Anders op de trekker

Auteur: , 28 Reacties

Ook op het platteland hebben ze verstand van tuning. Alleen verschilt het voertuig waarop het wordt toegepast nogal eens van waar tuners uit de grote stad zich mee bezighouden. Neem Anders uit Denemarken. Hij houdt van snelheid en gaat graag offroad. Dan kom je toch snel uit op een Benzo van ART of een Techart Magnum De Sede? Nee, te classy, en meneer heeft liever geen dak en wat minder gewicht. Een BRABUS XClusive dan? Niet robuust genoeg. Nee, Anders pimpt gewoon zijn eigen trekker. Sla je twee vliegen mee in één klap: je hebt meteen al dikke wielen en je bent helemaal de shizzle als je naar Jovink en de Voederbietels gaat. Dat wordt geheid de hele avond brommers kiek'n! Volgende keer misschien een helm op Anders?

Check de gekietelde trekker van Anders op onze kraakverse site Autojunk!

Met dank aan Rossi voor de tip!