Video: spectaculaire ontploffing duinracende Arabier

Auteur: , 29 Reacties

Zand, OVERAL ZAND! Om gek van te worden. Tegen krankzinnigheid aan stap je in een 3000 pk Nissan Patrol om eindelijk te 'ontsnappen' en dan...

Dan, halverwege de klim, klapt je blik ‘extreme tuning’ keihard uit elkaar. Het kan immers niet altijd meezitten. Die klap is meteen de reden het videootje 2 of 3 keer te kijken. Oudjaar in een woonwagenkamp is er niks bij. Dit gaat richting Chinese LPG-truck. En dat is best wel knap. Deze heftige flits is geproduceerd met een volume van hooguit 10 liter (exacte specificaties niet bekend).

Helaas pindakaas. Dat wordt nog een maand of jaar sleutelen in Qatar. Zou het de man in de Patrol de volgende keer wel boven komen? Bekijk de video op autojunk.nl.29 reacties

Al Kaboem staat er volgende keer op.
Is dit de trekkertrek van Qatar?
dr zat nog een zelfmoordterrorist onder de kap.
Is i.d.d. aardig vergelijkbaar met de meest debiele pyromaan ooit qua vlammetje.
Een knallende start zullen we het maar noemen.
Ik had een knal verwacht waarbij de auto in stukken uit elkaar springt, met brokstukken die honderden meters ver vliegen!

Dit was hooguit een scheetje…
@Carreza: beetje die amerikaanse ruimtevaartlancering….valt inderdaad bijzonder giga tegen !
Had deze meneer zich aan de regels van het nieuwe rijden gehouden, dan was er niks gebeurd…:

http://www.voorschoten.nl/actueel/nieuws/home-logo.png
is ie dood,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
Aaaaand it’s gone
Jullie hebben het gedaan! Eindelijk direct het plaatje gebruiken als link naar het filmpje. Nou alleen nog zorgen dat ik gewoon het filmpje in het artikel kan bekijken en we zijn rond. Wie weet volgend jaar om deze tijd ;)
@lemster: anders huur je iemand in die voor je op de link klikt luie donder;)
@mustang84664: Ik ben wel lui ;)
@lemster: Wees blij met wat je al krijgt man.
@dragspert: Daar gaat het helemaal niet om, het gaat me er om dat het bepaalde basis dingen zijn die helpen een bezoek aan Autoblog beter te maken. Optimalisatie.
Ik ben blij zat met wat ik krijg en als het even kan probeer ik zelf ook nog wat bij te dragen, maar goed point taken.
@lemster: Vergeet alle kritiek op jouw opmerking. Zonder mensen zoals jij hadden we nu nog in het stenen tijdperk geleefd.
Oefening van Al Qaida?
Dit is een hillclimb op Moreeb hill. Een 120 meter hoge zandduin vlakbij de Liwa oase in de UAE aan de rand van het ‘Empty Quarter’ of ‘Al-Rub’ Al-Khali’, de grootste zandwoestijn ter wereld. Op een evenement aan het begin van het jaar (meestal 1 tot 6 januari) komen daar de meest opgevoerde Nissan Patrols, dune buggies, quads en motoren bij elkaar. Blow ups komen zeer regelmatig voor. Turbo’s en zuigers die uit de motoren komen vliegen zijn geen uitzondering.
Maakt wel een vet geluidje.
Hoppa Arab-style
Lijkt me idd Moreeb Hill. Van dat zand wordt je trouwens wel gek maar niet op een negatieve manier. Als je eenmaal aan dune bashen begint wil je dat de fun nooit meer stopt. Geloof me, ik spreek uit ervaring. Doe het nu een maand of 6 maar moet binnenkort dubai verlaten. De enige reden om hier ooit weer terug te komen is om weer in het zand te kunnen spelen :D. gewoonweg verslavend dus moet het steeds extremer tot je jezelf op een dag in een ontploffende 3000PK nissan terug vind :)
Tafelkleed flambee
Da was knap van Al Kabab
Zonne grote vuurbal jonguh…BAM!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).