel dat je in lange tijd zult zien.

D'aaaaw!

Jake smijt zijn BMW kundig over het autocross parcours. Toch lijkt hij zijn hoofd niet helemaal bij het rijden te hebben. Hij staat namelijk op het punt om één van de belangrijkste vragen in zijn leven te stellen. Zijn vriendin Maggie op de bijrijdersstoel heeft geen idee wat haar staat te gebeuren.

De jongen brengt de auto slippend tot stilstand met de handrem (M: “Don’t show off.“). Een beetje onhandig grabbelt hij naar de ring in zijn broekzak terwijl hij naar woorden zoekt. Hoe het afloopt moet je zelf maar zien. Het is allemaal erg romantisch, maar of het ook eerlijk is? Volgens Maggie heeft Jake haar tijden voor de dag om zeep gebracht. Normaal is zij slechts 2 seconden trager dan haar vriendje in de BMW, maar deze keer verschilde het 3 tot 4 seconden.

Het prachtige huwelijksaanzoek wordt niet zonder reden tijdens een autocross gedaan. Op hun eerste date twee jaar geleden zou Maggie naar de race komen kijken, maar Jake had haar stiekem ook als deelneemster ingeschreven. “She was really pissed, but loved it.” Sindsdien rijden en werken ze samen aan de BMW.

Als je met iemand je grote passie voor auto’s kunt delen, laat hem/haar dan nooit meer gaan. Bekijk HIER wat wellicht het beste automotive huwelijksaanzoek ooit is.

Prachtig stel.47 reacties

Dit is wel een ontzettend goedkope actie zeg, trouwen die je niet zo heel vaak in je leven dus het is wel de moeite waard om er iets origineels van te maken.. Op z’n minst een lux diné eventueel met een stomme violist, een hele band, of enig andere vorm van verassing of amusement is aan te raden. mocht je ietsje dieper in de buidel willen tasten en goede connecties hebben, dan kun je echt veel meer doen, zoek maar eens op YT voor originele acties..

25 Awesome Wedding Proposals
http://www.youtube.com/watch?v=YKL4fgWW6Kk
@bigcar: Niet alles draait om geld in het leven hè. Als dit hun passie is, dan is dit toch een prachtige manier?
@bigcar: je zegt origineel en dan luxe diner? Dat ligt wel voor de hand hoor..
@jzaero: een ‘verassing’ vind ik toch vrij origineel bij een huwelijksaanzoek hoor!
@bigcar: Is een luxe diner met een violist is origineel dan? Kom op, dat is zoo standaard!
@bigcar: luxe diner is verre van orgineel man, hoevaak zie je dat al niet gebeuren in films?
@bigcar: Mischien baal je dat je niet zelf op zo een idee kwam of komt of je baalt ervan dat jouw partner misschien helemaal niet in to auto’s is.. Maar dan moet je niet andermans ideeën lopen afkraken.

Deze gozer heeft het juist op de meest originele/unieke manier gedaan en tijdens iets wat ze allebei leuk vinden!

@Topic: Well done dude!
Onder de eiffetoren met een leuk flesje wijn is toch wel een heel stuk romantischer. Maarja ieder zijn eigen manier
@pand: Dan sta je daar samen met die 700 andere mannen die hun vriendin ten huwelijk willen vragen onder de eiffeltoren. Nogal cliché en onorigineel.
@fejjie: zoek je toch een rustig plekje. Dan gaat het helemaal prima.
@pand: een rustig plekje ?? Ben je er wel eens geweest?? Overal stelletje toeristen en verkopers die je beeldjes aansmeren.
@kenner: @dahlback: @ptothem: @JamesBond007: ja ik ben er geweest en ’s avonds is het goed te doen een rustig plekje te vinden, dus kan gewoon. En een goed aanzoek gaat niet alleen over een plek waar je het doet maar hoe je het doet.
@fejjie: idd denk dat het daar niet echt orgineel is om te vragen als het hele tijd naast je gebeurt.
@pand: ben je daar wel eens geweest? Om de twee minuten een aanzoek…. Hoe origineel….
@pand:
In de tijd dat jij je flesje wijn aan het pakken bent is zij er allang vandoor met zo’n verkoopnegert. ”Bonjour, wil jij mijn eiffeltoren zien”
*eiffeltoren
Ik snap geen flikker van het artikel. De gozer stopt de auto en vervolgens zijn haar rondetijden verneukt?


Nouja, tis verder toch niet boeiend.
Niet doen !
Ik vind het origineel! en onder de eiffeltoren is wel heel cliché @ pand..

Ook ckr niet verkeerd gereden in het begin van het filmpje ;)
voor iedereen is het anders, niet iedereen gaat onder de Eiffeltoren ten huwelijk vragen. speciaal is het zeker voor hun.
Ondanks dat we hier allemaal als stoere mannen elke dag andersmans auto’s zitten af te kraken, vinden we dit stiekem wel leuk :-)

Tof voor deze gozer dat hij zn chickie gevonden heeft !
@bigcar: Mischien baal je dat je niet zelf op zo een idee kwam of komt of je baalt ervan dat jouw partner misschien helemaal niet in to auto’s is.. Maar dan moet je niet andermans ideeën lopen afkraken.

Deze gozer heeft het juist op de meest originele/unieke manier gedaan en tijdens iets wat ze allebei leuk vinden!

@Topic: Well done dude!
@gertjan2012: woops die reply moest boven bij bigcar komen!
De autosport zal voor hem snel afgelopen zijn, als er kinderen komen.
Gelukkig is een diner met violist of onder de eiffeltoren lekker origineel…
Beetje te veel films gekeken jongens?
Vraag haar gewoon, op een moment dat ze het niet verwacht.
@awesome: Dus zovan: (Flikkert van de trap) “wil je met me trouwen”

Dan verwacht ze het zeker niet :p
Als ik 1 ding geleerd heb vandaag, is dat er blijkbaar ontzettend veel huwelijksaanzoeken gebeuren onder de Eiffeltoren?
@SimonMc: is het nog niet duidelijk dan?
hahahahaha
Leuk man!!
Nou ik ben gewoon blij voor ze, en daarmee basta
Props for the highest rocker!!!
Maakt het uit waar het gevraagd wordt. Als je maar lang, gelukkig en gezond bij elkaar mag blijven.
Daar gaat het allemaal uiteindelijk om.
Orgineel en erg leuk verzonnen, haar reactie echt super.
Ik heb die van mij bij ons mooiste uitzicht ooit bij de Grand Cayon gevraagd en dan is het echt priceless hoe gelukkig ze dan is.
Zag je dat: Amerikanen, een auto, én bochten!
Wat is hier goed aan? Leuk voor ze op hun manier maar goedkoper kan haast niet…
@amgpower63: En jij denkt dat een vrouw liever een duur aanzoek krijgt dan een leuk en origineel aanzoek, ik denk het niet
@yerrie: met goedkoop bedoelde ik niet qua geld maar het idee, zou toch wel iets leukers verzinnen dan een zweterige auto waar ze wss vaker in zitten…
@amgpower63: aan haar reactie te zien was het toch wel geslaagd, en er zijn vrouwen zat die van zweet houden (mannen zweet niet angst zweet haha)
Een en al passie in dit filmpje, dat is een gelukkige vrouw jongens, probeer maar een lach op een vrouw haar gezicht te krijgen met een
flessie wijn dat van de slijter komt ipv het schap. Haar hart ligt bij de autosport, als het je wel lukt om iemand zo gelukkig te maken met een fles wijn moet je toch maar eens goed gaan nadenken.
@maxw126: oh,ok!
en dan als een baas zonder stuur wegrijden en dat ff al rijdend erop zetten!
Prachtige actie, ook door de reactie van die meid. Volkomen onverwachts en daardoor veel en veel leuker dan veel geld uitgeven aan een duur diner en dat de vrouw dan zit te wachten van, zoooo wanneer gaat ie me vragen??

Een huwelijksaanzoek hoeft niet duur te zijn, originaliteit en romantiek zijn overal gratis te krijgen , je moet er alleen naar zoeken. Maar teveel nuchtere hollanders hebben geen zin om te zoeken
Zo eentje moet ik ook hebben, die samen de passie deelt en niet zaagt, waarom heb je nu weer dat gekocht voor je auto, is er nog niet genoeg aan gedaan?

Maar ja, vind dat maar eens…
Ik heb het opgegeven.
Wie wil er nou met zo’n lelijke vrouw trouwen? Onvoorstelbaar!
@alcantara: Foto van jouw vrouw? Nu!
Hij kan beter op huwelijkse voorwaarden trouwen anders wordt die hard genaait in de corrupte familie rechtbanken. Of nog beter, trouw helemaal niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).