Video: Harlem Shake mondt uit in Harlem Inferno

Auteur: , 9 Reacties

Do the Harlem Fail.

Natuurlijke selectie doet zijn werk

Wie nu nog Harlem Shake-videootjes opneemt ziet waarschijnlijk prima investeringspotentieel in aandelen World Online, verstuurt zijn mails nog van een Freeler-account, en gebruikt dagelijks Alta Vista om dingen op Hyves op te zoeken. Die shit is ouder dan een lemon party met Mart Smeets, Bernie Ecclestone en Hugh Heffner.

Hoe dan ook, in de volgende video gaan drie gasten zonder vrienden in een dichte garage los in een eenzame poging een eigen variant van de overgewaaide hype te maken. Helaas voor hen loopt alles, maar dan ook echt alles, in het honderd.

Kan een mens echt zo dom zijn, of worden we gewoon voor het lapje gehouden? Het lijkt in ieder geval zo fake als een AMG-badge op je C 180, maar het is toch vermakelijk kijkvoer, anderhalf uur voordat je naar de treurpit loopt om mee te maken hoe PSV voor de zoveelste keer in korte tijd vernederd wordt. VIDEO! (via Jalopnik)9 reacties

Jammer dat dit zo gespeeld is..
Of het echt is of niet durf ik niet te zeggen…


dat het absoluut zwakzinnig is gaat in beide gevallen op. Als echt, dan verstandelijk gehandicapt. Als fake, moeten ze iets aan hun gevoel voor humor doen want die shit zuigt.
die mensen op de achtergrond, hilarische
Hartstikke nep!
haha , wat een sukkels
wat een Loosers!
Do the Harlem Flame!
Dit is zo fake als het maar kan :S

leuk bedacht, heel slecht uitgevoerd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).