Video: waarschuwen voor gevaar en prompt zelf crashen

Auteur: , 13 Reacties

De bestuurder van dit busje doet het...

Crash in 3..2...1..

Ok, dit is best wel grappig. Een draaiende dashcam registreert in het Verenigd Koninkrijk, het land van de vele (complexe) rotondes, hoe een bestuurder zijn passagier waarschuwt over de gevaren die tweewielers op de rotonde waar hij op dat moment rijdt lopen.

U voelt de bui al hangen, enkele minuten wordt een motorrijder op het driftpleintje door hetzelfde busje hard van achteren genomen.

De vraag is alleen: had de motorrijder er niet beter aan gedaan gewoon het oranje lichtje nog mee te pakken? If irony were made of strawberries, we’d all be drinking a lot of smoothies right now. VIDEO!13 reacties

Stumpert
“De vraag is alleen: had de motorrijder er niet beter aan gedaan gewoon het oranje lichtje nog mee te pakken?”

Seriously?
@phrank: achteraf praten is altijd leuk… Feit is dat het busje dan door rood was gereden en hij niet oplet, dus inderdaad: domme vraag.
Crash? ‘Tikkie jij bent ‘m’ hooguit.
:’)
Ik moest hier toch eigenlijk best wel om lachen!
Bestuurders van busjes en bestelwagens kunnen echt niet rijden, zie iedere dag weer van die malloten de auto van de baas afraggen en maar denken dat ze op het circuit rijden, ik zeg: toerenbegrenzers op die hokken en wel direct!
@toniominestrone: je heb dezelfde mafkezen in luxe auto’s, vrachtwagens en motoren.. Dus wat jij zegt over bestelbusjes slaat nergens op. Sterker nog, de meeste (bestelbusjes of vrachtwagen) chauffeurs kunnen beter rijden dan de “normale” automobilist.
@gieltj: Statistisch gezien zijn bestelbusjes het meest betrokken bij ongevallen waarbij auto’s betrokken zijn (motoren uitgesloten), komt vaak door zelfoverschatting van de chauffeur en zijn vaak met te veel vermogen voorziene bussie met de wegligging van een dweil, dus:toerenbegrensers brengen een deel van de oplossing.
Hij heeft wel gelijk: het is er niet ongevaarlijk voor tweewielers.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).