Video: BMW 5 Serie-rijder is een opgewonden standje

Auteur: , 67 Reacties

Tip: hou in het verkeer altijd je hoofd er bij. Zodra je boos of gefrustreerd raakt ga je dingen over het hoofd zien, en een ongeluk zit in een klein hoekje...

BMW-meneer is boos

Deze Duitser had wellicht het recht om de kruising over te steken, maar het ziet er naar uit dat het kruisende verkeer zijn vrije doorgang blokkeert. Kan gebeuren, maar hij vindt het toch nodig even zijn ongenoegen te uiten bij de andere bestuurder. Zo lang dit met woorden gebeurt is er nog steeds weinig aan de hand, maar daarna gaat het mis.

Moraal van dit verhaal: blijf een beetje kalm, dan schiet je jezelf ook niet zo snel in de voet. Gelukkig lijkt het tafereel zich wel pal voor een BMW-dealer te voltrekken, kan hij meteen wat nieuws uitzoeken… Filmpje!67 reacties

Ik vind dus echt niet dat de BMWrijder hier fout zit. Die klaphark met die Zafira had makkelijk een stukje naar achter kunnen rijden om ruimte te geven, dan was de man met de BMW ook niet zo opgefokt geweest dat ie zijn aandacht er niet meer bij had en dat ongeluk veroorzaakt.
@krokant: Troll!
Als je dat echt denkt zou je beter je rijbewijs afgeven.
@bogey: Als jij een bestuurder bent net als de bestuurder van die zafira, denk ik dat jij je rijbewijs beter kunt afgeven. Ik irriteer me ook aan zulke bestuurders en denk dat dit mij ook zou kunnen gebeuren.
@bmdoubleu: Ik verbaas me zo af en toe wel eens om een rare reactie hier. Maar die van jou is er een in de buitencategorie. Híj moet zijn rijbewijs inleveren terwijl jij toegeeft dat dit jou zou kunnen gebeuren??? Het moet toch niet gekker worden zeg…
@bmdoubleu: Inderdaad, als je je zo op de weg begeeft… Ik keur het gedrag van de opelrijder zeker niet goed, integendeel, ik verafschuw dat ook. Maar die dwaze BMW-rijder die denkt dat hij GTA speelt kon het leven van die andere bestuurder hebben afgepakt. En waarom? Pure verkeersagressie/frustratie.
Misschien heeft de bestuurder die er niet voor koos wel een baby of kind aan boord. Denk toch twee keer na voor je op de weg gaat, en je bent blijkbaar niet de enige!
@bmdoubleu: inderdaad lullig Pechtold door zo’n randdebiel in die Opel. Deze beelden waren overigens net op de tv hier in brazilie… Haha
@bogey: Hij is al 16 maanden ingenomen, maak je geen zorgen.
Iets met bonen en loon ofzo…
Ik snap niet waarom de BMW rijder hier de schuldige is? Hij vraag of de achterste Opel rijder even wat naar achteren kan. De Opel rijders zijn hier het meest aso. De voorste had best nog wat meer door kunnen rijden, En hij doet het express niet, Want je ziet hem kijken.
@martijnh: sorry voor mijn verschrikkelijke zinsopbouw. Wilde het aanpassen. Maar helaas kan AB wel een ‘tech-site’ bijhouden, maar geen bewerk-knop toevoegen.
@martijnh: Hahah uitsprak van de dag. Autoblog, werk aan de winkel! Smoke, ik geef jou de leiding.
@MLTB: Sorry maar ik zit momenteel op mijn handen, dus kan even niets doen :)
Maar even nalezen voor op de post-knop wordt gedrukt doet wonderen ;)
@sir_smokalot: Ja maar dan kun je die fipo niet meer scoren natuurlijk. Maar ok, fair enough.
@martijnh: Had er een jongedame in een Fiat 500 neer gezet, en die Opelrijder wist niet hoe snel die naar achteren moest.
@martijnh: Heb je het filmpje uberhaupt bekeken? Geirriteerd op het gas stampen en dan zonder te kijken een weg oprijden is nogal dom
@Mairsil: Ja en? Wat heeft dat met mijn reactie te maken? Ik beweer nergens dat de BMW rijder niet dom bezig is. Maar als de Opel rijders de weg vrij haddengemaakt, dan was meneer BMW waarschijnlijk ook niet zo weggereden.
@martijnh: Je zegt letterlijk “Ik snap niet waarom de BMW rijder hier de schuldige is”. Nou, omdat ie zonder te kijken een weg oprijdt dus. Maar dat je dat niet snapt begin ik wel te geloven…
@martijnh: Omdat hij met fluitende banden een auto op een voorrangsweg op de linkerflank ramt? Hoe fout wil je het hebben?
@heidekonijn: ja en als de Opel rijders wel aan de kant waren geweest was dat dus niet gebeurd. Maar tuurlijk is dat wegrijden niet normaal. Heb ook niet beweerd dat het normaal is.
Zo opgewonden is hij toch niet? De zafira rijder is een grotere l*l
@mbfanatic: Die BMW-rijder had gewoon uit z’n doppen moeten kijken! Wat een opgefokt boertje..
Haastige spoed is zelden goed !
@mo112: +1
Haastige spoed is zelden goed,zo zie je maar weer…
Ik rijdt Opel,jij wacht maar even,met je dikke BMW.
@bayernmunchen: Zo dik was die BMW nou ook weer niet (;.
@baap: Vergeleken met zijn 3 wel. :P
Ik mis een J in het kenteken van die BMW, dan had iedereen meteen geweten dat ze met een lijp van doen hebben.
Toch knap van de Zafira rijder, zo’n klein pikkie en hij weet erop te trappen.
Ik vind dat die fietser schuldig is .
Eerst kijken, dan pedal to the metal.
Zo te zien gebeurt het bij de BMW-dealer voor de deur. Kan-ie meteen een neue kaufen.
Of het is iemand van de dealer die de auto van een klant aan puin rijdt. Kan ook…
Gevalletje meer vet- dan hersencellen.
De Zafira-rijder lijkt hier wel een zak, maar ondertussen weet hij mooi een stuk of 7 auto’s te behoeden voor een ongeluk!
BMW rijders staan nou niet bekend als de meest geduldige verkeersdeelnemers, maar mensen zoals de bestuurder van die zafira halen bij mij ook het bloed onder de nagels vandaan. Je ziet als bestuurder toch dat er nog ander verkeer door moet, dan ga je toch even opzij?
@MrSkyline: Maak daar maar Audi rijders van.. BMW rijders hebben een bepaalde feeling (lees:achterwielaangedreven) met autorijden.. Audi rijders zijn zo opgefokt omdat hun stuk blik zo onderstuurd is als de pleurus! (lees:blok VOOR de vooras). Jenmodus off.. (;
@MrSkyline:
Maar er kwam toch ook verkeer van rechts?
Dan staat die BMW doodleuk voor jouw auto te wachten totdat hij door kan rijden.
bmw rijder blijft mijn inziens relatief rustig, Zafira rijder is dikke eikel die plaats had om wat achteruit te rijden, maar te lui/lomp/arrogant is.
@xytras: Blijft is hier een relatief begrip. De frustratie zit bij hem in het gaspedaal :-)
-=edit: yada yada, racial slur, yada=-
BMW gast moet eventjes wachten en knalt vervolgens zwaar gefrustreerd de weg op en krijgt een aanrijding.
En dan is die Opel rijder fout?
Ik begrijp het denk niet meer helemaal.
Maar zie niet in wat die Opel fout deed.
@Hubert: Die Zafira blokkeert een kruispunt. Dit terwijl men overal in de EU (en daarbuiten) een kruispunt vrij dient te houden. Dus ja,de Zafira is (ook) fout. Had hij het maar beter moeten inschatten met remmen.
@Emile_Benz:
Volgens mij wil hij een voorrangsweg opdraaien.
Er is geen sprake van het blokkeren van een kruispunt.
@Hubert: uitritten en kruisingen met zijwegen dienen ook vrijgehouden te worden…
@Hubert: de bmw had ook weinig zicht door de opel corsa
@niekie1999:
oh, natuurlijk. Die Corsa was ook fout.
Ik voel een complot van Opel tegen BMW opkomen.
En wat dacht je van die corsa dan. Als die netjes achter z;n voorganger aan zou sluiten kon meneer ongeduld er prima tussendoor.

Wel graag ik me af… wie gaat er nu in hemelsnaam uitstappen en iemand aanspreken? Pfff heb een minuutje geduld. Even het hoofd naar rechts draaien zal er ook al niet meer in.
Ik weet niet waar dit is of wat de verkeerssituatie is maar op een autoweg achteruit rijden is verboden, wat de reden ook is. Ten 2e, lijkt mij dat de Zafirarijder op een voorrangsweg rijdt en de BMW vanuit een zijstraat komt. Ik weet het niet zeker, maar zo lijkt het in ieder geval wel. De Zafira heeft dus voorrang. Daarna rstapt de BMW-rijder uit de auto. Dat mag niet. Tenzij er sprake is van een noodsituatie. Tenslotte rijdt de BMW-rijder weg zonder goed naar links en rechts te kijken. Wellicht is de BMW-rijder een gouwe gozer en de liefste man op aarde en is de Zafira rijder een kleine Hitler, de BMW-rijder zit in elk opzicht fout.
Ik hoop dat die mensen in de Ford Mondeo geen letsel hebben overgehouden. Dat is best een klap die ook anders had kunnen aflopen. De Ford komt akelig dichtbij tot stilstand naast de een stoplichtpaal. Wat een kansloze actie zeg!
@azuli:

naast “een” stoptlichtpaal moest dat zijn:)
Ik zie nu pas dat er de andere kant ook een Corsa staat te wachten om die straat in te slaan.
Er is ook zoiets als hoffelijkheid, ik let daar op, dat wanneer ik in een traag rijdende file sta, ik geen andere straten blokkeer, toegegeven, ik ben dan ook steeds de enige die dat lijkt te doen (nadenken of wat vooruit denken is dan ook zo vermoeiend^^)
Mijn conclusie blijft dat de Zafira-zombie een dubbele eikel is.
had hem al gezien erg zonde van die prachtige ford mondeo :< opels en bmws moeten ook altijd wat slopen he :/
BMW rijder is in zijn recht, maar ik, zou niet uitstappen, gewoon even een vriendelijk gebaar proberen doen ofdat de andere een beetje plaats wil maken.
& het is trouwens héél asociaal om op deze manier een kruispunt te blokkeren!
Wat daarna volgt is verstrooidheid en boem..
Het lijkt me ook niet verstandig om de kruising al op te rijden als je ziet dat je er niet langs kunt. En laat het filmpje even aan de verzekeringsmaatschappij geven. Ben benieuwd hoe zij hier tegenover staan.
@bmwalpina: What? Zeg je dat serieus? Dus jij had hetzelfde gedaan als wat die Zafira doet, want dat keur je blijkbaar goed? Amai..
@bmcslx01: ik heb zijn reactie nu 4x achter elkaar opnieuw gelezen. Ik ben er redelijk zeker van dat hij dat nergens zegt of schrijft. Maar misschien lees ik er overheen…
@baasbas: Klopt, ik lees het tussen de regels en vraag hem of het klopt wat ik zie.

Aangezien hij nergens het gedrag van de Zafira veroordeeld en vind dat de BMW niet zo moet aandringen.
@bmcslx01: De bestuurder Zafira zit eveneens fout
Daarom: KRUISPUNT VRIJHOUDEN! Kunnen mensen die haast hebben tenminste gewoon doorrijden…
Ooooh grootste frustatie ever. Mensen die kruispunten blokkeren. Ik durf niet hetzelfde te doen als de bmw rijder, want ik ben bang dat ik me niet in kan houden tegen zo’n klap mongool.

Zonde van de afloop. Gevalletje klotezooi.
Waarom geeft iedereen die Opel rijder de schuld? Voor hetzelfde geld stond hij daar al een tijdje voordat die BMW vond dat hij door moest gelaten worden. En aan de lijnen op de straat te zien moet die BMW gewoon wachten totdat het verkeer op de hoofdweg plaats gemaakt heeft. Dit is waarschijnlijk moeilijk te begrijpen voor mijnheer met zijn “luxe”-sedan maar het is nu eenmaal zo.
Wát een domme kever, zeg. Hopelijk wordt alle schade verhaald op meneer ongeduldig standje en is er niemand gewond geraakt. Zulke types horen niet thuis in het verkeer.


En ja, die Opelgast had best wel ff hoffelijk kunnen zijn en ruimte maken. Maar dat frustri BMW er zo vandoor rijdt is gewoon achterlijk, 100% achterlijk.

De Opelgast hier dan de schuld van geven geeft blijk van een onderontwikkeld verstandsvermogen.

Als ik gefrustreerd mijn collega’s uitmoord met een bijl omdat m’n kat op het bed gekotst heeft, ben ik dan fout of de kat? Juist ja.
@bozewolf: Ik ben geïntrigeerd door het voorbeeld wat je daar verzint..

‘tu du du du du duuuuu’
hij kan hem meteen tegenover de garage in duwen en een nieuwe bestellen. Daar zit de BMW garage.
Beide automobilisten moeten eigenlijk niet eens deelnemen aan het verkeer. De Zafira rijder die het uitlokt om niet even twee meter achteruit te gaan en de sukkelige BMW rijder die onoplettend een kruising oversteekt…
Schitterend!!!! Hier zal de BMW bestuurder nog wel eens een nachtje over slapen…. Wat als, als dan..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).