BMW X5: niet geschikt voor strandactiviteiten

Auteur: , 78 Reacties

Zucht. Weer een SUV-rijder die denkt te kunnen off-roaden. Klinkt hartstikke leuk natuurlijk, even met de 4x4 naar een mediterraans strand voor een wandeling met vrouwlief. Kom je vervolgens terug bij je auto, is het vloed aan het worden...

Maar wat hebben wij hier nu eigenlijk aan? Welnu, bij zulks leedvermaak zijn altijd wel ramptoeristjes aanwezig die nooit te beroerd zijn de taferelen vast te leggen op video. En die video staat dan binnen no time op internet. Vervolgens worden wij getipt over dat filmpje. Dan schrijven wij er iets over en plaatsen het geheel op Autoblog. Alle voor- en tegenstanders gaan dan in de comments soebatten over deze auto en wat ‘ie allemaal wel/niet kan. Wij kijken vervolgens toe en lachen ons een kriek.

Veel plezier met de video, boys!

Video BMW X5 gaat varen