Video: BMW Zagato Coupé schraapt zijn keel

Auteur: , 32 Reacties

Niemand minder dan ontwerper Adrian van Hooydonk is zo vriendelijk om voor ons eventjes het gaspedaal van de BMW Zagato Coupé in te trappen. Ligt het aan mij of klinkt deze BMW ook gelijk een stuk Italiaanser?

Tijdens Villa d’Este, waar de BMW Zagato Coupé is onthuld, kruipen Adrian en Andrea Zagato gezamenlijk in de BMW Z4 sDrive35is met een Italiaans koetswerk en laten ze ons even horen hoe die 3 liter zes-in-lijn klinkt.

Technisch is er (naar het schijnt) niks veranderd aan de motor en/of uitlaat, maar toch klinkt het voor het gevoel iets meer warm Italiaans in plaats van klinisch Duits. De motor levert dus nog steeds 340 pk/450 Nm, maar prestaties van de Zagato Coupé zijn helaas (nog) niet bekend gemaakt.32 reacties

Klinkt wel lekker
@snorris: maar hij blijft wel erg lelijk…
Eigenlijk.. vind ik het geen BMW..

Lellek ding..
@dennisr: Maar welke Zagato is wel ‘puur’ het merk waarop hij gebaseerd is? Dat ie Italiaans oogt betekent niet dat het meteen niet ‘kan’ ;) Gelukkig verschillen smaken! Ik vind hem prachtig
De voorkant is serieus topdesign! Ik denk dat ik hem schuin van voren eigenlijk wel een van de mooiste auto’s ever vind!
Ik vind hem echt mooi. Zagato maakt altijd aparte dingen. Vind de mooiste nog steeds die Alfa Zagato. Zie ik op 1.03 door het achterruitje nou een woofer in de vloer?
Echt een mooie BMW! Mooier dan al die lelijke huidige BMW’s IMO. Alleen de kont van de nieuwe 3 serie vind ik wel dik.

Doe mij toch maar de E46.
Geluid is beetje E46 M3 achtig..

Maar dat ding is lelijk, maar staat nog lelijker op z’n poten van achteren. Door de wielen die iets naar binnen staan en de uitlaten die een rare vorm hebben lijkt hij een beetje op een gehandicapt persoon met erg scheve benen. Niks tegen gehandicapten, maar dit zie je liever niet op een auto..

*Hij lijkt overigens ook op de achterkant van een Ford Puma..
@jeffreym3: Wielen naar binnen staan? Bovenaan misschien een beetje, maar deze staan relatief gezien aardig breed.. Petjes-praat, jij prefereert uiteindelijk wielen die 25mm naar buiten staan natuurlijk.
@kaasboerin: Hé bmw status fanboy -4 autoschadevrije jaren. Ik bedoelde de camber. Weet niet hoe ik het anders uitleg. Zoveel kaas (..) heb ik daar niet van gegeten, maar ze staan schuin naar binnen. Stop het filmpje maar is bij 49 seconde. Duidelijk te zien. Ziet er erg gammel uit. Maar jij ziet dat niet. Je moet ff je roze bmw bril afzetten. Krijg je een betere kijk op de wereld en spuuglelijke producten van BMW :)
@jeffreym3: Lol hahaha, wat een niveau. Laat je maar weer lekker kennen petje :lol:, knap dat je zo’n creatie als dit als ‘gammel’ ziet door een simpele ET-waarde van een wiel terwijl je zelf in een ouwe 8e handse rotte petjes-pauperbak rijdt die je d.m.v. aftermarket plastic te plakken op een CSL probeert te laten lijken..
@kaasboerin: Hoeveel moet ik nog duidelijk maken dat ik al een tijd niet meer in een M3 rijd? Die overigens van de 2de eigenaar was en in perfecte staat verkeerde.. Voorlopig rijdt of reed jij rond in een underpowered wannabe premium BMW puur om te laten zien dat je in een BMW rijdt. En je kan de RWD niet eens handelen. Typisch voorbeeld van een opschepperig, misselijk en bijdehand snotjoch, dat stoer doet met wat er bij hem ”voor de deur staat”. Iemand die stoer doet met auto’s van ouders neem ik sowiezo niet bepaald serieus :)

Jij bent ook geen autoliefhebber. Je kraakt alles en iedereen af. Vindt jezelf helemaal het einde. Iedereen die een een tweedehands auto rijdt is bij voorbaat een petje en rijdt in een pauperbak.. Jij hebt nog veel te leren knul.
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik hoop echt dat ze hem in productie nemen en dat het niet alleen bij deze concept blijft.
Spannend filmpje van een achtervolging. Snelheden lopen niet al te hoog op door de drukte en uiteindelijk weet de cameraman hem in te halen.
Hoe vaak moet dat misbaksel hier nog voorbij komen? YUK!
Vergeleken met de vorige blogpost over die bloedmooie Aston Martin is deze BMW echt een gedrocht, gadver wat lelijk.
@sven31: ik vind het juist andersom..
klinkt idd lekker Italiaans ..

mwah .. ik zal wel weer de enige zijn die het Engels vond klinken ..
Jezus, nu nog meer reden om hem te maken!
geluid: @0:32
Voor de rest maar een brakke filmpje.
Klinkt wel goed :)
vale46: Komt omdat er altijd van die saaie soepklunzen achter het stuur zitten die nooit even revven voor de camera.
Bij de Gumball hetzelfde verhaal, daar revven er ook maar een paar voor het publiek!
klinkt beter dan de huidige m modellen
-=edit: is gefikst, thanks=-
OT: klinkt lekker rauw!
Lekker geluid zeg!
Wat een verschrikkelijk lelijk ding…
Voorkant BMW, achterkant… Undefined.

Jammer, maar wat mijn smaak betreft, mislukt.
Achterkant doet heel erg Japans aan…
@kees66: oudere model Mazda 323 hatchback-achterkant…
Echt een lekkere wagen dit! lekker gedurfd.
super wagen!!!!!!!!!!!!
Die kont is zo NIET-BMW :( Is nu net een verbeterde versie van die Citroen met die glazen achterkant #fail

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).