Vliegtuig crasht achterop stilstaande auto

Auteur: , 21 Reacties

En dat liep helaas niet goed af voor een inzittende van die auto.

Vliegtuig maakt noodlanding

In Amerika, waar anders, is een bizar ongeluk gebeurd met een auto en een vliegtuig. Die laatste had motorproblemen en moest een noodlanding maken op de snelweg. Tot zover valt het nog wel mee met het bizarre gedeelte van het verhaal, (Het komt vaker voor, soms zelfs in ons eigen land ) maar maak je geen zorgen, dat bizarre komt nu.

Het vliegtuig maakte een buiklanding op de snelweg, gleed zo’n 100 meter door en ramde toen vol in de achterkant van een auto die langs de weg stond. De inzittenden waren hun smartphones aan het synchroniseren met het entertainmentsysteem. Een vrouw die op de achterbank zat, heeft de crash helaas niet overleefd. Volgens de politie was de auto zo zwaar beschadigd, dat de achterbumper tegen de voorstoelen was gedrukt.

Allemaal heel vervelend, maar het wordt nog gekker. Datzelfde vliegtuig heeft in het jaar 2000 ook al eens een noodlanding moeten maken en dat gebeurde op exact dezelfde snelweg, de Interstate 15 bij San Diego. Toen was een honkballer met de naam Matt Nokes nog de eigenaar. Het nieuws dat hij zijn vliegtuigje veilig op de drukke snelweg parkeerde haalde de voorpagina’s van veel kranten. De Interstate 15 is vaker het toneel van noodlandingen, in de afgelopen 10 jaar zijn er al drie vliegtuigen met problemen geland. Daar zijn alleen nog nooit doden bij gevallen.

Kijk anders even HIER voor de beelden.21 reacties

Over de doden niets dan goed, en die mevrouw achterin kan er waarschijnlijk echt helemaal niets aan doen… maar… stil gaan staan op de vluchtstrook om je iPhone cq entertainment systeem te synchronizeren. Jeez. Dat is echt niet de plek om dat te doen :|
Goed, als iemand had gezegd dat je daar een ongeluk kon krijgen met een vliegtuigje, dan had ik je niet geloofd. Maar alsnog moet je echt niet op de vluchtstrook gaan staan voor zoiets onbenulligs.
@MDA: helemaal waar. De moderne mens moet eens prioriteiten leren stellen.
@MDA: Wees blij dat ze het niet tijdens het rijden deden….
@dutchdriftking:

Hoezo, ze waren met meerdere. Dan kan de bijrijder toch gewoon aan de knopjes pielen…
@timberleek: En als de bijrijder nu een vrouw was?
@dutchdriftking:

Dat had de bestuurder toch al entertainment genoeg?
@timberleek: bij de meeste wagens met een systeem af fabriek moet eerst de motor uitgezet worden om te kunnen koppelen met je smartphone.
Dat is inderdaad een bizar verhaal!
Wat een k*t manier om te sterven zeg.
@meneermandjegtav: Nee, dit is pas een k*t manier om te sterven.
Ken je dat stukje nog herinneren over die klootzak die met zijn zoon ging straatracen?
Het meisje dat hij met zijn Porsche aan splinters reed is dit weekend aan de gevolgen overleden.
http://www.nlkiosk.nl/dood-na-straatrace-en-nu/
En nu, vervolgen voor doodslag lijkt mij het minste …
@norge: doodslag gaat niet lukken denken ik, er was immers geen opzet aanwezig. Dood door schuld met eventueel roekeloosheid (hierdoor wordt de maximale straf 1,5 keer de normale straf) lijkt mij waarschijnlijker.
@audi18: denk* uiteraard
@audi18: Opzettelijk gaan racen op de openbare weg is voor voor mij goed genoeg voor doodslag…Het is maar hoe je het bekijkt
@norge: Ik ben het helemaal met je eens, ik bekijk het alleen vanuit juridisch oogpunt. Het straatracen heeft hij wel met opzet gedaan maar het is niet aannemelijk en te bewijzen dat hij daarbij bewust het risico heeft genomen dat hij iemand zou doodrijden. Zijn gedachte dat er niks zou gebeuren is echter wel lichtzinnig en een weldenkend persoon had anders geoordeeld, dus is het wel roekeloos.
@norge: als het mijn dochter was dan is hij na zijn straf voor mij. En ja, ik ga er lachend voor zitten.
Je zal je kapotschrikken als je in 1 keer een vliegtuig in je spiegeltje ziet! Like als je respect hebt! Ik wel in ieder geval!!
@denniss00: het is hier geen facetube/youbook
@denniss00: o almachtige @redactie, behoed ons voor dit kwaad. Er zijn al te veel leuke sites gefacebookificeerd.
Puur een kwestie van een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Zelf durf ik voor geen goud meer in zo’n klein vliegtuig te stappen. Vroeger hadden mijn ouders een kennis die voor de melkfabriek op de vrachtauto reedt. Stoffels heette de beste man. Een nogal verstrooid persoon. Een keer vergat hij de laadklep dicht te doen en lagen honderden flessen melk aan gort op het terrein van de Coberco. Dan was hij weer de afslag vergeten, omdat hij zat te genieten van het zonnetje en kwam daar honderd kilometer later achter.

Nu had de beste man ook het vliegbrevet. Mochten wij met drie familieleden voor 25 gulden mee. Een kleine bijdrage in de brandstofkosten, hij moest hoe dan ook toch vlieguren maken. Dus met de Piper Cup een aantal keer mee. De laatste keer was toen het heel slecht grauw weer werd boven het IJsselmeer en Stoffels hardop begon af te vragen wat nou boven of onder was.

De beste man is later naar de VS verhuisd, maar zal vast niet de piloot zijn van dit ongeluk, omdat Stoffels nu waarschijnlijk hoogbejaard is.
Vliegtuigen horen ook in de lucht niet op de grond
Is dit niet gewoon het eerste prototype van het Spyker/ Volta Volare partnership?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).