Video: Skyline (R33) legt even *ahum* lekkere drift neer

Auteur: , 30 Reacties

Lolfaal.

Whip it!!

Het blijft een apart gezicht: op een immens oppervlak staan een of twee kleine obstakels, en je kunt er vergif op innemen dat de wat minder getrainde stuntpiloten hun auto bij een uitglijder precies tegen dat obstakeltje weten te zetten.

Ter illustratie van bovenstaande: deze parkeerplaatsdrift, en ik kan me van lang geleden nog een TV-programma herinneren waarin een ‘racetalent’ gezocht werd, en waarin een dame een BMW-racer op een verder totaal lege vlakte tegen het enige stenen gebouwtje daar zette. En deze 180SX was ook onfortuinlijk. In de volgende video is de ‘stoeprand’ de grote boosdoener, maar de nabijheid van de enige verkeersborden op de rotonde is opmerkelijk.

Hoe dan ook, afgelopen vrijdag was het Karfreitag, en dan zit heel Duitsland op slot. Dat betekent 1) een tsunami aan Germanisering in de Nederlandse grensstreek en 2) een alleraardigste bijeenkomst (Car Freitag) van de aanbidders der OctaanGod rondom hun Mekka: de Nürburgring.

Het is alleen nog wel wat koud deze Paasdagen, daar helpt het ingaan van de tweede wntertijd niets tegen. Of dat iets te maken had met de uitglijder in de volgende video weten we niet, maar het kan meespelen.

De heren kennen de gedragscode gelukkig perfect: als je je bumper stuk rijdt stap je natuurlijk niet uit om je aan het hoongelach van de omstanders te onderwerpen. Deze vernedering ontwijk je door lekker te blijven zitten, en cool weg te rijden. Het is de eventuele extra schade waard. Gooi er nog een LuchtBoks in, en iedereen is het incidentje direct vergeten. VIDEO! (via Jalopnik)30 reacties

Huilen prachtige auto zo jammer dat die hem sloopt
@miguelspits: Klein tikkie en alles ligt eraf. Slappe japanse meuk is het!
@dragspert: Meestal zitten bij driftauto’s de bumpers vast met ty-wraps. Zo breken de zipties af en niet de bumper zelf.

Gezien het de kunst is met de bumper zo dicht mogelijk langs obstakels te driften raak je nog wel eens wat, dan is het handig als je niet elke keer een nieuwe bumper hoeft te kopen.
@lastclick:

Goed dat je het ff uitlegt.
Want zoiets snapt zo’n Duitse auto fanboy natuurlijk niet.
@dragspert: blijft een prachtige auto!
Tja… Je moet wat op zo’n saaie zondag!
Die voorkant zit snel los.
@audirs7: Gelukkig wel, als ie goed vast zit scheur je alleen maar meer kapot :)
LOL, hij crasht al voordat ie op de Nordschleife is hahaha
-edit: nutteloze bijdrage-
@berlinetta: Beetje trieste reactie..
@berlinetta: ik zou ook geen rotonde ronddriften omdat ik weet dat ik dat niet kan :)
@larsyboy1997:
Op een scooter is dat ook een stuk lastiger dan met een auto…, ff wachten nog en dan kan je ook gaan oefenen.
En het blijkt maar weer dat driften toch iets moeilijker dan dat het lijkt.
Ach nieuw voorbumpertje bestellen op autostyle en dan is deze man ook weer happy….
*fail*
Wat een loser man zo’n pracht wagen schade aannbrengen voor zoiets doms. Als je het niet kan doe het dan niet en dan net doen alsof er niks aan de hand is. In Nederland zie ik ook vaak dat prachtige Impreza’s in handen zijn van een stel kneuzen.
@agera: Ik vind het een goed ding.. gewoon lekker doen waar je zin in hebt, gaat het fout steek je dapper je vuist in de lucht en koop je weer wat anders.. al doende leert men, dure lesjes maar dat is zijn keus..
@agera: Hoezo, het is maar een beetje schade. Bovendien, als je het niet kan moet je het oefenen en dan gaat het gewoon keer fout. Als je maar plezier hebt al zeg ik het zelf..
En nog wat show verkopen bij het wegrijden. Ik durf er niet aan twijfelen dat deze meneer zeer veel respect krijgt van iedereen die hij kent.
Zonde maar het is slechts een bumpertje. Jammer alleen voor de man dat Skyline bumpers behoorlijk prijzig zijn.
@ej20g: Volgens mij is dit al geen originele skyline bumper.. het wiebelt al voordat hij crasht.. volgens mij gewoon een Halfords ding..

OT: hulde voor het proberen en hulde voor het bewaren van je cool. Een paar uur in de garage en het leed is weer geleden.
@Freewarefreak: Zeker niet origineel nee, dit is geen GT-R maar heeft wel een grotere voorbumper dan een GT-R. Dus is er achteraf opgeplakt.

Ik hoop voor de dude dat ze een nieuwe voorbumper in zijn bodykleur zwart hebben. Dan valt het nog mee in de portemonnee.
@Freewarefreak: klopt maar ook goede aftermarket Skyline bumpers zijnaan de prijs. Alleen al naar de prijs van een JUN bumpertje kijken bezorgt me een hartaanval.
Bij het spelen gaat het wel eens fout, ach ja hij doet waar de meeste pubers hier alleen maar van kunnen dromen.
@norge: Toen ik nog puber was droomde ik wel eens over Skylines, maar dan droomde ik toch niet dat ik 3 seconden in het lafste driftje ooit meteen de voorbumper eraf zou raggen!


Het kan gebeuren, volgende keer toch maar oefenen op een leeg parkeerterrein met wat meer meegevende oranje pylonnetjes, lijkt mij zo.
Morgen op marktplaats staat er een gedeukte ego te koop. Iemand interesse?
Blijven oefenen op Need for Speed…
En dan denk je dat zo een Skyline ‘foolproof’ is.
Heeft dat ding geen 4×4 ?
@Bartholomeo: dit is een GTS(25)-t. Die zijn RWD, alleen de GTS4 en GT-R zijn AWD. De meeste Skyline’s zijn RWD.
Als in het goed heb zijn de skyline’s gts rwd

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).